tanebo2.0 15.12.19, 09:07 www.pudelek.pl/joanna-krupa-pochwalila-sie-zdjeciem-z-coreczka-celebrytka-pokazala-sie-bez-makijazu-6456737245993089a co ona na siebie nakłada że różnica jest aż tak duża? Przecież to inna kobieta... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zazou1980 Re: Tona makijażu... 15.12.19, 09:15 Takie ujecie, ze widac tylko kawalek twarzy nie jest do konca obiektywne. Tak, czy siak ona jest modelka i twarz to jej zrodlo dochodu, wiec mnie nie dziwi, ze ja upieksza dostepnymi srodkami... Odpowiedz Link Zgłoś
alicia033 Re: Tona makijażu... 15.12.19, 10:17 tanebo2.0 napisał: > co ona na siebie nakłada że różnica jest aż tak duża? Przecież to inna kobieta... nie chcesz wiedzieć. A jak chcesz poszukaj po postach princesswhitewolf, kiedyś tam wymieniła wszystkie (albo prawie) warstwy, które trzeba mieć nałożone, żeby mieć "makijaż". Odpowiedz Link Zgłoś
milva24 Re: Tona makijażu... 15.12.19, 10:24 Inna kobieta ale tak czy siak bardzo ładna. Odpowiedz Link Zgłoś
kryzys_wieku_sredniego Re: Tona makijażu... 15.12.19, 10:29 Bo zdjęcie z rąsi z dołu - bardzo ładna, dziewczęca. Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: Tona makijażu... 15.12.19, 10:35 Przede wszystkim nie ma drugich rzęs A to naprawdę dużo daje... Czy to zdjęcie jest odwrócone? Nie wiem jak to się fachowo nazywa Ale jak robię sobie selfi czy np córka to na zdjęciu są całkiem inne osoby...nawet córki nieraz nie rozpoznaje...dopiero jak odwrócić zdjęcie to jest normalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo2.0 Re: Tona makijażu... 15.12.19, 10:39 Ona w ogóle nie ma rzęs. I brwi. Poza tym usta jej się domykają i nie ma tych plam po bokach które wyszczuplają twarz... Odpowiedz Link Zgłoś
cosmetic.wipes Re: Tona makijażu... 15.12.19, 11:57 tanebo2.0 napisał: > Ona w ogóle nie ma rzęs. Ma. Naturalne, jasne. Odpowiedz Link Zgłoś
mary_lu Re: Tona makijażu... 15.12.19, 10:49 Schodzą jej wypełniacze. W ciąży i połogu lepiej się nie ostrzykiwac, więc krupa nie ma połowy twarzy, zwłaszcza ust i policzków. Do tego brak botoksu zmienia mimikę. Odpowiedz Link Zgłoś
aandzia43 Re: Tona makijażu... 15.12.19, 13:27 Mary, mam pytanie na które nikt mi do tej pory nie odpowiedział ani nie doczytałam się niczego sensownego. Może zbyt krótko jest stosowany, żeby powstały jakieś badania na ten temat czy chociażby długofalowe obserwacje poszczególnych lekarzy. Jakie są przyczyny bardzo szybkiego unicestwiania kwasu hialuronowego przez organizm? Mam ten problem, niszczę go w tempie błyskawicznym, sprawdzone. Czy to taka moja uroda czy jakaś przypadłość, która moze mieć i inne poważniejsze skutki. Odpowiedz Link Zgłoś
mary_lu Re: Tona makijażu... 15.12.19, 14:32 To nie jest choroba, tylko taka właściwość organizmu, taki metabolizm. Nie zaobserwowano raczej dodatkowych negatywnych skutków, przynajmniej o nich nie słyszałam. Odpowiedz Link Zgłoś
ofelia1982 Re: Tona makijażu... 15.12.19, 20:27 Andzia, ja też szybko matabolizuję zarówno kwas jak i botoks. Z jednej strony spoko bo jestem całe życie szczupła przez te moja przemianę materii, ale z drugiej kosztowne jest chodzenie na kwas/botoks co pół roku Odpowiedz Link Zgłoś
pani-nick Re: Tona makijażu... 15.12.19, 21:09 Ja kwas szybko, botoks do 8 mcy. Ale o dziwo w ustach kwas wyjątkowo długo się trzyma. Za tydzień poprawiam po prawie dwóch latach. Odpowiedz Link Zgłoś
konsta-is-me Re: Tona makijażu... 15.12.19, 11:07 Wygogluj filmiki o koreanskim makijazu-tasmy wyszczuplajace twarz , nosy z wosku itp. A potem plec ze "to inna kobieta"... Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Tona makijażu... 15.12.19, 11:49 Przecież to zdjęcie ma nałożone tyle filtrów, że bardziej przypomina przypadkową osobę z ulicy niż samą siebie. Ktoś wierzy, że 40 letnia kobieta ma identyczną cerę jak noworodek? Odpowiedz Link Zgłoś
saszanasza Re: Tona makijażu... 15.12.19, 15:40 lauren6 napisała: > Przecież to zdjęcie ma nałożone tyle filtrów, że bardziej przypomina przypadkow > ą osobę z ulicy niż samą siebie. Ktoś wierzy, że 40 letnia kobieta ma identyczn > ą cerę jak noworodek? Oczywiście, że na twarzy bez makijażu są filtry, przecież to na boga widać, już nie wspomnę, że na czole to ktoś porządnie przegiął. Moim zdaniem ani w makijażu ani bez, Krupa nie wygląda jak w rzeczywistości. Odpowiedz Link Zgłoś
anika772 Re: Tona makijażu... 15.12.19, 12:08 Obejrzyj sobie jakiś tutorial na youtube, taki ok. 40- minutowy, to się dowiesz Odpowiedz Link Zgłoś
aandzia43 Re: Tona makijażu... 15.12.19, 13:16 Ujęcie takie, ze rzeczywiście mocno inaczej wygląda. Poza tym ciągle ładna dziewczyna. No i połóg nie połóg, podkład na buzi jest Odpowiedz Link Zgłoś
starczy_tego Re: Tona makijażu... 15.12.19, 13:20 Raczej filtry w telefonie...ale ogólnie bez przesady, spodziewałam się jakiegoś potwora, a to taka swojska Polska niewyraźna Asia Odpowiedz Link Zgłoś
koko8 Re: Tona makijażu... 15.12.19, 13:36 Ja tam nie widzę kolosalnej różnicy. W makijażu scenicznym wygląda pięknie, w makijażu no-makeup też wygląda pięknie i zdrowo. Ale to ciągle ta sama twarz. Odpowiedz Link Zgłoś
jolie Re: Tona makijażu... 15.12.19, 16:41 Dla mnie różnica jest kolosalna- bez makijażu wygląda o wiele gorzej, ma przeciętną i nijaką twarz. Odpowiedz Link Zgłoś
zasiedziala Re: Tona makijażu... 15.12.19, 15:53 To chyba nie tylko kwestia makijażu, ona na tym zdjęciu ma zupełnie inne usta. No i wydaje mi się, że ktoś przy tym 'naturalnym' zdjęciu mocno gmerał, widać to choćby na czole, tam gdzie część ludzi ma zmarszczkę / zmarszczki, nad nosem. Odpowiedz Link Zgłoś
elle_du_jour Re: Tona makijażu... 15.12.19, 20:57 Gmerają, gmerają te celebrytki ile wlezie. Są aplikacje do poprawiania urody, darmowe i płatne, które czynią cuda. Można nimi wygładzić cerę, usunąć pypcie, przebarwienia, zmarszczki, zwęzić/zmniejszyć nos, szczękę, wydłużyć brodę, rozjaśnić białka oczu, powiększyć tęczówki, wydłużyć rzęsy, powiększyć usta, oczy, zmienić owal twarzy, dodać nawet cały makijaż, zmienić odcień włosów, słowem – stuningować się na maxa. Co to był za hicior ostatnio? Face App? Można było zrobić sobie śmieszną symulację starzenia, ale głównie służy do ordynarnego "upiększania". Odpowiedz Link Zgłoś
elle_du_jour Re: Tona makijażu... 15.12.19, 20:59 Nawet uśmiech można sobie poszerzyć na bardziej hollywoodzki, no i standard – rozjaśnić zęby. Odpowiedz Link Zgłoś
mail-na-gazecie Re: Tona makijażu... 15.12.19, 16:49 Ładna jest i tak. Jakiegoś szoku nie doznałam. Ale Maffasion, ta to dopiero nie wiadomo jak wygląda. Co zdjęcie, to inna twarz. Odpowiedz Link Zgłoś