Dodaj do ulubionych

Tulipan ze Śląska

25.05.20, 12:54
wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114883,25971449,tomasz-k-przez-kilkanascie-lat-zyl-rownoczesnie-z-czterema.html#opinions
nie wyobrażam sobie sytuacji, że jestem w zwiazku z człowiekiem 17 lat (ak jedna z pań z reportażu) i daję się facetowi tak oszukać. Po opadnięciu hormonów, które oczy zamykają trzeba naprawdę żyć życiem królewny niczym nie chcieć się interesować. Gdzie facet pracuje, gdzie jeździ, i w końcu jak wyglądają finanse rodziny. . Jednak uważam ,ze te kobiety były naiwne
Obserwuj wątek
    • dr.amy.farrah.fowler Re: Tulipan ze Śląska 25.05.20, 13:48
      Generalnie już model "rodzina w jednym miejscu + z doskoku d...a na boku" jest trudny do utrzymania na dłuższą metę, bo prędzej czy później coś się rypnie: pomyłka, nieścisłość, paragon w niewłaściwym miejscu, jakiś SMS, i to wyłącznie w wariancie "staramy się, żeby żona się nie dowiedziała, a d...ę bajerujemy, że zaraz się rozwiedziemy". Utrzymywanie pozorów normalnego życia przy 4 kobietach jest fizycznie niemożliwe, musiały być albo durne na pograniczu upośledzenia, albo udawały, że nie wiedzą, z jakichś tam swoich powodów.
      • ixiq111 Re: Tulipan ze Śląska 25.05.20, 14:08
        Może rozegrał to inaczej:
        każdej mówił, że ma zonę i się niebawem rozwiedzie, żeby być tylko z nią.
        Babki czekały, godziły się taki układ.
        Teraz żadna się nie przyzna.

Taka to moja teoria spiskowa.
        • inka754 Re: Tulipan ze Śląska 25.05.20, 14:28
          Nie.
    • triss_merigold6 Re: Tulipan ze Śląska 25.05.20, 13:50
      z każdą z nich prowadził z pozoru normalne życie rodzinne

nie, no spoko, jeśli tak wygląda normalne życie rodzinne

Pana do logistyki, zrobi karierę.
      • inka754 Re: Tulipan ze Śląska 25.05.20, 14:00
        Te panie musiały być zakochane, zaślepione i uzależnione emocjonalnie i na wiele rzeczy przymykały oko i wybaczały. Teraz się do tego nie przyznają. Inaczej się tego nie da wytłumaczyć.
    • volta2 Re: Tulipan ze Śląska 25.05.20, 14:34
      było w ekspresie reporterów, sytuacja niewiarygodna, ale tak udokumentowana, że trudno uwierzyć, że baby zmyślają, wiem, że matka publicznej tv nie ogląda, ale ja ekspres bardzo lubię, widok, jak pan ucieka przed jedną z żon, również przed ich dzieckiem - nie do ogarnięcia. inna sprawa, czy trzeba było to dziecko zabierać na akcję demaskującą

kwestia finansowa dla mnie nie do przejścia, chyba jestem za bardzo czujna, ale z drugiej strony tyle tu pań, co to wolą nie interesować siem finansami misia, bo jeszcze by wyszło, że są interesowne a one same mogom zarobić. może to ten typ kobiet? celował nieprzypadkowo przecież...
    • kryzys_wieku_sredniego Re: Tulipan ze Śląska 25.05.20, 14:39
      One nie były żonami. Pan tworzył takie "wolne" związki od zawsze.
      Jakbyś była nauczona mieć faceta co 3 weekend i dwa razy w tygodniu "o ile", bo jeździ po świecie, to nic nikogo nie dziwi. A ile dziewczyn, nawet tu żyje na odległość.
      • zosia_1 Re: Tulipan ze Śląska 25.05.20, 15:09
        można żyć na odległość i w wolnym związku, ale po co w takim razie przepisywać na faceta dom?
        • tiszantul Re: Tulipan ze Śląska 25.05.20, 15:18
          Widocznie uważały, ze facet jest tego wart. Nie zaglądajmy im do portfela, z własnym majątkiem każdy może zrobić co zechce. Przynajmniej tak zwykle czytamy na forum
    • ichi51e Re: Tulipan ze Śląska 25.05.20, 14:42
      Naiwne zdrsperowane przyzwyczajone ze jak nie bije i pine to juz postep...
      • ichi51e Re: Tulipan ze Śląska 25.05.20, 14:46
        Mysle ze to trzeba miec jakies rozdwojenie jazni (czy wielokrotnosc) raczej niz byc patologicznym oszustem - mysle ze to sie moze tylko udawac jak koles naprawde w to wszystko wierzy. Badalabym go psychicznie
    • woman_in_love Re: Tulipan ze Śląska 25.05.20, 14:47
      Moze wszystkie kochal i zadnej nie chcial krzywdzic je porzucajac smile.
    • nenia1 Re: Tulipan ze Śląska 25.05.20, 14:49
      zosia_1 napisała:

> wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114883,25971449,tomasz-k-przez-kilkanascie-lat-zyl-rownoczesnie-z-czterema.html#opinions
      > nie wyobrażam sobie sytuacji, że jestem w zwiazku z człowiekiem 17 lat (ak jedn
      > a z pań z reportażu) i daję się facetowi tak oszukać.

A wyobrażasz sobie sytuację, że oszukujesz innych ludzi, naciągasz ich na pieniądze mając wspólne dzieci i tworząc pozory miłości?
    • morgen_stern Re: Tulipan ze Śląska 25.05.20, 14:50
      Koszmarne są komentarze pod artykułem. Wszyscy zachwyceni spryciarzem i jadą po kobietach jak po łysych kobyłach z wielkim zapamiętaniem. Co jest takiego w ludziach, że sprawia im przyjemność kopanie ludzi słabszych, naiwniejszych, skrzywdzonych? Może sami są głupkami i poprawia im się od tego samopoczucie? Tylko jedna osoba wzięła tam w obronę ofiary.
      • tiszantul Re: Tulipan ze Śląska 25.05.20, 15:15
        Oczywiście. Panie wydające 10 milionów na Tulipana są "biedne i słabe", a jeśli ktoś spróbuje to skomentować, to "sam jest głupkiem"
        • iwles Re: Tulipan ze Śląska 25.05.20, 15:22

Ale to kazda z nich wydala na pana 10 milionow?
          Chyba cos ci sie pomerdalo.
          Facet w sumie na tyle naciagnal ludzi, nie tylko te kobiety, ale i w "interesach". Tworzyl lipne firmy (mial ich kilkanascie), szukal inwestorow. Wykiwal i wspoludzialowcow i klientow.
        • ichi51e Re: Tulipan ze Śląska 25.05.20, 16:44
          Ale one na niego nie ydaly tylko on w sumie prze slupy tyle dlugoe narobil jak rozumiem
    • heca7 Re: Tulipan ze Śląska 25.05.20, 15:01
      Najlepsze, że tam się już piąta pojawiła wink I tym razem się ożenił- pewnie ma w tym jakiś interes.
      • iwles Re: Tulipan ze Śląska 25.05.20, 15:23

Pewnie wszystko na nia przepisal.
      • inka754 Re: Tulipan ze Śląska 25.05.20, 15:24
        Wdowa, patrząc po domu to nie biedna. I nie koniecznie piąta. Te panie mówiły, że kobiet i dzieci oszukanych podobno jest więcej.
    • tiszantul Re: Tulipan ze Śląska 25.05.20, 15:31
      Facet jest bez wątpienia wybitny. Ciągnąć cztery związki naraz to masa roboty. Ludzie czasem w jednym związku nie nadążają, a tu cztery naraz. Czekam na wypowiedź Józka w tej sprawie
      • iwles Re: Tulipan ze Śląska 25.05.20, 16:46

a ja czekam na wypowiedź tiszantula w tej sprawie. Tzn. w swojej sprawie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka