stasi1 16.05.19, 10:02 Jarek chce podnieść wiek kiedy można legalnie współżyć(pewnie sądzi ja nie miałem to i inni też niech nie mają) . A tu p. Legutko stwierdza że 12 lat too osoba dorosła i już może. Ciekawe która opcja zwycięży? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yoma Re: W PiS walka frakcji? 16.05.19, 10:15 Za czyn pedofilny 30 lat, za zabójstwo nadal 25, za "zwykłe" zgwałcenie 2 :D Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: W PiS walka frakcji? 24.05.19, 02:49 yoma napisała: > Za czyn pedofilny 30 lat, za zabójstwo nadal 25, za "zwykłe" zgwałcenie 2 :D To zależy. Jeśli to normalne, heteroseksualne zgwałcenie, to rok w zawieszeniu. Jeśli homoskesualne - 10 lat bez zawiasów. Życie w celibacie jest okolicznością łagodzącą zmniejszającą wyrok o 90%. S. Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: W PiS walka frakcji? 16.05.19, 10:18 stasi1 napisał: > > Jarek chce podnieść wiek kiedy można legalnie współżyć(pewnie sądzi ja nie mi > ałem to i inni też niech nie mają) . A tu p. Legutko stwierdza że 12 lat too os > oba dorosła i już może. Ciekawe która opcja zwycięży? a ogrodnik dmucha 14 latki Odpowiedz Link Zgłoś
wsk175 Re: W PiS walka frakcji? 16.05.19, 12:26 Jedna frakcja twierdzi, że z 13-latkiem to pedofilia, druga-że nie. Ale jeżeli chodzi o olewanie problemu pedofili obie frakcje są zgodne. Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 Re: W PiS walka frakcji? 18.05.19, 10:09 Ale tylko przez księży. Inni są zawsze winni Odpowiedz Link Zgłoś
lech1966 Re: W PiS walka frakcji? 18.05.19, 12:00 stasi1 napisał: > Ale tylko przez księży. Inni są zawsze winni Teraz będą wszyscy jednakowo winni. POza tym to nie PiS skazuje pedofili tylko sady,,,, te same których tak bronicie. Wypadałoby się teraz uderzyć w pierś i przyznać że nie mieliście racji. Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 Re: W PiS walka frakcji? 22.05.19, 09:33 Czemu niby to nie mieliśmy racji? Czy obrońcy pedofili są w PO czy w PiSie? Kto daje szmal największemu obrońcy pedofili dyr. Rydzykowi? Gdzie tylko podejrzenie o pedofilie od razu ten swoje bojówki rzuca. Czy proboszcz z Tylawy nie dziękował mu za skuteczną jego obronę? Odpowiedz Link Zgłoś
lech1966 Re: W PiS walka frakcji? 23.05.19, 20:29 stasi1 napisał: > Czemu niby to nie mieliśmy racji? Czy obrońcy pedofili są w PO czy w PiSie? Kto > daje szmal największemu obrońcy pedofili dyr. Rydzykowi? Gdzie tylko podejrzen > ie o pedofilie od razu ten swoje bojówki rzuca. Czy proboszcz z Tylawy nie dzi > ękował mu za skuteczną jego obronę? No dobra. To ilu pedofilów skazało PO przez ostatnie osiem lat rządów a ile PIS przez ostatnie trzy.,,, Trzy i pół.? Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: W PiS walka frakcji? 24.05.19, 02:47 lech1966 napisał: > stasi1 napisał: > > > Ale tylko przez księży. Inni są zawsze winni > > Teraz będą wszyscy jednakowo winni. POza tym to nie PiS skazuje pedofili tylko > sady,,,, Najpierw prokuratura musi oskarżyć, a pislamska prokuratura swoich nie oskarża. Tak więc pislamscy pedofile mogą nadal spokojnie gwałcić dzieci. S. Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: W PiS walka frakcji? 18.05.19, 16:47 m.c.hrabia napisał: > a ogrodnik dmucha 14 latki Kompletny idiota ! Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: W PiS walka frakcji? 23.05.19, 22:12 Bez przesady, idiota nie zdobedzie zawodu ogrodnika. Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: W PiS walka frakcji? 16.05.19, 13:24 Centrum produkcji pisowskich przekazów dnia ,sparaliżowane teraz każdy kwacze na własną rękę. A efekty widać i czuc.... Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: W PiS walka frakcji? 18.05.19, 10:30 > A tu p. Legutko stwierdza że 12 lat Legutko kieruje sie prawem kanonicznym. Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: W PiS walka frakcji? 18.05.19, 11:49 Chyba były okresy, że i od 8 lat lat było wolno. Dokładnie wieku nie pamiętam. Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: W PiS walka frakcji? 18.05.19, 12:03 Do czasu królowania JPII wiek ten wynosił 12 lat. Dopiero BXVI podniósł ten wiek o dwa lata. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_w_studni Re: W PiS walka frakcji? 18.05.19, 12:03 Myślę że do tej ustawy o ściganiu pedofili dołożą tajny ustęp brzmiący: Ze ścigania wyłącza się czyny pedofilne popełnione przez osobę która w chwili popełnienia czynu była funcjonariuszem KośćKatu, ewentualnie: Czyny popełnione przez osobę będącą funkcjonariuszem KośćKatu, mogą być ścigane TYLKO I WYŁĄCZNIE na pisemny wniosek właściwego arcybiskupa. Odpowiedz Link Zgłoś