Dodaj do ulubionych

masaż bańką chińską

19.08.19, 19:27
Robił ktoś samodzielnie w domu? Były jakieś rzeczywiste efekty typu zmniejszenie cellulitu, obrzęku?
Obserwuj wątek
    • double-facepalm Re: masaż bańką chińską 19.08.19, 19:29
      Chyba lepiej liposukcję zrobić przy metabolicznych problemach. I to cyklicznie.
    • mildenhurst Re: masaż bańką chińską 19.08.19, 19:33
      Odkurzacz. Jest bardziej poręczny. Tak, działa.
    • sinusoidaa Re: masaż bańką chińską 19.08.19, 19:35
      Bańką nie, ale kończę właśnie cykl zabiegów endermologicznych. Działanie podobne do banki, tyle, że robotę załatwia głowica podłączona do urządzenia, które wytwarza proznię.
      Efekty są zauważalne po 2-3 zabiegu. Cykl to min 10-13. Ujędrniające dzialanie, znika cellulit, noga w obwodzie od 2-4 cm.
      ALE: zabieg BARDZO bolesny, pojawiają się siniaki, dużo siniakow. Jednak efekt zauwazalny
      • double-facepalm Re: masaż bańką chińską 19.08.19, 19:57
        Te 2 cm przy obwodzie uda np 48cm czy raczej większym?
        • sinusoidaa Re: masaż bańką chińską 19.08.19, 20:05
          Panie, które wykonują ten masaż mówiły, że właśnie w takim zakresie zmniejsza się obwód. Nie dopytywalam o szczegóły. Nie na obwodzie mi zależało.
          Ten zabieg na pewno nie jest odchudzający.
          • grazka1234 Re: masaż bańką chińską 19.08.19, 23:01
            Robiłam, robię i jest super poprawa. Cellulitu mniej, skóra jędrna bardziej, napięta, zdrowsza.
            Banki miałam z neta, oliwka zwykła ziaja.
            Robiłam co drugi dzień, każda nogę 20min. Tak cztery tygodnie. Teraz robię dwa razy w tygodniu.
            Uważam, że to mój super zakup i choć sama do końca nie wierzyłam, jestem mile zaskoczona. Polecam 😊

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka