krejzimama 26.05.19, 08:12 W corridzie muleta to ta czerwoan plachta materiału, którą torreador drażni byka. Jakby zamiast byków wypuszczali na arene polaków to muleta byłaby tęczowa. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nangaparbat3 Re: Corrida 26.05.19, 08:32 Czy ja wiem... Nie tęczowa, to jakakolwiek inna? Wczoraj skakałam po kanałach i trafiłam na "Dzień świra": Modlitwa Polaka Ale czy to jeszcze wolno oglądać? Odpowiedz Link Zgłoś
sniyg Re: Corrida 26.05.19, 08:45 Każda inna. Polak wszystkich nienawidzi, każdego by zdeptał, zniszczył i jest gruby i brzydki. Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: Corrida 26.05.19, 08:53 Przedstawiciele wszystkich znanych mi narodów i grup etnicznych, jak tylko czują się bezpiecznie i wśród swoich, jadą PO SOBIE bez trzymanki. Nie ma się co nadymać od razu. Odpowiedz Link Zgłoś
sniyg Re: Corrida 26.05.19, 08:55 Tak, szczególnie Amerykanie, nic tylko narzekają i wstydzą się, że są Amerykanami. Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: Corrida 26.05.19, 08:59 Moja babcia mawiała, że Amerykanie i sowiecie to jedno i to samo, nie warto brać pod uwagę. Odpowiedz Link Zgłoś