30.01.20, 21:29
Hej, jestem tu nowa, chętnie porozmawiam na różne tematy . Bede tu wpadać w wolnych chwilach i jak mąż nie będzie widzieć bo oczywiscie mnie wyśmieje,... mam 29 lat i mam 3 dzieci, jestem samotna ponieważ tak to bywa w życiu z koleżankami,... jestem raczej wstydliwa w realu i typem samotnika ale czasem brakuje mi rozmowy, kiedyś taka nie byłam, teraz codzienne życie mnie zdominowalo . Ale nie chce tu walić jakiś smutków 😃 chce znów zacząć żyć 👐
Obserwuj wątek
    • mrs.solis Re: Cześć 30.01.20, 21:32
      WItamy nowe trollololo tongue_out
    • 35wcieniu Re: Cześć 30.01.20, 21:34
      Weźcie to na litość boską, ileż można...
    • 21mada Re: Cześć 30.01.20, 21:34
      Napisz coś więcej o sobie. Jak wygląda twoje życie towarzyskie?
      • nota_bene0 Re: Cześć 30.01.20, 21:36
        A gdzie obowiązkowe pytania powitalne? No gdzie ? 😏
      • zawiedziona29 Re: Cześć 30.01.20, 21:37
        Moje życie towarzyskie narazie nie istnieje, 🤷‍♀️ mam syna 8 mies i nie mam go z kim zostawić, a z nim moja rozmowa z ludźmi wygląda nie ciekawie i stresuje mnie to
        • 21mada Re: Cześć 30.01.20, 21:47
          Nie możesz go z mężem zostawić i iść gdzieś do klubu?
          • zawiedziona29 Re: Cześć 30.01.20, 22:16
            Nie miałabym z kim no wlansie o to chodzi ze chce poznać jakiś nowych ludzi, na razie wirtualnie a później kto to wie może i w realu
            • 21mada Re: Cześć 30.01.20, 23:24
              A dlaczego nie z mężem?
              • ciszej.tam Re: Cześć 24.02.20, 21:14
                Napisala ze jest sama
                Chyba to oznacza, ze nie ma meza, no nie?

Albo ja sie nie znam
                • kk345 Re: Cześć 24.02.20, 22:26
                  >Chyba to oznacza, ze nie ma meza, no nie?

