jaulfa 24.08.19, 20:08 Gdzie mogę sprawdzić jaki program wyborczy mają startujące ugrupowania? Jak wpisuję hasło program i nazwę partii to pokazują mi się artykuły z netu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aqua48 Re: Program wyborczy 24.08.19, 21:28 A one mają w ogóle jakieś programy? Na dodatek znacząco różniące się od siebie? Odpowiedz Link Zgłoś
jaulfa Re: Program wyborczy 24.08.19, 21:48 Nie wiem, właśnie chciałam sprawdzić i nic nie umiem znaleźć Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Program wyborczy 25.08.19, 20:54 PO nie ma, PiS nie ma, PSL, kiedy ostatnio sprawdzałam, miało program przepisany chyba z zeszłego roku, Razem przed skoalicjonowaniem miało program ultrakomunistyczny ("wszyscy wszystkich krajów łączcie się" - nie dosłownie, ale do tego można było sprowadzić) plus postulat "chcemy dobrze i dlatego zwracamy się do różnych instytucji, żeby zrobili tak, jak my chcemy, chociaż nie wiemy jak". Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Program wyborczy 24.08.19, 21:51 Bo należy wpisać albo pełną nazwę partii, albo nazwę partii i słowa "oficjalna strona". No i potem się gimnastykujesz na tejże stronie. Odpowiedz Link Zgłoś