2020rozwod Re: Rozwód 05.07.20, 16:32 Maz szuka na mnie z adwokatem haczyka. Bedzie tetaz mowil ze mielismy zle pozycie. Ze ja sie nad nim znecalam. I takie rozne. Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: Rozwód 06.07.20, 15:40 A Ty chcesz mu dać szansę ? Co Cię przekonuje, że być może warto ? Groźby, szantaż, czy knucie z prawnikiem ? Serio widzisz w jego zachowaniu cokolwiek, co rokowałoby w przyszłosci ? Jeśli w ogóle byłaby mowa o wspólnej przyszłości to facet raczej powinien godzić się na oderwanie łba i walczyć o TWÓJ spokój. A nie kombinować jak własny tyłek ochronić, nie zbiednieć, po drodze do celu niszcząc Ciebie w sądzie. Myślę, że trolujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
szalona-matematyczka Re: Rozwód 06.07.20, 21:07 To akurat samo zycie, a nie trolling. Odpowiedz Link Zgłoś
anorektycznazdzira Re: Rozwód 07.07.20, 08:11 Oczywiście, że tak będą robić, najbardziej licząc na to, że się wystraszysz, wycofasz i jeszcze będziesz się cieszyć, że jest rozwód na jego warunkach. NIE DAJ SIĘ ZASTRASZYĆ!!! Prawnika dobrego bierz i się go trzymaj. Nie takie rzeczy oni widzieli. Odpowiedz Link Zgłoś
anorektycznazdzira Re: Rozwód 07.07.20, 08:23 PS. Wiesz co się robi w takich sytuacjach? Wyśmiej go. Cokolwiek mówi, że zrobi i powie- mów mu, że się skompromituje. Mów, że to żałosne i sąd ze śmiechu brzuch rozboli. Mów, że to jest tak głupie, że nawet on nie może się łudzić, że mu się uda. Rozumiesz? Wyśmiewasz z przekonaniem absolutnie wszystko. Przygotuj sobie jak najwięcej tekstów pasujących do tego. Ty jesteś ofiarą własnej szczerości i prawdomówności. Jak jesteś wystraszona, to on na pewno się orientuje i jedzie z koksem, bo to KŁAMCZUCH. Pamiętaj, on ma baaardzo długi trening w okłamywaniu Cię i robieniu z Ciebie idiotki. Postanowił robić dalej to samo i sadzić kity, co to on nie powie i nie będzie "udowadniał". W 90% to blef, w pozostałych 10% jego głupota i naiwność, że może coś ugra. Wykrzesz teraz Ty jakieś swoje zdolności aktorskie i nabijaj się z jego super-straszliwych pomysłów, nie dawaj mu satysfakcji. Pamiętaj, aby coś wyśmiać i powiedzieć, że jest piramidalnie durne- potrzebujesz tylko to wyśmiać i powiedzieć, że jest piramidalnie durne. Nie musisz się tłumaczyć i uzasadniać, wystarczy okazywać niezmienne rozbawienie i ewentualnie litość, że on nie rozumie dlaczego. Odpowiedz Link Zgłoś
maja0026 Re: Rozwód 06.07.20, 22:56 Najlepiej weź z nim rozwod i jak po nadal będziesz chciała ( a gwarantuje ci że nie) to wtedy daj mu szansę, będziesz już zabezpieczona😃 Odpowiedz Link Zgłoś
tylkotakieo Re: Rozwód 06.07.20, 23:17 ja Ci powiem, czemu Ty się tak trzymasz kurczowo myśli o nim: bo podświadomie trudno Ci się pogodzić z tym, że taka świnia tak Ciebie niszczy.Współczuję Ci, ale nie lituj się nad panem, bo masz dziecko.Nad nim się lituj i nad sobą. Pan ma babę do przytulenia się jej do cyca i wyżalenia. A Ty cierpisz sama i dziecko cierpi.Trzeba to przeżyć i nie dać się wykończyć. Zaufałaś świni a człowiek chce się chronić przed cierpieniem i w pewien sposób sam się oszukuje. Szkoda mi Ciebie, to są uczucia, w sumie trochę jak żałoba(...ech... Odpowiedz Link Zgłoś
tylkotakieo Re: Rozwód 06.07.20, 23:20 ten człowiek nie ma honoru i szacunku do rodziny. A Ty masz mieć siłę to przetrwać, więc nie szamocz się, tylko wal w określonym kierunku chociaż to straszliwie trudne.W telefonie zaufania powiedzą Ci pewnie to samo (gdybyś potrzebowała pogadać). Odpowiedz Link Zgłoś
heniek.8 Re: Rozwód 07.07.20, 14:51 będzie to wyglądało niepoważnie - dajesz sobą manipulować, zmieniasz zdanie, nie jesteś konsekwentna rozumiem strach przed zmianą, a teraz on próbuje zagłaskać sprawę więc masz przez chwilę nadzieję że tej decyzji nie będziesz musiała podjąć jeżeli mąż cię kocha to najpierw się rozwiedziecie, a potem możecie jeszcze raz stanąć na ślubnym kobiercu lista osób które poślubiły ponownie tę samą osobą jest długa: lista Odpowiedz Link Zgłoś
2020rozwod Re: Rozwód 07.07.20, 17:17 Tak masz rację, on próbuje mnie przekabacic Odpowiedz Link Zgłoś