A o mężu pisze tak dla niepoznaki...
    • anorektycznazdzira Re: Cześć 30.01.20, 21:38
      Przeca jeszcze chwila i one będą całkowicie samowystarczalne, będą gadać między sobą oraz z botami i ruch na forum będzie w pełni autonomiczny.
      • 35wcieniu Re: Cześć 30.01.20, 21:41
        Przecież już gadają między sobą.
      • pani_tau Re: Cześć 30.01.20, 21:46
        Ale to chyba malina-cytryna-meredith jest.
        • 35wcieniu Re: Cześć 30.01.20, 21:51
          A co to za roznica? Troliszczy mnożących nicki jest tu tyle że podejrzewam że gdyby te nicki podliczyć wyszloby ze wiecej niz normalnych uzytkownikow.
          (Karmicieli rownież. )
          Wygaszac sie nie da bo potrafia codziennie kilka nowych zalozyc. W zasadzie zrobilo sie tu juz tak dziwacznie ze chyba sobie odpuszcze.
          • 1matka-polka Re: Cześć 30.01.20, 22:03
            W miarę normalne osoby odchodzą... Zostały polityczne aktywistki i multinickowe trolle. Być może to zaplanowana akcja, bo zbyt dużo można się było na tym forum dowiedzieć o świecie. I to zupełnie nie takich rzeczy, które administracja by chciała...
        • umi Re: Cześć 30.01.20, 23:18
          Nie, to katja suspicious
      • 1matka-polka Re: Cześć 30.01.20, 21:48
        No, wątek LGBT jest dobry, wszystkie polityczne trolliny kontra heterodynia, arwena i jakaś atena big_grinbig_grinbig_grin
      • buldog2 Re: Cześć 30.01.20, 22:34
        !!!!!!!!!!!
    • 21mada Re: Cześć 30.01.20, 21:48
      O, to powiedz jeszcze jaki jest twój typ mężczyzny i czy masz aktualnie kogoś na oku. 😊
      • zawiedziona29 Re: Cześć 30.01.20, 22:51
        Tak mam, mojego męża 😝 w sumie to tak na siebie mówimy ale nie wzięliśmy jeszcze ślubu, ale mamy za dużo dzieci żeby nazywać siebie mój chłopak, moja dziewczyna, a słowo "konkubent "jakoś nie kojarzy się dobrze 🤷‍♀️
    • cruella_demon Re: Cześć 30.01.20, 22:27
      A spacerujesz po Jurze?
      • zawiedziona29 Re: Cześć 30.01.20, 23:04
        Co to jest jura?🙈🙈
        • 1matka-polka Re: Cześć 30.01.20, 23:24
          Imię męskie.
        • szmytka1 Re: Cześć 24.02.20, 17:09
          Krakowsko-czestochowska, z litosci powiem, bos z pokolenia gimbusow
    • buldog2 Re: Cześć 30.01.20, 22:33
      Czy twój mąż to zazdrosny tyran, który nie pozwalał ci pójść na spotkanie z koleżankami, wyjeżdżać na delegacje, który zaraz po uprzedzającym fakt wpisie tu na tym forum, uderzył cię?
      Jeśli tak, to trzymam kciuki, życzę wspaniałej weny literackiej.
      • zawiedziona29 Re: Cześć 30.01.20, 22:54
        Nie, mój mąż jest super gościem, bardzo się kochamy i jesteśmy szczęśliwi, ja poprostu nie mam koleżanek, nasze drogi się rozeszły, nieciekawa historia nie warta uwagi
    • bei Re: Cześć 31.01.20, 00:08
      Dlaczego taki nick?- masz 29 lat i zawiodłaś się na...?
      • cruella_demon Re: Cześć 31.01.20, 00:13
        Cześć Gazet.
      • zawiedziona29 Re: Cześć 24.02.20, 16:07
        Zawiodłam się na koleżankach, myślałam że mam przyjaciółki niestety nie, one też nie są dla siebie przyjaciółkami, razem się trzymają, ale jedna drugiej najchętniej by kłody pod nogi rzucała, obgadują się na każdym kroku. Nie tego chcę w życiu, poszukuję prawdziwej przyjaźni bez fałszu.
        • alpepe Re: Cześć 24.02.20, 17:03
          Co ci się stało, że ad hoc poprawiła ci się pisownia?
        • leann32 Re: Cześć 16.03.20, 17:06
          I uznałaś ze na matce to znajdziesz 😂 to jak jechać po zdrowie do Wuhan 😃
    • hukop Re: Cześć 31.01.20, 01:08
      Hej witam, ale to nie tu kobieto, zabłądziłaś. Tutaj nie porozmawiasz na takie tematy, zapomnij. Tutaj siedzą paniusie, które albo się wykłócają która ma lepiej w życiu, dopier.. sobie wzajemnie, każda wielka pani, rady tu nie uzyskasz . ewentualnie każą zbadać ci tarczyce i wypier... twojemu facetowi walizki za drzwi. Potem dostaniesz rady, że nie do końca jesteś normalna, trochę kwestii prawnych, później, że masz przestać użalać się nad sobą a na końcu że ci się w d... poprzewracało, bo inni mają gorzej. Jeżeli nie chcesz hejtu ( a tu gwarantowany ) napisz do dziewczyn z net. kafejka i zaloguj się na 40 + wiem, to nie twój przedział wiekowy, ale uwierz, że tam są takie fajne, ciepłe i dobre dziewczyny z którymi na pewno znajdziesz nić porozumienia. Tutaj siedzą te które udają " królowe życia " big_grin specjalistki a w domu, właśnie tu wylewają swoje frustracje. Panie przy mężu big_grin wejdź tam i się przekonasz. Pozdrawiam.
      • zawiedziona29 Re: Cześć 24.02.20, 16:04
        Dziękuję za radę 🙂🙂
      • saszanasza Re: Cześć 24.02.20, 16:36
        hukop napisała:

> Hej witam, ale to nie tu kobieto, zabłądziłaś. Tutaj nie porozmawiasz na takie
        > tematy, zapomnij. Tutaj siedzą paniusie, które albo się wykłócają która ma lepi
        > ej w życiu, dopier.. sobie wzajemnie, każda wielka pani, rady tu nie uzyskasz .
        > ewentualnie każą zbadać ci tarczyce i wypier... twojemu facetowi walizki za dr
        > zwi. Potem dostaniesz rady, że nie do końca jesteś normalna, trochę kwestii pra
        > wnych, później, że masz przestać użalać się nad sobą a na końcu że ci się w d..
        > . poprzewracało, bo inni mają gorzej. Jeżeli nie chcesz hejtu ( a tu gwarantowa

> ny ) napisz do dziewczyn z net. kafejka i zaloguj się na 40 + wiem, to nie twój
        > przedział wiekowy, ale uwierz, że tam są takie fajne, ciepłe i dobre dziewczyn
        > y z którymi na pewno znajdziesz nić porozumienia. Tutaj siedzą te które udają "
        > królowe życia " big_grin specjalistki a w domu, właśnie tu wylewają swoje frustracje
        > . Panie przy mężu big_grin wejdź tam i się przekonasz. Pozdrawiam.

Napisała ta, która bulwersując się zachowaniem innych na forum, wylewa w swej wypowiedzi tonę jadu. Nawet brak zatrudnienia jest przestępstwem i powodem do krytyki. Brawo ty!
      • fitfood1664 Re: Cześć 24.02.20, 16:57
        i jeszcze węszą kto jest kim big_grin
        zdecydowanie nudzi się laskom, a udają takie ogarnięte
        • sundace46 Re: Cześć 24.02.20, 17:06
          Masz bidet? big_grin
          • fitfood1664 Re: Cześć 24.02.20, 17:16
            Nie mam, mieć nie zamierzam. Uuuuu, słabo co? Sama widzę że odstaję big_grin
          • zawiedziona29 Re: Cześć 16.03.20, 16:37
            Mam bidettę, i w sumie nie wiem czy był to dobry wybór bo trochę jednak zawsze nachlapie 🤷‍♀️
      • fibi00 Re: Cześć 24.02.20, 17:24
        hukop napisała:

> Hej witam, ale to nie tu kobieto, zabłądziłaś. Tutaj nie porozmawiasz na takie
        > tematy, zapomnij. Tutaj siedzą paniusie, które albo się wykłócają która ma lepi
        > ej w życiu, dopier.. sobie wzajemnie, każda wielka pani, rady tu nie uzyskasz .
        > ewentualnie każą zbadać ci tarczyce i wypier... twojemu facetowi walizki za dr
        > zwi. Potem dostaniesz rady, że nie do końca jesteś normalna, trochę kwestii pra
        > wnych, później, że masz przestać użalać się nad sobą a na końcu że ci się w d..
        > . poprzewracało, bo inni mają gorzej. Jeżeli nie chcesz hejtu ( a tu gwarantowa
        > ny ) napisz do dziewczyn z net. kafejka i zaloguj się na 40 + wiem, to nie twój
        > przedział wiekowy, ale uwierz, że tam są takie fajne, ciepłe i dobre dziewczyn
        > y z którymi na pewno znajdziesz nić porozumienia. Tutaj siedzą te które udają "
        > królowe życia " big_grin specjalistki a w domu, właśnie tu wylewają swoje frustracje
        > . Panie przy mężu big_grin wejdź tam i się przekonasz. Pozdrawiam.

Nic dodać, nic ująć.
    • zuleyka.z.talgaru Re: Cześć 24.02.20, 17:11
      A czy masz bidet?
      • jasnoklarowna Re: Cześć 24.02.20, 22:16
        No uprzedziłaś mnie z tym pytaniem,
        Teraz to ja tylko mogę zapytać czy ma wredną szwagierkę lub złośliwa teściową in spe,
        Czy jest wąską specjalistką, itp.

A do autorki: jeżeli jesteś prawdziwa to witaj i sprawdź czy na pewno masz grubą skórę, bo to tu niezbędne .
        Jeśli jesteś trolem to.... No trudno.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka