Dodaj do ulubionych

Forum mi się zepsuło - jak żyć premierze

21.02.20, 10:01
Od dwóch dni nie mogę rozwijać dyskusji. Czy tylko u mnie tak jest i co można zrobić? Klikam w drzewko - nic, odświeżałam - nic, wyłączałam komp - nic. Pojedyncze wątki w poście też się nie rozwijają ??? Co u was też tak jest?
Obserwuj wątek
    • vodyanoi Re: Forum mi się zepsuło - jak żyć premierze 21.02.20, 10:04
      To reklama. Nie wiem, czy zobaczysz odpowiedź big_grin
      Musisz ad blocka tu wyłączyć. Skopali coś oni.
      • cauliflowerpl Re: Forum mi się zepsuło - jak żyć premierze 21.02.20, 10:11
        Ło e-matko, do czego to doszlo, zeby czlowiek musial adblocka wylaczac zeby tworzyc tresci, ktore potem stazysci wykorzystuja do pisania artykulów...
    • thea19 Re: Forum mi się zepsuło - jak żyć premierze 21.02.20, 10:05
      Ja nie mogę na kompie pisać. Post po wysłaniu znika. Wyczyscilam ciastka i nic.
      • cauliflowerpl Re: Forum mi się zepsuło - jak żyć premierze 21.02.20, 10:10
        To samo.
        • thea19 Re: Forum mi się zepsuło - jak żyć premierze 21.02.20, 10:23
          I zakładka wątki nie działa. Po wyłączeniu adblocka magicznie się naprawiło tylko wielkie reklamy zasłaniają mi wszystko. Extra
          • chatgris01 Re: Forum mi się zepsuło - jak żyć premierze 21.02.20, 10:24
            Mnie wyłączenie adblocka (na chrome) nic nie dało.
            • thea19 Re: Forum mi się zepsuło - jak żyć premierze 21.02.20, 10:50
              ja korzystam z firefoxa
              • alpepe Re: Forum mi się zepsuło - jak żyć premierze 21.02.20, 11:40
                A ja mam i ff i adblocka włączonego i piszę i wszystko jest ok...
    • cauliflowerpl Re: Forum mi się zepsuło - jak żyć premierze 21.02.20, 10:05
      Nie, nie tylko Ty. U mnie na kompie to samo.
      Mozesz sprobowac czytac w trybie incognito, wtedy wszystkie posty sa rozwiniete.
      Na telefonie dziala.
    • chatgris01 Re: Forum mi się zepsuło - jak żyć premierze 21.02.20, 10:07
      Nie tylko u Ciebie, też tak mam od niedzieli.
      Na forum o forum ktoś się skarży, że ma tak w chrome, zmieniłam więc przeglądarkę na IE i działa, choć nie blokuje wszystkich reklam...
      • bywszy Reklam? Jakich reklam??? 21.02.20, 10:18
        U mnie działa. tongue_out

Firefox, Adblock + NoScript (w nim odblokowana tylko główna gazeta.pl).
        Się klika, się rozwija, się sortuje w każdą stronę. A reklamy widuję wyłącznie na cudzym sprzęcie. cool

Ogólnie (pomijając PiS-ozę suspicious) jest git.
    • heca7 Re: Forum mi się zepsuło - jak żyć premierze 21.02.20, 10:10
      A mnie dokładnie wszystko działa jak działało. Ale ze trzy czy cztery dni temu zmieniłam laptopa. Może ten czegoś nie ma (albo ma).
      • thea19 Re: Forum mi się zepsuło - jak żyć premierze 21.02.20, 10:24
        Ja też parę dni temu zmieniłam lapka i działało a od wczoraj już nie.
    • fitfood1664 Re: Forum mi się zepsuło - jak żyć premierze 21.02.20, 10:20
      Skorzystaj z daru niebios i zdrób sobie odwyk od tej jaskini zła tongue_out
      • damartyn Re: Forum mi się zepsuło - jak żyć premierze 21.02.20, 10:33
        To samo, mogę czytać tylko na telefonie
    • sarah_black38 Re: Forum mi się zepsuło - jak żyć premierze 21.02.20, 10:34
      Doceniam ten dar, ale teraz jestem na L4 i nie mogę czytać jakże pasjonujących wątków, ile to nauczyciele zarabijają , bo jestem mocno niedoinformowana, że 5 tysi na rękę zarabiam wink big_grin. Jak po niedzieli wrócę do pracy to będzie mi ganz egal czy drzewko działa czy nie , bo czasu na to nie mam .

Dzięuję za wszystkie odpowiedzi smile
    • joanna_poz Re: Forum mi się zepsuło - jak żyć premierze 21.02.20, 10:58
      mi tez nie działa na chromie:
      - do niektórych forów zapisanych w ulubionych w ogole nie mogę się dostać, jak klikam przeniosi mnie na glowna
      - nie pojawia mi się po prawej w watkach info o nowym wpisie
      - w chromie nie mogłam dopisać się w tym watku, post szedł w kosmos.
      - po przeniesieniu na Edge działa mi, co prawda przez pierwsze pare minut nie widziałam watków z dziś, same z wczoraj, ale jakos mi wskoczyły.
    • 12gram Re: Forum mi się zepsuło - jak żyć premierze 21.02.20, 11:34
      Teraz widzę że wątek już jest - i mam rozumieć, że od kilku dni geniusze gazetowi nic z tym nie zrobili???
    • frequenter.light Re: Forum mi się zepsuło - jak żyć premierze 21.02.20, 12:49
      Ja mam problemy z wyświetlaniem listy watków z prawej, podobnie jak z przyciskiem do sortowania - lista się nie wyświetla i muszę ręcznie wpisywać w adresie URL: ?so=2

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka