kaktusik65 29.04.05, 11:11 Co sądzicie o tym wydawnictwie, a szczególnie o książeczkach z origami? Czy Wasze dzieciaki się tym bawią? www.wydawnictwobis.com.pl/ Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szczura Re: Wydawnictwo Bis 01.05.05, 20:29 mam wszystkie części- osobiście uważam, że są super. Osobiście, bo prawda jest taka że to ja odwalam prawie całą robotę przy wycinaniu, składaniu i sklejaniu, ale Smyk (3,5 roku) i tak ma radość ogromną jak patrzy co tworzymy. Instrukcje są zrozumiałe, w wydawnictwie można dokupić papierki (już pocięte w odpowiednich rozmiarach, ale my robimy sami). Jedną kwestię chcę podkreślić: wspólne robienie tych papierkowych cudów, a potem bawienie się nimi było i jest w naszym przypadku jedynym sposobem na regularne ćwiczenia logopedyczne (wdechy, wydechy zawieszonych na niteczkach koników morskich itp.. dmuchanie na grzyby, figurki) kiwam Odpowiedz Link
icala Re: Wydawnictwo Bis 12.05.05, 13:25 wydawnictwo Bis ma oprócz irigami kilka ciekawych i ładnych książek dla dzieci. Mam przyjemność je ilustrować. To naprawdę udane teksty. Polecam. Również swoje obrazki. ;-) Odpowiedz Link