ajrisz.ka 25.07.19, 09:17 Hasło znam, ale login przepadł. Amnezja pourazowa, zwoje przypalone, z uszu dymi Jak mam odzyskać login do poczty?? Ktoś może wie?Wpisuję różne, a tam: konto nie istnieje! Dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ajrisz.ka Re: Poczta przepadła? 25.07.19, 09:24 Chyba jednak nic się już nie da zrobić? Odpowiedz Link Zgłoś
lot_w_kosmos Re: Poczta przepadła? 25.07.19, 09:46 Piszesz do administracji firum. Odpowiedz Link Zgłoś
ajrisz.ka Re: Poczta przepadła? 25.07.19, 10:02 Dzięki ale ta poczta nie ma żadnego związku z niczym (głupio brzmi) Numer telefonu już nie istnieje, nie mam też żadnego dodatkowego nr, adresu poczty ( nie pamiętam, jeżeli istniał), pytania dodatkowego. Czy mam już pisać testament? Czy dać sobie chwilę? Odpowiedz Link Zgłoś
super_hetero_dyna Re: Poczta przepadła? 25.07.19, 10:55 Co za bzdurny problem? Miała pocztę, to chyba z niej korzystała, prawda? A jak korzystała, to wysyłała maile do znajomych? To znajomi wiedza, jaki adres poczty? To może wystarczy zadzwonić do któregoś? Odpowiedz Link Zgłoś
szafireczek Re: Poczta przepadła? 25.07.19, 11:48 Bo jak długo nie używałaś, to może już skasowane, ale skoro tyle nie było Ci potrzebne, to machnij ręką i załóż nowe Ewentualnie popróbuj metodą skojarzeń "odmyślić" ten login, skoro hasło jednak pamietasz Odpowiedz Link Zgłoś
ajrisz.ka Re: Poczta przepadła? 25.07.19, 13:26 Być może, że już skasowane. Widzę, że z moją głową jest coraz gorzej. Jeżeli pewnego dnia nie pojawię się na forum, to wszystko jasne Odpowiedz Link Zgłoś
szafireczek Re: Poczta przepadła? 25.07.19, 16:47 Jasne, jasne nas nie zwiedziesz - full wypas na wakacjach, poddani smarują olejkami, wachlarzują, donoszą drinki z palemką, dają wystepy choreograficzne, no i gdzie tu czas znaleźć na forum..., a jeszcze trzeba coś przekąsić... Odpowiedz Link Zgłoś