aankaa 15.05.19, 19:39 fakty.tvn24.pl/ogladaj-online,60/szokujace-slowa-ryszarda-legutki-nie-pedofilia-a-pederastia,935900.html wmurowało mnie nieźle... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tojamarusia Re: pan Legutko 15.05.19, 19:42 Dziwi cię to? Przecież od dawna wiadomo, że to Idiota. Odpowiedz Link Zgłoś
kieszonkowa Re: pan Legutko 15.05.19, 19:43 Eh, jeden z najwybitniejszych kołtunów polskich życia publicznego... paskudne zaprzanstwo intelektualne. Odpowiedz Link Zgłoś
bei Re: pan Legutko 15.05.19, 19:44 - Wybitny intelektualista, wybitny filozof, wybitny polityk. Jest klasą samą dla siebie - mówił o Legutce Jarosław Kaczyński. (www.tvn24.pl) Hmmmm- to jak 6 gwiazdek hotelu w Egipcie☹️ Odpowiedz Link Zgłoś
livia.kalina Re: pan Legutko 15.05.19, 21:16 Taki wybitny inrelektualista z Lrgutki jak człowiek wolności z Kaczyńskiego albo TW Wolfgangowej. Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: pan Legutko 15.05.19, 21:21 Legutko to Legutko, Korwin to Korwin (też się ładnie wypowiedział). A Piotrowicz to Piotrowicz. Właściwie nie trzeba nic dodać. Odpowiedz Link Zgłoś
jasnoklarowna Re: pan Legutko 15.05.19, 23:21 naprawdę, przegiął. Wszystko mi opadło jak to usłyszałam. Wyć się chce, co muszą przeżywać tacy chłopcy nastoletni krzywdzeni przez mężczyzn? szoook. Żeby na taką osobę zagłosować to też trzeba być chorym. I jak usłyszałam w kropce jak Bielan go bronił w sensie że kontekst był inny. Jestem obrzydzona, oburzona i sama jeszcze nie wiem co Odpowiedz Link Zgłoś
alicia033 Re: pan Legutko 15.05.19, 23:27 trawersując Wyspiańskiego: "a to pis właśnie". Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Re: pan Legutko 15.05.19, 21:39 Mnie wmurowało jak usłyszałam wczoraj podobne objawienia prosto z samochodu z megafonem jeżdżącego wolniutko ulicami Krakowa...i jeszcze że to homoseksualiści są winni pedofilii oraz seksualizacja dzieci... Odpowiedz Link Zgłoś
morekac Re: pan Legutko 15.05.19, 21:46 >i jeszcze że to homoseksualiści są winni pedofilii oraz seksualizacja dzieci... Zapomnieli tylko dodać, że chodzi o homoseksualistów w koloratkach. Odpowiedz Link Zgłoś
livia.kalina Re: pan Legutko 15.05.19, 22:19 Sęk w tym, że jakby panowie byli czynnymi homoseksualistami, to łamaliby prawo kościelne ale nie skrzywdziliby żadnych dzieci i nie łamali prawa karnego. Jak widać ewentualny homoseksualizm księży, choćby najczynniejszy, wiele osób uchroniłby przed zbrodnią, wielką krzywdą i odpowiedzialnością karną. Odpowiedz Link Zgłoś
alicia033 Re: pan Legutko 15.05.19, 22:20 ciekawe rzeczy się w Krakowie dzieją! Ale dobrze, niech sobie tak dalej nagłaśniają, jędraszewski zaliczy podobny "sukces" ewangelizacyjny młodzieży jak w Łodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
cosmetic.wipes Re: pan Legutko 15.05.19, 21:55 "Pan" jest tu wyjątkową przesadą. Odpowiedz Link Zgłoś
fawiarina Re: pan Legutko 15.05.19, 22:30 On się już niejednokrotnie skompromitował. Jego wystąpienia w Parlamencie Europejskim to kwintesencja głupoty. Ma talent! Odpowiedz Link Zgłoś
super.hetero.dyna Re: pan Legutko 16.05.19, 12:47 To idiota, świnia, ciemnogród, szowinista, homofob i antysemita. Jaka szkoda, że ma rację. Odpowiedz Link Zgłoś
alicia033 Re: pan Legutko 16.05.19, 12:51 ja nawet się z wami zgadzam - kościołem trzęsie lawendowa mafia KSIĘŻY! Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: pan Legutko 16.05.19, 12:57 Debil. Nawet partia się od jego słów odcina. Odpowiedz Link Zgłoś
45rtg Re: pan Legutko 16.05.19, 12:58 aankaa napisała: > <a href="fakty.tvn24.pl/ogladaj-online,60/szokujace-slowa-ryszarda-legutki-nie- Ale co tu się podniecać, przecież to prawacko-katolski tchórz Legutko. Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: pan Legutko 16.05.19, 14:05 Widziałam dziś jego plakaty na mieście. Korci, żeby w drodze powrotnej do domu podopisywać na nich słowo na ch. Odpowiedz Link Zgłoś