Dodaj do ulubionych

Imienne bilety na koncert

22.07.19, 10:00
Muszę zmienić dane na jednym bilecie na koncert. Teoretycznie wszystko już załatwione i dostałam informację, że muszę odebrać bilet w dniu koncertu w punkcie obsługi klienta. Może ktoś z Was wie, ile muszę mieć czasu, żeby bezpiecznie ten bilet odebrać? Jadę z innego miasta i nie wiem, czy powinnam wyjechać wcześniej, czy też wystarczy mi powiedzmy dwie godziny przed koncertem. Te punkty są przy miejscu koncertu? Jedziemy na Rammstein.
Swoją drogą, papierologia do tej zmiany jest ogromna... przysłali mi całą listę papierów, jakie mam ze sobą zabrać, wariactwo sad
Obserwuj wątek
    • heca7 Re: Imienne bilety na koncert 22.07.19, 10:27
      Ja bym przyjechała wcześniej. 2 godziny na kolejkę w punkcie obsługi, nieprzewidziane zdarzenia (opóźnienie komunikacji), czas na spokojne wejście na koncert- robi się na styk.
      • monette Re: Imienne bilety na koncert 22.07.19, 18:31
        Tak właśnie myślałam, że muszę mieć w zapasie 2 godziny. Problem w tym, że muszę jeszcze odebrać klucze do kwatery, a potem wrócić pod stadion, bo mam zarezerwowane miejsce parkingowe. No cóż, będę jeździć tam i z powrotem po aglomeracji śląskiej wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka