Dodaj do ulubionych

Porada modowa...

01.11.19, 00:16
Wyjscie nieformalne. Na kolacje i do pubu. Moja wizja: spodnie obcisle, zamszowe plus szpilki. Do tego prosty choc dobrej jakosci tank top i naszyjnik zeby bylo 'less casual'. Co emamy na to?
www.zalando.ie/rosemunde-vest-navy-rm021d003-k11.html?size=M&wmc=SEM353_NB_GO._9357456472_1445613520_55809541425.&opc=2211&gclsrc=aw.ds&&gclid=Cj0KCQjwjOrtBRCcARIsAEq4rW4a_7LcnNddKNpU0LxsDqfA8Px_PyB8PDi9oHEYfggmDKl-eTULyvQaAiPzEALw_wcB
Szpilki:
www.clarks.eu/c/Linvale-Jerica/p/26146449
Spodni nie moge znalezc ale sa grafitowe i bardzo przylegajace. Naszyjnik spory i 'robi' dekolt.

Obserwuj wątek
    • chocolatemonster Re: Porada modowa... 01.11.19, 00:18
      Wlasciwie to mam watpliwosci czy top nie jest zbyt 'casual' ale jest cudnie miekki a komfort jest dla mnie najwazniejszy.
    • chocolatemonster Re: Porada modowa... 01.11.19, 00:34
      Znalazlam!
      www.roetgerink.nl/dames/broeken/pantalons/geisha-pants-fake-snake-suede-fancy-waist_zwart_160247.html
      • snakelilith Re: Porada modowa... 01.11.19, 01:10
        Poważnie? Zbieram szczenę z podłogi. Napisz proszę, że to na "tarts and vicars party".
        • al_sahra Re: Porada modowa... 01.11.19, 01:31
          snakelilith napisała:

> Napisz proszę, że to na "tarts and vicars party".

A potem się okaże, że odwołali kostiumy, tylko wujek jej specjalnie nie powiedział.
          • chocolatemonster Re: Porada modowa... 01.11.19, 08:45
            To doloze jeszcze krolicze uszka i mieciusi ogonek😁
            • al_sahra Re: Porada modowa... 01.11.19, 14:01
              smile
        • jola-kotka Re: Porada modowa... 01.11.19, 01:41
          Spodnie jak spodnie do wysokich szpilek nie tych kaczych i np czarnej bluzki koszulowej spoko.
        • elenelda Re: Porada modowa... 01.11.19, 14:49
          Snake, wyjęłaś mi to z ust.
    • ultimate.strike Re: Porada modowa... 01.11.19, 00:45
      Twoja wizja jest chora ze względu na spodnie.
      • pani-nick Re: Porada modowa... 01.11.19, 09:32
        Raczej ten top 🤦‍♀️ Taki na płac zabaw albo do sprzątania.
    • snakelilith Re: Porada modowa... 01.11.19, 01:03
      Serio? Ten top jest problematyczny. Obcisłe prążki i do tego koronka, dla mnie kicz. Jeżeli już musi być bieliźniany styl, to top powinien być luźny, jedwabny, czy z podobnej tkaniny, szczególnie gdy chcesz założyć wąskie spodnie, inaczej to jest zdecydowanie za dużo obcisłości. Taka trochę tania seksowność. Ten top to nada się do dżinsów latem, do parku.
      • mikams75 Re: Porada modowa... 01.11.19, 09:18
        tania? big_grin ja wlasnie przecieram oczy - 60 euro za podkoszulke?? wyglada jakby do meskiej przyszyli koronke.
        • chocolatemonster Re: Porada modowa... 01.11.19, 09:22
          Jest swietna w noszeniu (70% jedwab,30 bawelna). Chyba zostane w domu,przy kominku😁
          • mikams75 Re: Porada modowa... 01.11.19, 09:28
            komfortu nie neguje, tylko wyglad.
            I ja tak wlasnie mam - jak mam myslec co zalozyc, wybierac, we wszystkim zle wygladac itp. to wole kominek big_grin
          • pani-nick Re: Porada modowa... 01.11.19, 09:34
            Weź jakaś luźna koszule z lejącej tkaniny załóż. Będzie wygodnie, ale z klasą.
    • jola-kotka Re: Porada modowa... 01.11.19, 01:04
      Spodnie sa ok reszta dramat. Top to jakis podkoszulek , buty okropne sa.
      • ultimate.strike Re: Porada modowa... 01.11.19, 12:43
        ie4, spodnie nie mogą być ok, będę to powtarzał aż dotrze.
        • jola-kotka Re: Porada modowa... 01.11.19, 21:46
          To juz kwestia stylu jest te spodnie.
      • claudel6 Re: Porada modowa... 01.11.19, 22:51
        te buty to jest dramat. to już lepiej eleganckie baletki, jak ktoś nie umie chodzić na normalnych obcasach.
        • chocolatemonster Re: Porada modowa... 01.11.19, 22:53
          Ktos umie ale kogos wysokie obcasy b.bola.
          • kotejka Re: Porada modowa... 02.11.19, 07:12
            Nie. No top jest nieporozumienie, a spodnie BASIC, zrobisz z nimi co chcesz. Ja bym poszła za paskiem i jakiś leopardowy t-shirt albo zwiewny top wzięła. W tym sezonie ciągle są modne
            Buty hm, już je masz czy bedziesz kupować
            Ja bym nie brała kaczuszki
            Modne mokasyny, albo baletki w szpic. Zwykle czarne do tych spodni też będą niezle
            A na pewno wygodne
            pin.it/zcutib5kwp4ijo
            pin.it/yvymhp6szlpgld
            Albo nawet trampki
            Albo zwykle botki
            pin.it/is4n23fyxpxww4
            Chociaż szpilka to szpilka
            pin.it/x5pnnzh2lgpdfe
    • rosapulchra-0 Re: Porada modowa... 01.11.19, 01:17
      Mnie się ten zestaw podoba.
      • jola-kotka Re: Porada modowa... 01.11.19, 01:39
        Te szpilki wygladaja jak z chinskiego bazaru o ile to mozna nazwac szpilkami. A top jakby zapomniala zmienic po nocy.
        • chocolatemonster Re: Porada modowa... 01.11.19, 08:44
          No labutiny to nie sa tylko clarksy ale w nich halluksy mnie nie zabija po 3 minutach stania.
    • umi Re: Porada modowa... 01.11.19, 01:17
      To chyba zalezy od wieku i czy Ci pasje do figury. Jak dla mnie zestaw top+spodnie+szpilki nie jest zly. Kolor czy cos tam, to juz zalezy od osoby i stylu, jak lubisz i dobrze wygladasz, to OK.

Jedno, co mnie zastanawia, to polaczenie tych bardzo przylegajacych spodni z topem. Zobacz w lustrze, czy nie wyglasz jak studentka ze wschodu szukajaca sponsora. I wtedy ewentualnie zmien albo spodnie na mniej legginoswy styl albo top jak snake radzi.
      Naszyjnik do takiego dekoltu to wedlug mnie dobry pomysl.
      • chocolatemonster Re: Porada modowa... 01.11.19, 09:08
        Snake mnie chyba wygasila bo ja nie widze jej wpisu a szkoda😉
        • 35wcieniu Re: Porada modowa... 01.11.19, 10:13
          Nie widziałabyś gdybyś to ty wygasiła ją.
          • chocolatemonster Re: Porada modowa... 01.11.19, 10:38
            Ale jaj jej nie wygaszalam...
            • umi Re: Porada modowa... 01.11.19, 21:14
              O ten wpis mi chodzilo: "Serio? Ten top jest problematyczny. Obcisłe prążki i do tego koronka, dla mnie kicz. Jeżeli już musi być bieliźniany styl, to top powinien być luźny, jedwabny, czy z podobnej tkaniny, szczególnie gdy chcesz założyć wąskie spodnie, inaczej to jest zdecydowanie za dużo obcisłości. Taka trochę tania seksowność. Ten top to nada się do dżinsów latem, do parku."
              • chocolatemonster Re: Porada modowa... 01.11.19, 22:54
                No i zgadzam sie😁
      • jola-kotka Re: Porada modowa... 01.11.19, 21:51
        Od wieku nic nie zalezy
        • umi Re: Porada modowa... 01.11.19, 21:58
          Myslisz, ze kazdy stroj pasuje w kazdym wieku?
    • al_sahra Re: Porada modowa... 01.11.19, 01:36
      Naczelna zasada: jeśli dół ”rozwiązły”, to góra skromna i vice versa. Jeśli jedno obcisłe, to drugie luźne. Więc jeśli już uparłam się przy tych portkach, to połączyłabym np. z męską koszulą oversize.

P.S. Te buty to nie są szpilki. Szpilki, jak sama nazwa wskazuje, mają cienki obcas.
      • al_sahra Re: Porada modowa... 01.11.19, 01:37
        *uparłaś*
        • jola-kotka Re: Porada modowa... 01.11.19, 01:40
          Akurat tutaj nie zgadzam sie z ta zasada.
    • daniela34 Re: Porada modowa... 01.11.19, 06:59
      Chocolate, yyy.... Jak Cię lubię, to jednak nie, no nie. Jeśli te spodnie to nie ta góra i odwrotnie. Za dużo obcislości w połączeniu z panterką i masz efekt "tarts and vicars" jak już ktoś powiedział. Spodnie był założyła z luzną oszulową górą albo z lejàcym, luźnym topem.
      Buty - dla mnie nie- ze względu na wysokość obcasa (zabiłabym się na takim, wolę wyższe, dla mnie ten jest niestabilny), ale ja to nie Ty. Panterka mi w nich nie przeszkadza, tylko nie w połączeniu z tym sexy zestawem. Za dużo "sexy" i osiągniesz efekt koleżanki Julii Roberts z Pretty Women.
      • scarlett74 Re: Porada modowa... 01.11.19, 07:09
        Szoko,nie obraź się,ale ten caly zestaw jest mega tandetny😶.Buty,a la jakies kaczuszki, spodnie spod latarnii, a top to podkoszulek do spania...
    • alicia033 Re: Porada modowa... 01.11.19, 07:05
      aućsad
      (na wszystko)
    • ewkadrzewka Re: Porada modowa... 01.11.19, 07:14
      Koszulka do spania. Buty obcas za niski, nie bedą dobrze wygladac, ciut wyzsze albo płaskie, spodnie okey
    • skat_0 Re: Porada modowa... 01.11.19, 07:17
      Rosamunde są rzeczywiście milusie do noszenia, ale to są bardziej bielizniane podkoszulki, niż topy na wyjście. Elegancka, gladka Koszula/ bluzka plus wyzsze szpilki i te spodnie sie obronią. Mam jedne, tylko bardziej jeansopodobne, czasem nosze na sportowo z kolorowa bluza, czasem z roznymi koszulami np dzianinowa marynarka i czasem z dlugim swetrem i trampkami, daja sporo możliwości
    • mona-taran Re: Porada modowa... 01.11.19, 07:23
      Spodnie ujdą, ale reszta no nie bardzo...
      Takie buty u mnie są w kategorii "nigdy w życiu" :p a top wygląda jak góra od pidżamki :p
      Bluzka koszulowa i wyższy obcas, nie w panterkę i byłoby fajnie smile
      • ultimate.strike Re: Porada modowa... 01.11.19, 12:44
        Na spodnie w każdej gminie powinna powstać stosowna spalarnia.
        • chocolatemonster Re: Porada modowa... 01.11.19, 13:11
          Te madry...miales kiedy zapalenie przydatkow? Nie? To przestan chrzanic kocopaly.
          • ultimate.strike Re: Porada modowa... 01.11.19, 13:57
            Nie miałem, a w spodniach od ponad 10 lat nie chodzę, jakieś wnioski?
            • mona-taran Re: Porada modowa... 01.11.19, 14:04
              😂
            • mikams75 Re: Porada modowa... 01.11.19, 14:04
              wniosek jest prosty - nie masz przydatkow big_grin
              Nie dziekuj.
              • ultimate.strike Re: Porada modowa... 01.11.19, 14:10
                Nawet gdybym nie miał, a spódnica powodowałaby zapalenia i przechłodzenia to coś by mi się musiało zapalić albo przechłodzić, tak więc Twój wniosek jest kompletnie od czapy. Wymyśl lepszy, tak spodniowych dogmatów przed nauką nie obronisz.
                • mikams75 Re: Porada modowa... 01.11.19, 14:19
                  a masz? big_grin
                  • ultimate.strike Re: Porada modowa... 01.11.19, 14:25
                    Jakbym nie mial przydatków to bym mógł w spodniach chodzić. Tak się jakoś złożyło, że to właśnie przydatkom, szczególnie męskim, ale damskim też spodnie najbardziej szkodzą. Wiem, ze jeszcze troche hejtu się na mnie poleje ale cas się pogodzić z wiedzą medyczną, spodni nie da się obronić na gruncie innym niż religijny, dowiedziono, że to najbardziej nieudany wynalazek w dziejach ludzkości i może doprowadzić nawet do wyginięcia, niszczy naszą pulę genową szybciej niż jakiekolwiek inne czynniki środowiskowe.
                    • mona-taran Re: Porada modowa... 02.11.19, 05:51
                      Z wiedzą medyczną to ci najwyraźniej nie po drodze. Ponoć jesteś facetem?
                      encyklopedia.pwn.pl/haslo/przydatki;3963830.html
                      • ultimate.strike Re: Porada modowa... 02.11.19, 20:00
                        Potocznie zwie się tak wszelkie narządy, męskie też, ale miło że podlinkowałaś przyczyny zapalenia jajników, czyli spodnie oraz majtki. Dzięki, że pomagasz mi zwalczać szkodliwe dogmaty o wyższości spodni. smile trrzeba odrzucić dogmaty, zabobon i ze spodni zrezygnować.

Nadchodzi problem ekologiczny, co zrobić z miliardami par spodni, szortów i majtek, jakie niedługo trafią do kontenerów na odpady. Jak ten syf utylizować?
    • alicia033 Re: Porada modowa... 01.11.19, 07:49
      do sporego, ozdobnego naszyjnika wzięłabym taki top:
      www.zalando.ie/max-mara-leisure-pan-blouse-m1x21e009-k11.html
      do niego takie spodnie (przyładowo, nie mam czasu grzebać):
      www.zalando.ie/freequent-shantal-power-jeggings-dark-blue-f0821a00t-k11.html , skoro lubisz obcisłe
      a buty do tego mogłyby zostać twoje.
      • nuta15 Re: Porada modowa... 01.11.19, 08:41
        Ten zestaw obroni się, jeżeli na top narzucisz dłuższą przezroczystą koszulę albo obszerny, zakrywający pośladki ażurowy sweter. Buty na wyższym obcasie albo płaskie baleriny, botki.
    • chocolatemonster Re: Porada modowa... 01.11.19, 08:43
      Zbiorczo odpowiem, ze innego obcasu niz te kaczuszki moje stopy nie utargaja. Chyba zebym tylko siedziala i milczaco saczyla drinka (niezbyt tart a bardziej vicar)😁Co do reszty...Top rzeczywiscie przemysle. Spodnie swietnie leza..I panterki u gory nie bedzie widac😁
      • mona-taran Re: Porada modowa... 01.11.19, 08:50
        To jakieś płaskie już lepiej moim zdaniem. Taki obcas to ni to ni sio.
        • chocolatemonster Re: Porada modowa... 01.11.19, 08:55
          No ...mam jeszcze takie ale w tych moge tylko siedziec...
          www.korkys.ie/una-healy-collection-roma-black
          • solejrolia Re: Porada modowa... 01.11.19, 08:59
            Te są ekstra.
            Ale jak masz tylko siedzieć, bo sa zbyt wysokie, to bez sensu...
            zakładaj te, ktore są wygodne! I baw się dobrze.
          • rekreativa Re: Porada modowa... 01.11.19, 11:15
            No to szkoda, że mogłabyś tylko siedzieć, bo te botki akurat bardzo pasują.
          • al_sahra Re: Porada modowa... 01.11.19, 21:19
            chocolatemonster napisała:

> No ...mam jeszcze takie ale w tych moge tylko siedziec...
            > www.korkys.ie/una-healy-collection-roma-black

Sto razy lepsze od tamtych.
            • chocolatemonster Re: Porada modowa... 01.11.19, 22:56
              Wieeem...Te niestety stoja sobie. Uzyte raz z okazji imprezy. Impreze przesiedzialam...
      • mikams75 Re: Porada modowa... 01.11.19, 09:21
        problem butow rozumiem, ale juz jakies zwykle botki na plaskim by lepiej wygladaly.
        • daniela34 Re: Porada modowa... 01.11.19, 10:16
          Zgadzam się. Lepszy płaski obcas.
    • nenia1 Re: Porada modowa... 01.11.19, 08:54
      Sorry, ale nic z tego mi się nie podoba, top nie wygląda jakby był dobrej jakości, tylko jak kiczowato-tandetna koszulka nocna, w połączeniu z obcisłymi spodniami z panterką odpada. Jak już chcesz koniecznie te spodnie to na górę jakąś białą bluzkę koszulową, a buty na większym obcasie, eleganckie, czarne.
    • solejrolia Re: Porada modowa... 01.11.19, 08:56
      Koszulka taka bieliźniana, nie założyłabym takiej, nigdzie .
      Spodnie b.fajne, buty ujdą.
    • sineado Re: Porada modowa... 01.11.19, 08:59
      W takim zestawie czułabym się bardzo źle, wszystko takie dopasowane. Założyłabym luźną koszulę do tych spodni.
    • wapaha Re: Porada modowa... 01.11.19, 09:02
      Do tego typu spodni ( a'la skóra/lateks/nie wiem co) zakładałam po prostu czarny sweter ( i coś na szyję). Koniec
      • chocolatemonster Re: Porada modowa... 01.11.19, 09:05
        To niezla mysl tylko, ze ja sie w tym moge ugotowac tzn w swetrze. A spodnie kupilam bo fajnie w nich wygladam (zazwyczaj nosze oversizy) i sa niesamowicie miekkie i wygodne..
        • wapaha Re: Porada modowa... 01.11.19, 09:25
          to czarną luźną bluzkę np taką
          https://pix.bonprix.pl/imgc/0/0/1/8/0/0/2/6/9/1/_640/18002691/shirt-nietoperz-czarny.jpg
          https://static2.papilion.pl/zul_pm_Czarna-luzna-bluzka-Georgia-313285_1.jpg

• chocolatemonster Re: Porada modowa... 01.11.19, 09:56
            Te z pierwszego zdjecia to nawet chyba mam. Albo bardzo podobna.
    • chocolatemonster Re: Porada modowa... 01.11.19, 09:03
      Oki. Top odpada. Buty sa mega wygodne i kazde inne, na wyzszym obcasie mnie wykoncza. Co do figury to jestem niska i bardzo drobna a do tego mam spory biust wiec dobranie koszulowej gory, w ktorej nie wygladam jakbym wyszla prosto od kochanka jest cudem. Musze miec cos u gory,co dodawaloby lekkosci. Spodnie sa ekstra (panterki nie bedzie widac) i bede je na codzien nosic do oversizowego cardiganu w pudrowym rozu i 'ciezkich' butow.
      • sineado Re: Porada modowa... 01.11.19, 09:09
        Bierz te wygodne buty. To najważniejsze żeby but był wygodny, jak te masz sprawdzone to nawet się nie zastanawiaj nad innymi.
        • chocolatemonster Re: Porada modowa... 01.11.19, 09:11
          W sumie to zaczynam rozwazac operacje halluksow..
          • mikams75 Re: Porada modowa... 01.11.19, 09:30
            wyrobisz sie do imprezy? wink
            tez mam, ale jak sobie poczytalam o operacji, o tym jak jest po itp. to mi sie odechcialo a dzisiejsza moda na sportowe buty bardzo mi odpowiada.
            • chocolatemonster Re: Porada modowa... 01.11.19, 09:40
              Mam tak samo. Ja wiem,ze nogi pieknie wygladaja na szpilkach i sa sexy ale jak tu byc sexy jak boliii?
              • black_magic_women Re: Porada modowa... 01.11.19, 11:14
                chocolatemonster napisała:

> Mam tak samo. Ja wiem,ze nogi pieknie wygladaja na szpilkach i sa sexy ale jak
                > tu byc sexy jak boliii?
                Wiecie co? Ja mam mega halluks w jednej nodze, w drugiej mniejszy (genetyczne w rodzinie), ale o dziwo nogi mnie nie bolą! Aż się dziwię jak to możliwe, czasem nawet wkładam obcasy, choć przy dzieciach rzadko i też jest ok. Takie dziwo. A operację bym chciała, bo trudno mi dobrać buty, zwłaszcza sandały latem sad
                • chocolatemonster Re: Porada modowa... 01.11.19, 12:56
                  No z sandalami jest problem. Mam platformy Martensa -bardzo wygodne.
    • bambzgrozja Re: Porada modowa... 01.11.19, 09:06
      Jak masz 16-18 lat, to ok
      • chocolatemonster Re: Porada modowa... 01.11.19, 09:09
        No ba! Wygladam gora na 17😉
        • bambzgrozja Re: Porada modowa... 01.11.19, 09:37
          To zazdroszczę figury....
    • pani_tau Re: Porada modowa... 01.11.19, 09:15
      To takie topy nosi się "osobno"???. Ja myślałam, że to się wkłada pod ażurowy sweter czy coś.
      Mam takie dwa, ale u mnie robią za docieplacze.
      Buty nie. To już lepiej płaskie, jeśli jesteś wysoka i szczupła to ci obcasy nie są niezbędne.
      A spodnie ok, tylko nie w tym połączeniu.
      • chocolatemonster Re: Porada modowa... 01.11.19, 09:21
        No tez wlasnie dlatego pytam bo do tej pory nosilam pod sweter (nie azurowy). Przymierzylam wczoraj kilkanascie 'gor' i ...lipa. Co do butow-wysoka nie jestem i moglabym nawet 12 cm szpile ale wyzsze obcasy niz te zalinkowane sa nie do uciagniecia.
    • mikams75 Re: Porada modowa... 01.11.19, 09:25
      za duzo na raz - i ta panterka, i blyszczace spodnie, i prazki na podkoszulce, i koronka, i jeszcze do tego naszyjnik?
      jak juz musza byc te spodnie i te buty (nie ma w innym kolorze?), to chociaz do tego zaloz jakas bluzke, gladka, lejaca, nieobcisla.
      • 35wcieniu Re: Porada modowa... 01.11.19, 10:12
        Dokładnie. Zresztą taka koszulka podkreśla wszystko co możliwe, może i jesteś teraz drobna, ale pamiętam jak pisałaś ze schudłaś 30 kg, co jest super, ale czy te kształty są istotnie az tak, hm... wyrzeźbione zeby się obciskać ubraniem całościowo że tak powiem? I nawet jeżeli, to po co? Luźniejsza bluzka zdecydowanie.
        • jolie Re: Porada modowa... 01.11.19, 10:24
          Taka koszulka to chyba niespecjalnie wygląda przy sporym biuście.
          • chocolatemonster Re: Porada modowa... 01.11.19, 10:45
            No to co zalozyc skoro dol mam drobny (s), gore procz biustu tez? Do tego jestem niska wiec kazda koszulowa, ktora nie rozpina sie na biuscie wszedzie indziej jest za luzna i wyglada jak pizama. Znalazlam ciemno-szary top,luzny i lejacy ale wyglada jakbym na te spodnie zalozyla sukienke. A co do figury to jest ok a ja sie z przyzwyczajenia ubieram w oversize. Chcialam kupic spodnium a gdy kobieta w sklepie przyniosla mi te spodnie (ja z mina 'over my dead body') zebym sprobowala to przymierzylam z grzecznosci i...na serio jest fajnie, sa miekkie, nie czuje sie w nich jak parowka.
            • 35wcieniu Re: Porada modowa... 01.11.19, 10:49
              Nie kumam tego problemu. No coś luźnego, nie oversize, tylko po prostu nie obcisły top. Jakaś bluzka, która nie opina ciala, tylko jest minimalnie szersza.
              • chocolatemonster Re: Porada modowa... 01.11.19, 10:58
                Poszukam..
            • kk345 Re: Porada modowa... 01.11.19, 18:11
              >Znalazlam ciemno-szary top,luzny i lejacy ale wyglada jakbym na te spodnie zalozyla sukienke.
              Zawiąż go na biodrze na supeł, albo wepchnij przód w spodnie.
          • chocolatemonster Re: Porada modowa... 01.11.19, 10:49
            Przy sporym buscie to nic specjalnie nie wyglada, zwlaszcza jak sie jest niskim i drobnym.
            • jolie Re: Porada modowa... 01.11.19, 10:55
              Z biustem to w ogóle jest różnie, bo można mieć biust średni, ale wysoko zawieszony i on jest wtedy i tak jest bardzo widoczny (u mnie to potęgują bardzo wąskie ramiona i drobna góra). W takiej bluzce mój biust byłby bardzo,bardzo wyeksponowany, a ja niekoniecznie za tym przepadam w miejscach publicznych. Jak Tobie nie przeszkadza eksponowanie, to eksponuj.
              • chocolatemonster Re: Porada modowa... 01.11.19, 10:59
                Wlasciwie to ja nigdy niczego nie eksponuje i moze dlatego mnie najszlo?
                • jolie Re: Porada modowa... 01.11.19, 11:07
                  Spodnie, które wybrałaś też bardzo eksponują figurę. Choć ja lubię krój blisko ciała, oversizy są nie dla mnie, ale jak dziewczyny piszą- albo obciśle na dole, albo na górze. A zrobisz, jak uważasz.
                  • chocolatemonster Re: Porada modowa... 01.11.19, 11:52
                    I to sa moje pierwsze takie.
                    • daniela34 Re: Porada modowa... 01.11.19, 11:59
                      Spodnie tego typu mam i noszę (bez tej panterki w pasie, ale to akurat łatwo schować), świetne są do koszul, długich swetrów i dłuższych marynarek. Jedne już zniszczylam, teraz szykuję się do zakupu kolejnych. Więc spodnie bardzo ok. Teraz szukaj góry ,smile
                      • chocolatemonster Re: Porada modowa... 01.11.19, 13:17
                        No wlasnie w zyciu nie podejrzewalabym,ze takie kupie ale sa swietne i mozna z nimi kombinowac.
                      • jolie Re: Porada modowa... 01.11.19, 13:19
                        Przepraszam za pytanie wprost - czy w takich spodniach nie poci się tyłek?
                        • chocolatemonster Re: Porada modowa... 01.11.19, 13:30
                          Nie wiem - sprawdze i napisze😁
                        • daniela34 Re: Porada modowa... 01.11.19, 13:49
                          jolie napisała:

> Przepraszam za pytanie wprost - czy w takich spodniach nie poci się tyłek?

No w upały bym ich nie zakładała. Od jesieni do wiosny- nie poci się
          • m_incubo Re: Porada modowa... 01.11.19, 10:54
            Bieliźniany top przy sporym biuście do tych spodni..?
            • chocolatemonster Re: Porada modowa... 01.11.19, 10:57
              Wydawalo mi sie, ze bedzie oki ale rzeczywiscie rezygnuje bo jest zbyt...
    • chocolatemonster Re: Porada modowa... 01.11.19, 13:09
      Dzieki za rady. Spodnie i buty zostaja (uwielbiam tanczyc wiec te piekne i wysokie odpadaja). Za topem pochodze. Macie racje z tym zalinkowanym. Milego dnia!
      • ultimate.strike Re: Porada modowa... 01.11.19, 15:00
        Spodnie zostają? W szpitalu wolno tańczyć? Jak nie, to z powodu owych spodni będziesz tej przyjemności pozbawiona.
      • kk345 Re: Porada modowa... 01.11.19, 18:09
        > Spodnie i buty zostaja

A dlaczego nie załozysz czegoś wygodnego na płaskim obcasie?
        • ewkadrzewka Re: Porada modowa... 02.11.19, 05:06
          Bo jej sie podobają te buty

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka