joanna37
18.05.20, 00:41
Niestety ostatnio mam tak zmęczoną stopę, że po samym przejściu z domu do pracy, później przez cały dzień nogi mnie strasznie bolą. Jak wracam do domu to każdy krok sprawia ból. Co oczywiście bardzo utrudnia codzienne funkcjonowanie. Problemem jest pójście do sklepu przy domu. Czują się, jak inwalidka, bo mam problemy z chodzeniem i trudności z włożeniem butów. Kupowanie obuwia stało się koszmarem, bo większość nie pasuje na zniekształcone stopy. Przychodząc do domu zastanawiam się nad przyszłością moich nóg i po całych dniach płaczę ... . Mam dwójkę dzieci, jedno dorosłe, drugie mieszka ze mną. Jestem ładna, zgrabna, długie zgrabne piękne nogi były moim atutem. Mam 38 lat, nosiłam eleganckie szpilki codziennie w pracy przez 15 lat i nie miałam większych problemów z nogami i deformacji. Zaczęły się jak trzy lata temu lekarz namówił mnie na ten "MAŁY ZABIEG". Przez wiele tygodni miałam tak opuchniętą i obolałą stopę w okolicy wyciętego halluksa, że nie mogłam wcisnąć nogi do żadnych butów, które nosiłam przed operacją. A jak już wróciłam do normalnych butów, to szybko zaczął odrastać mi dużo większy halluks.