mia_mia 12.06.20, 12:52 Kto już sprawdził, które TU teraz płacą za leczenie? Mamy wykupiony wyjazd, nie chcę jechać, ale gdyby mi się zmieniło do sierpnia to kogo polecacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chococaffe Re: Ubezpiecznie od wirusa 12.06.20, 13:01 Sprawdź Wartę - w marcu ich ubezpieczenie obejmowało też epidemie (ale w praktyce nie sprawdzałam) Odpowiedz Link Zgłoś
chococaffe Re: Ubezpiecznie od wirusa 12.06.20, 13:10 Z ciekawości sprawdziłam - tak, za leczenie płacą i ewentualny transport do domu ( z ograniczeniami). Za kwarantannę -nie Odpowiedz Link Zgłoś
kyrelime Re: Ubezpiecznie od wirusa 12.06.20, 13:30 Podbijam bo też mnie to interesuje. Odpowiedz Link Zgłoś
chococaffe Re: Ubezpiecznie od wirusa 12.06.20, 13:59 Chyba nie ma czegoś takiego jak ubezpiecznie "od koronawirusa" - koronawirus jest rozebrany na części i od jednych konsekwencji można się ubezpieczyć od innych nie. Odpowiedz Link Zgłoś
zwyczajnamatka Re: Ubezpiecznie od wirusa 12.06.20, 15:08 Gdzieś widziałam takie ubezpieczenie od wirusa, ale nie pamiętam jaki to był ubezpieczyciel i chyba to było tylko dla służby zdrowia. Odpowiedz Link Zgłoś
silenta Re: Ubezpiecznie od wirusa 13.06.20, 20:21 Z tego co kojarzę to było tylko od zgonu na koronawirusa. Odpowiedz Link Zgłoś