03.04.19, 09:32
Ja pierdziu... w Warszawie nigdzie nie da się dojechać przez Centrum i Wolę, bo znowu rolnicy wyszli na ulicę. Ostatnio palili opony i rzucali martwymi zwierzętami... to jest chore

Nauczyciele, gornicy, lekarze, pielegniarki, taksówkarze, lotnisko... kto jeszcze? Mam wrazenie, ze ostatnio strajkowali juz wszyscy...
Obserwuj wątek
    • profes79 Re: Strajki 03.04.19, 09:36
      Taksówkarze strajkują bo im sie nie podoba, że rząd zamiast zakazać konkurencji to wprowadził przepisy czyniące ją legalną. Walczyli z Uberem bo rzekomo podatki, bo ZUS, bo licencja - Rząd na wszystko przystał (kierowca Ubera będzie musiał mieć licencję i działalność) po czym się okazuje, że złotówy zupełnie co innego mieli na myśli.
    • lauren6 Re: Strajki 03.04.19, 09:59
      Chore jest, że policja nie reaguje na tą produkcję smogu. Za palenie opon powinny być takie kary, że jeden z drugim trzy razy by się zastanowił zanim wyciągnie zapalniczkę.

Na bezczeszczenie zwłok zwierzęcych również powinien być paragraf. Jak nie rolnicy z swinskim truchlem, to prawackie szury z przybitym do słupa zdechlym lisem. Czy ci ludzie są normalni??
      • triss_merigold6 Re: Strajki 03.04.19, 10:07
        Nie są.
    • berdebul Re: Strajki 03.04.19, 10:04
      Naukowcy, listonosze, urzędnicy...
    • betty_bum Re: Strajki 03.04.19, 10:12
      Wszystkim naobiecywano wszystko, trąbiono przez 4 lata o tym jak cudowny jest stan gospodarki, na wszystko są pieniądze, a pracującym ludziom ubywało z portfela.
      Najpierw pieniędzmi dla policjantów, potem 5 Kaczyńskiego strzelili sobie w stopę.
      Ja słyszałam jeszcze o szykującej się akcji maj bez fizjoterapeuty.
      • maslova Re: Strajki 03.04.19, 17:20
        Słyszałam, że na maj protesty szykują niepełnosprawni.
    • jola-kotka Re: Strajki 03.04.19, 11:18
      Dalej niech kase rozdaja. Jedni dostali to nastepni tez chca normalne.
    • bywalec.hoteli Re: Strajki 03.04.19, 12:17
      o, też o to zapytałem smile
    • frey.a86 Re: Strajki 03.04.19, 15:27
      Urzędnicy straszą strajkami.
    • mamalgosia Re: Strajki 03.04.19, 15:30
      Może coś jest na rzeczy?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka