21mada 20.03.19, 14:08 Po takiej ilości hejtu jaka wylała się na mnie w całkiem niewinnym wątku nie widzę sensu dalszego tu przebywania. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jak_matrioszka Re: Odchodzę z forum 20.03.19, 14:14 Dawno nic mnie tak nie zdziwiło. Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Odchodzę z forum 20.03.19, 14:20 Ty nie udawaj niewiniątka! Bo to prawdopodobnie chodzi o ten wątek, w którym występowałaś ze swoim hejterskim kotem- Behemotem (w worku, przy wtorku) Odpowiedz Link Zgłoś
jak_matrioszka Re: Odchodzę z forum 20.03.19, 14:36 Na 100% chodzi o ten watek. W każdym innym watku połowa+ forum ma z niej beke i to po niej spływa jak po kaczce, a jak raz udało sie jej towarzystwo wprowadzić w dobry nastrój, bo niechcacy zapoczatkowała watek, który przejdzie do klasyki forum, to uznała, że fala hejtu ja dopadła i przemoczyła. Kot leży i mruczy żebym ja też odeszła z forum i zajeła sie czesaniem futra, to oboje lepiej na tym wyjdziemy Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Odchodzę z forum 20.03.19, 14:50 Kot ma zapewne rację, są wszak w życiu sprawy ważne i ważniejsze Odpowiedz Link Zgłoś
45rtg Re: Odchodzę z forum 20.03.19, 14:18 21mada napisał(a): > Po takiej ilości hejtu jaka wylała się na mnie w całkiem niewinnym wątku nie wi > dzę sensu dalszego tu przebywania. W tym wątku o jeżdżeniu na krótki rękaw Passatem w dizlu? Odpowiedz Link Zgłoś
35wcieniu Re: Odchodzę z forum 20.03.19, 14:19 Zmiana nicka to nie odejście. No ale papatki. Odpowiedz Link Zgłoś
milamala Re: Odchodzę z forum 20.03.19, 14:20 O ten rekaw chodzi? Nie czytalam, ale zwrocilam uwage, myslalam, ze to blad jezykowy, ale chyba chodzi o regionalizm prawda? Co sie przejmujesz, ze mnie tez sie smieja jak mowie, ze ide na pole ale mam na to wywalone. Chyba, ze chodzi o jakis inny post. Odpowiedz Link Zgłoś
45rtg Re: Odchodzę z forum 20.03.19, 14:25 milamala napisała: > O ten rekaw chodzi? Nie czytalam, ale zwrocilam uwage, myslalam, ze to blad jez > ykowy, ale chyba chodzi o regionalizm prawda? Co sie przejmujesz, ze mnie tez s To jest regionalizm rozmyty. Stosowany tylko miejscowo, ale te miejsca są rozrzucone po całym terenie kraju tam, gdzie są obszary słabego władania językiem. > ie smieja jak mowie, ze ide na pole ale mam na to wywalone. Chyba, ze chodzi o Na pole to wiadomo, że wychodzą w Krakowie i śmiech z tego jest w kategorii "hahahaha, rozpoznałem, skąd jesteś". Odpowiedz Link Zgłoś
fifiriffi Re: Odchodzę z forum 20.03.19, 17:43 45rtg napisał: > milamala napisała: > > > > Na pole to wiadomo, że wychodzą w Krakowie i śmiech z tego jest w kategorii "ha > hahaha, rozpoznałem, skąd jesteś". > a doopa. Mój wujek pochodzi z całkiem innej części Polski, a też mówi " idę na pole" Odpowiedz Link Zgłoś
ficus_carica Re: Odchodzę z forum 20.03.19, 18:18 Bo pole jest galicyjskie, nie wyłącznie krakowskie. Odpowiedz Link Zgłoś
chatgris01 Re: Odchodzę z forum 20.03.19, 20:17 Zgadza się Rzeszów, Przemyśl i ich okolice też wychodzą na pole. Odpowiedz Link Zgłoś
karme-lowa Re: Odchodzę z forum 21.03.19, 08:00 Śląsk Cieszyński - też idziemy na pole. Odpowiedz Link Zgłoś
milamala Re: Odchodzę z forum 21.03.19, 11:53 karme-lowa napisała: > Śląsk Cieszyński - też idziemy na pole. Bardzo slusznie. Odpowiedz Link Zgłoś
milamala Re: Odchodzę z forum 21.03.19, 11:53 45rtg napisał: > To jest regionalizm rozmyty. Stosowany tylko miejscowo, ale te miejsca są rozrz > ucone po całym terenie kraju tam, gdzie są obszary słabego władania językiem. Rozumiem, faktycznie jest tak, ze tak powiem wyjatkowy, ze trudno miec do niego stosunek inny niz zartobliwy. > Na pole to wiadomo, że wychodzą w Krakowie i śmiech z tego jest w kategorii "ha > hahaha, rozpoznałem, skąd jesteś". Dobrze wiedziec. Krakusy nie zrezygnuja nigdy ze swojego pola, beda go bronic do ostatnich sil. To inni niech sie przyzwyczajaja. Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Odchodzę z forum 20.03.19, 14:51 Nie, to nie regionalizm, tylko błąd. A w wątku nie było hejtu, tylko żarty i absurd. Odpowiedz Link Zgłoś
beneficia Re: Odchodzę z forum 20.03.19, 14:25 Tamten wątek skręcił w wygłupy, daj spokój Odpowiedz Link Zgłoś
21mada Re: Odchodzę z forum 22.03.19, 14:05 Wiesz co, w sumie masz racje. A niech tam - zostaje! 😊 Ps. I nie zamierzam zrezygnować z chodzenia na krótki rękaw. Odpowiedz Link Zgłoś
kurt.wallander Re: Odchodzę z forum 20.03.19, 14:49 good riddance a serio to wiem, że zaraz wrócisz w innym wcieleniu Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Odchodzę z forum 20.03.19, 14:53 po co sie dajesz im wkrecac 21 mada? Z watkow gdzie zaczyna sie trolling zwyczajnie sie wychodzi i nie kontynuluje dyskusji. A one niech belkocza dalej sobie. Takie tam dowartosciowywanie sie cudzym kosztem by pokrzepic swoje kompleksy Odpowiedz Link Zgłoś
tt-tka Re: Odchodzę z forum 20.03.19, 16:46 znowu.to.samo napisała: > Który to wątek??? > Ten o chodzeniu na krotki rekaw Odpowiedz Link Zgłoś
jeziorowa Re: Odchodzę z forum 20.03.19, 16:38 Ale odchodzisz na krótki rękaw? Czy może z kimś kto zechciał na ciebie zerknąć? To będzie niepowetowana strata - tyle żałosnych wątków na temat tego, że żonaty pan nie chce cię przelecić musiałyśmy znieść abyś wreszcie wrzuciła coś śmiesznego i koniec? Myślałam, że znowu będzie jakiś cykl rozterek: po bluzkach przyjdzie czas na skarpety, sandały, skarpety plus sandały itd... Odpowiedz Link Zgłoś
emka_bovary Re: Odchodzę z forum 21.03.19, 07:21 Nawet konto zalozylas z tej okazji, o jak smiesznie. Czuje sie jak w podstawowce, i to nie w osmej klasie bynajmniej. Odpowiedz Link Zgłoś
mikams75 Re: Odchodzę z forum 20.03.19, 16:47 ten o rekawku? uroczy watek! powinnas sie cieszyc, ze wreszcie cos fajnego forum wyprodukowalo! Odpowiedz Link Zgłoś
martaesz Re: Odchodzę z forum 20.03.19, 17:24 Powygłupiałyśmy się trochę, wątek super. Ja bynajmniej😁😁 uśmiałam się. Ps nie odchodź. Odpowiedz Link Zgłoś
bergamotka77 Re: Odchodzę z forum 20.03.19, 17:38 Też się uśmiałam jak norka. Trochę dystansu dziewczyno do własnych wypocin. Odpowiedz Link Zgłoś
lot_w_kosmos Re: Odchodzę z forum 20.03.19, 17:28 Cześć i czołem flaki z rosołem! Odpowiedz Link Zgłoś
35wcieniu Re: Odchodzę z forum 20.03.19, 17:31 Fajny wątek. Trolle proszą trolla żeby został, zawsze to w kupie silniej, reszta żegna ze szczerego serca, nawet gruba z księgowości przyszła pomachać, a i tak skończy się jak każde szumne "odchodzenie" tutaj- czyms podobnym do brexitu. Odpowiedz Link Zgłoś
fifiriffi Re: Odchodzę z forum 20.03.19, 17:53 Przeeestań.... myślą,że sa takie śmieszne... dowartościowują sie na forum, bo w zwykłym życiu sa nikim. Bo nikt normalnie funkcji, onujący w zyciu, nie siedzi latami bez przerwy na forum. To wszystko co im w zyciu sie udało... Zarejestrować sie do forum s Odpowiedz Link Zgłoś
fifiriffi Re: Odchodzę z forum 20.03.19, 18:10 "Bo nikt normalnie funkcjonujący w życiu...." Odpowiedz Link Zgłoś
damartyn Re: Odchodzę z forum 20.03.19, 18:16 Ale przecież z tego zrobił się bardzo fajny wątek językowy. Na pewno nie jest to powód do odejścia. Odpowiedz Link Zgłoś
maslova Re: Odchodzę z forum 20.03.19, 19:43 Eee, myślałam, że to jakieś nowe slangowe określenie... Odpowiedz Link Zgłoś