pierwszychleb Re: Wózek spacerowy 23.09.20, 20:12 Zastanow sie jak bedziesz uzytkowala. Jezeli nie musisz wnosic na pietro to moze byc ciezszy. Byle po zlozeniu miescil sie w bagazniku. Ja mam 2 wozki. Pojedynczy srednia polka, tylne kola pompowane, jest spoko. Ale mam tez wozek podwojny z trzema pompowanymi kolami i go uwielbiam. Jest ciezszy ale leciutko sie prowadzi, nawet pod gorke, jest bardzo zwrotny, i dzieki kolom bez problemow jezdzi po trawie, lesie, plazy. Komfort jazdy dla dzieci tez lepszy. Moze jest ciezszy ale przy obsludze tego nie czuje zupelnie. Ale gdybym miala go wnosic na trzecie pietro to wzielabym parasolke. I pamietaj, ze z wozkami jestbtak jak ze wszystkimi dzieciecymi rzeczami, potezny marketing. Jak zaczniesz czytac to sie okaze ze to technologia jak z NASA. Zastanow sie gdzie i jak bedziesz uzywala i kup wozek pod to. Odpowiedz Link Zgłoś
tatka456 Re: Wózek spacerowy 18.06.25, 22:00 Jeśli zależy Ci na lekkiej, zwrotnej spacerówce z dobrym zawieszeniem i łatwym składaniem, to warto rozważyć Easygo HERO. Ma amortyzowane koła, siedzisko z regulacją do pozycji leżącej i naprawdę kompaktowe składanie – super opcja na miasto i na wyjazdy. Odpowiedz Link Zgłoś