annajustyna Re: Humorem w wirusa 16.03.20, 14:52 Zdecydowanie F. Z tymże rozwiedziona już jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
bywszy Re: Humorem w wirusa 16.03.20, 14:58 annajustyna napisała: > Zdecydowanie F. Z tymże rozwiedziona już jestem. To chluśniem, bo uśniem. Twoje zdrowie! Odpowiedz Link Zgłoś
jak_matrioszka Re: Humorem w wirusa 16.03.20, 14:06 Mój maż wysłał maile do wszystkich brydżystów z województwa zrzeszonych w zwiazku brydża sportowego z zaproszeniem na turnieje online organizowane w zastepstwie wieczorów klubowych. Od pewnej mocno starszej brydżystki dostał odpowiedź w stylu "Gdzie sie pan uchował, że nie wie pan o epidemii koronawirusa? Nie wolno organizować żadnych zgromadzeń, a pan na turniej zaprasza?!? Prosze obejrzeć TV albo przeczytać wiadomości z kraju i że świata!" Pani napisała to zupełnie poważnie 😂 a my dwie wredoty turlaliśmy sie ze śmiechu po podłodze 😂 Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: Humorem w wirusa 16.03.20, 14:51 Kto wie... To inteligentny wirus, może już na łączach krąży... Odpowiedz Link Zgłoś
amast Re: Humorem w wirusa 16.03.20, 14:54 cdn.discordapp.com/attachments/536579302561546290/686914219857412182/aGgvY4w_700b.png mam nadzieję, że przynajmniej dla części forum nie jest zbyt hermetyczne Odpowiedz Link Zgłoś
bywszy Re: Humorem w wirusa 16.03.20, 15:03 amast napisała: > ... > mam nadzieję, że przynajmniej dla części forum nie jest zbyt hermetyczne Wiesz, jest 10 rodzajów ludzi... Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Humorem w wirusa 16.03.20, 20:32 Zauważyłam, że mojego ulubionego nie ma! Odpowiedz Link Zgłoś
kura17 Re: Humorem w wirusa 17.03.20, 10:36 m.facebook.com/story.php?story_fbid=839531529848467&id=105309357685904&d=w&vh=e&funlid=rbsuVsWIgdHGWsTk Odpowiedz Link Zgłoś
astrologia333 Re: Humorem w wirusa 17.03.20, 11:49 Witam. Jesteśmy pierwszą stacją, której udało się porozmawiać z bohaterem tej kryzysowej sytuacji. Zatrzymał się specjalnie dla nas, aby odpowiedzieć na kilka pytań. Już za chwilę w TVP jedyny, unikatowy wywiad z Panem Wirusem. Dodatkowo mogą państwo zadawać mu pytania na naszej stronie internetowej: www.tvp.czatzwirusem. Dziennikarz: Czy możemy przejść na Ty i czy w związku z tym mogę mówić do Pana Wirusie? Wirus: Nie zakało społeczna. Dziennikarz: Oczywiście, trochę mnie poniosło, wybaczy pan...o Panie mój.. Wirus: Przemyślę to. Po chwili zastanowienia zamyślony wirus mówi - Słyszałem u was ostatnio piosenkę: "O Panie mój przyjm cześć i chwałę serca mego Uwielbiam Cię co dzień, boś godzien tego jest Stworzenie" Spodobała mi się, nie powiem. Dziennikarz: Myślę, że będziemy ją częściej puszczać, specjalnie dla Pana. Wirus: Nie podlizuj się błaźnie. Dziennikarz: Panie Wirusie, jak podoba się Panu w Polsce. Wirus: W ogóle. Jak wy tu k.. a żyjecie? Dziennikarz : Czy to oznacza, że szybko nas Pan opuści? Wirus: Chciałbym, ale gdzie nie pójdę to mnie wołają na jednego, a potem śpiewają i jeszcze raz i pijmy do dna. Ciężko podróżować w takim stanie. Dziennikarz: Czy dotrze Pan w końcu na Podlasie? Wirus: Nie, nawet nie wiem gdzie to k..a jest. To tam gdzie się drzwi zaklucza? Dziennikarz : Nie, zasuwa głazem. Dziennikarz: Jak się Panu podobają polskie kobiety. Według ogólnej opinii są to najpiękniejsze kobiety na świecie. Wirus: Taaaak, są tak piękne, że aż przesadziły. A, przepraszam według czyjej konkretnie opinii? Dziennikarz: Czy szuka pan dziewczyny w Polsce? Wirus: A myślisz, że z jakiego powodu częściej atakuję mężczyzn? 😈 Dziennikarz : Jest Pan g.. g.. gejem, znaczy jest Pan homoseksualistą? Wirus: Brawo, wygrałeś rolkę papieru toaletowego. Przyda się po skończeniu wywiadu. Dziennikarz: Co Pan najdziwniejszego przeczytał na swój temat? Wirus: ...że po zamknięciu granic, nie przyjadę. Dziennikarz : A miał Pan problemy z dotarciem? Wirus: Niekoniecznie, miałem tylko drobne niedogodności. Dziennikarz : Jakie? Wirus: Nie mogłem zabrać znajomych. Zika nie przeszedł kontroli, Mers nie lubi Europy z granicami, a Sars się pochorował. Dużo hejtu na niego spadło. Dziennikarz : Jak sobie Pan radzi z hejtem. Wirus: W ogóle, dlatego nie mam internetu. Wolę siać hejt na żywo. Mój psychoerapeuta mówi, że trzeba uwalniać emocje. Dziennikarz: Najśmieszniejsza rzecz jaką Pan usłyszał? Wirus: Aby nie lękać się sięgać po wodę święconą bo mnie tam nie ma. Dziennikarz : Kogo najbardziej Pan ceni w walce z Panem? Wirus: Borisa. Cudowny człowiek. Doceniam jego spryt. Sprawia mi najwięcej trudności, przez co prawie się poddałem 😈 Dziennikarz: Gdzie się Pan wybiera na wakacje? Wirus: Nie mam planów, byłem już we Włoszech ale nie spodobało mi się. Dziki kraj. Dziennikarz: Czego nam Pan życzy, tak od serca. Wirus: Nie chciałbym być hipokrytą i życzyć zdrowia, więc życzę wszystkim widzom pieniędzy i udanych inwestycji np w ziemię, niekoniecznie aby wąchać kwiatki od spodu. Taki żarcik sytuacyjny. Dziennikarz: O, ma Pan poczucie humoru. Wirus: Nie pierd..ol. Pytania od publiczności : Czy będzie Pan miał swój kanał na youtube? Wirus : wydaję mi się, że jestem już na każdym kanale. Czy założy Pan konto na instagramie? Wirus: Nie, nie jestem fotogeniczny. Czy mogę wychodzić z domu jeśli jest pandemia? Wirus: Koniecznie, jestem za życiem towarzyskim. Odpowiedz Link Zgłoś
asia.sthm Re: Humorem w wirusa 17.03.20, 12:17 Jedyny dziennikarz, ktory zadaje teraz sensowne pytania. Brawo dla tego dziennikarza! Odpowiedz Link Zgłoś
martishia7 Re: Humorem w wirusa 17.03.20, 14:07 Te poniżej, wymieniam z kolegą - ortopedą. Odpowiedz Link Zgłoś
droch Re: Humorem w wirusa 17.03.20, 20:16 "To, że w Podlaskiem nie ma stwierdzonego ani jednego przypadku koronawirusa przypomina mi sytuację sprzed kilku lat, kiedy to w całej Polsce z powodu alarmów bombowych ewakuowana urzędy wojewódzkie, poza podlaskim, gdzie nikt nie przeczytał maila z groźbami." Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Humorem w wirusa 17.03.20, 20:39 a tak było? nie przeczytali maila z groźbami...? Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Humorem w wirusa 17.03.20, 20:40 okazuje się, ze to trudniejsze niz zrobienie czegoś! Odpowiedz Link Zgłoś
saszanasza Re: Humorem w wirusa 17.03.20, 21:16 Ostatnie moje odkrycie🤣 www.facebook.com/100004033398650/videos/1908077049336723/ Odpowiedz Link Zgłoś
bywszy Re: Humorem w wirusa 17.03.20, 22:48 Rodzinna kwarantanna: dzień 1: wszyscy gramy w planszówki dzień 2: oglądamy bajki i seriale dzień 3: żona wymyśliła malowanie kuchni dzień 4: żona wymyśliła remont sypialni dzień 5: jeżdżę tramwajem i liżę poręcze Odpowiedz Link Zgłoś
kotejka Re: Humorem w wirusa 18.03.20, 08:27 Nie żebym tam coś do memow miała, ale akurat obecne ultrakatolickie staruszki roznych krajów skrobały się na potęgę 60-50-40 lat temu Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: Humorem w wirusa 18.03.20, 08:37 Nie wszystkie. A jeśli już, to same sobie tych ciąży nie robiły. Odpowiedz Link Zgłoś
kotejka Re: Humorem w wirusa 18.03.20, 08:41 Zapewne, ale im więcej na sumieniu tym gorliwiej teraz na adoracje biegają Odpowiedz Link Zgłoś
hanusinamama Re: Humorem w wirusa 18.03.20, 14:07 Nie..ale nadal w tamtych czasach wiecej było aborcji niż dzisiaj. I to na życzenie. Kazdy jeden płód mogl bys wyskrobany bez podawania przyczyn... Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: Humorem w wirusa 18.03.20, 14:54 Ale była też mniejsza świadomość, czym jest aborcja. A za to, że antyki to zuo i chłopu trzeba zawsze dać. Odpowiedz Link Zgłoś
coronawirus Re: Humorem w wirusa 18.03.20, 14:58 Świadomość że aborcja to zło jest silnie skorelowana z wiekiem, najsilniejsza występuje w wieku w którym ciąża już nie grozi. Nie dotyczy mężczyzn, im ciąża w ogóle nie grozi więc oni od początku wiedzą że aborcja to zło. Odpowiedz Link Zgłoś
latarnia_umarlych Re: Humorem w wirusa 18.03.20, 11:05 kotejka napisała: > Nie żebym tam coś do memow miała, ale akurat obecne ultrakatolickie staruszki r > oznych krajów skrobały się na potęgę 60-50-40 lat temu Zabiłaś mi ćwieka, nie pomyślałam od tej strony! Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Humorem w wirusa 18.03.20, 11:38 kotejka napisała: > Nie żebym tam coś do memow miała, ale akurat obecne ultrakatolickie staruszki r > oznych krajów skrobały się na potęgę 60-50-40 lat temu A skrobali je obecni ultrakatoliccy lekarze. S. Odpowiedz Link Zgłoś
hanusinamama Re: Humorem w wirusa 18.03.20, 14:08 To juz wiemy czemu na to pokolenie padła zaraza... Odpowiedz Link Zgłoś
hanusinamama Re: Humorem w wirusa 18.03.20, 14:06 TO samo chciałam powiedzieć... Odpowiedz Link Zgłoś
coronawirus Re: Humorem w wirusa 18.03.20, 11:20 Wkleiłam w innym wątku, ale tu bardziej pasuje Odpowiedz Link Zgłoś
mika_p Re: Humorem w wirusa 18.03.20, 12:01 Było. 3 dni temu przetłumaczone na polski poprawnie wklejone. Ucz się: forum.gazeta.pl/forum/w,567,169573004,169573004,Humorem_w_wirusa.html?p=169576712 Odpowiedz Link Zgłoś
coronawirus Re: Humorem w wirusa 18.03.20, 12:43 Wkleiłam w telefonie i widzę że jest poprawnie. Bujaj się Odpowiedz Link Zgłoś
mika_p Re: Humorem w wirusa 18.03.20, 13:05 Nie spotkałam jesczze koronawirusowego mema z huśtawką Odpowiedz Link Zgłoś
coronawirus Re: Humorem w wirusa 18.03.20, 13:27 Bo na huśtawki teraz nie wolno Peace! Odpowiedz Link Zgłoś
przepio Re: Humorem w wirusa 18.03.20, 13:19 Może ktoś pamięta. Natasha została uprowadzona jako 10 latka, porywacz trzymał ją w piwnicy, uciekła po 8 latach. Tlumaczenie: 2 tygodnie kwarantanny? To śmieszne... Odpowiedz Link Zgłoś
cichadziewuszka Re: Humorem w wirusa 18.03.20, 14:31 Z pozdrowieniami dla wszystkich emam z Kaszub i okolic😄 Odpowiedz Link Zgłoś
lellapolella Re: Humorem w wirusa 19.03.20, 12:16 W czasie zarazy cuda są normą! Odpowiedz Link Zgłoś
panpaniscus Re: Humorem w wirusa 19.03.20, 12:08 Eee krócej chyba? Wyjmuje się jedną godzinę a nie dodaje! Odpowiedz Link Zgłoś
saszanasza Re: Humorem w wirusa 20.03.20, 09:06 mid.week napisała: > w koncu dobre wiadomości 😆 🤣🤣😂 Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: Humorem w wirusa 21.03.20, 11:02 Kiedy jeszcze żyliśmy ponad stan... Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Humorem w wirusa 21.03.20, 11:44 o matko, to niemcy miewają poczucie humoru jednak 😁 Odpowiedz Link Zgłoś
asia.sthm Re: Humorem w wirusa 21.03.20, 12:03 takie rzygliwe komentarze w tym watku sa surowo zabronione! Odpowiedz Link Zgłoś