mokka39 19.08.19, 19:27 Robił ktoś samodzielnie w domu? Były jakieś rzeczywiste efekty typu zmniejszenie cellulitu, obrzęku? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
double-facepalm Re: masaż bańką chińską 19.08.19, 19:29 Chyba lepiej liposukcję zrobić przy metabolicznych problemach. I to cyklicznie. Odpowiedz Link Zgłoś
mildenhurst Re: masaż bańką chińską 19.08.19, 19:33 Odkurzacz. Jest bardziej poręczny. Tak, działa. Odpowiedz Link Zgłoś
sinusoidaa Re: masaż bańką chińską 19.08.19, 19:35 Bańką nie, ale kończę właśnie cykl zabiegów endermologicznych. Działanie podobne do banki, tyle, że robotę załatwia głowica podłączona do urządzenia, które wytwarza proznię. Efekty są zauważalne po 2-3 zabiegu. Cykl to min 10-13. Ujędrniające dzialanie, znika cellulit, noga w obwodzie od 2-4 cm. ALE: zabieg BARDZO bolesny, pojawiają się siniaki, dużo siniakow. Jednak efekt zauwazalny Odpowiedz Link Zgłoś
double-facepalm Re: masaż bańką chińską 19.08.19, 19:57 Te 2 cm przy obwodzie uda np 48cm czy raczej większym? Odpowiedz Link Zgłoś
sinusoidaa Re: masaż bańką chińską 19.08.19, 20:05 Panie, które wykonują ten masaż mówiły, że właśnie w takim zakresie zmniejsza się obwód. Nie dopytywalam o szczegóły. Nie na obwodzie mi zależało. Ten zabieg na pewno nie jest odchudzający. Odpowiedz Link Zgłoś
grazka1234 Re: masaż bańką chińską 19.08.19, 23:01 Robiłam, robię i jest super poprawa. Cellulitu mniej, skóra jędrna bardziej, napięta, zdrowsza. Banki miałam z neta, oliwka zwykła ziaja. Robiłam co drugi dzień, każda nogę 20min. Tak cztery tygodnie. Teraz robię dwa razy w tygodniu. Uważam, że to mój super zakup i choć sama do końca nie wierzyłam, jestem mile zaskoczona. Polecam 😊 Odpowiedz Link Zgłoś