Dodaj do ulubionych

Makijaż Agaty

12.07.20, 22:24
My tu się martwimy o brwi i siwe włosy ....
Obserwuj wątek
    • mia_mia Re: Makijaż Agaty 12.07.20, 22:29
      Nie wiem kto ją ubiera i maluje, ale chyba ma płacone od dodawania jej lat, ona zawsze wygląda na 60+.
      • hanusinamama Re: Makijaż Agaty 13.07.20, 00:11
        Ona wygląda jak jego 15 lat starsza siostra...
    • 35wcieniu Re: Makijaż Agaty 12.07.20, 22:31
      Mam w dupie jaki ma makijaż Agata Duda. Gdyby jej maż nie byl takim cepem jakim jest mogłaby jak dla mnie mieć nawet 3 oko, co za różnica.
      • gaskama Re: Makijaż Agaty 12.07.20, 22:34
        Co racja, to racja.
        • filizanka_czarnej_kawy Re: Makijaż Agaty 12.07.20, 22:43
          właśnie
      • chocolatemonster Re: Makijaż Agaty 12.07.20, 23:22
        Dokladnie tak.
      • kornelia_sowa Re: Makijaż Agaty 13.07.20, 14:01
        Lubię to
    • gogologog Re: Makijaż Agaty 12.07.20, 22:32
      Szacunek pani Agato!
      Ciesze sie ze to Pani jest Pierwsza Dama!
      Madra i piekna wypowiedz.
      Szczesc Boze!
      • filizanka_czarnej_kawy Re: Makijaż Agaty 12.07.20, 22:44
        🤣
      • mia_mia Re: Makijaż Agaty 12.07.20, 22:47
        Piszesz na polskim forum ruski trolu, to chociaż włącz polskie litery.
      • kk345 Re: Makijaż Agaty 12.07.20, 23:11
        >Madra i piekna wypowiedz.

No a co powiez o tym, jak pierwsza córka pocisnęła tatusiowi? Tak na głos mówić, ze każdy ma prawo kochać kogo chce??? weź big_grin
      • kornelia_sowa Re: Makijaż Agaty 13.07.20, 14:01
        Paproć ludzkim głosem przemówiła, a mnie umknęło?
        Poprosze linka
    • gaskama Re: Makijaż Agaty 12.07.20, 22:33
      Ona wygląda jak typowa Grażyna. Wyznawcom ***** *** łatwiej się z nią identyfikować. Niby wykształcona, niby z rodziny inteligenckiej ... a jednak "nasza", taka przaśno-buraczana. To duży atut.
      • chicarica Re: Makijaż Agaty 12.07.20, 22:41
        Nie, nie. Raczej jak taka wiejska nauczycielka w tych niby eleganckich garsonkach i z kaskiem włosów na głowie. Tak wyglądałaby Grażyna, gdyby mogła.
        • gaskama Re: Makijaż Agaty 12.07.20, 22:43
          No może i tak.
          • roks30 Re: Makijaż Agaty 12.07.20, 22:44
            Ależ histerycznie się wypowiadała.
            • gaskama Re: Makijaż Agaty 12.07.20, 22:48
              Już chyba lepiej jak trzyma się z dala od mediów.
      • gogologog Re: Makijaż Agaty 12.07.20, 22:47
        > Ona wygląda jak typowa Grażyna

bezcenna wypowiedz - dno
        • gaskama Re: Makijaż Agaty 12.07.20, 22:49
          Wiem, wiem, dla Ciebie jest mądrą i piękna. Mamy różne oczekiwania, gusta i poziom inteligencji.
        • lauren6 Re: Makijaż Agaty 12.07.20, 23:47
          Grażyny głosujące na panduda to dno? Ty to powiedziałeś.
      • iuscogens Re: Makijaż Agaty 13.07.20, 07:59
        Hmmm.... Wyznawcy ***** *** to wyborcy Trzaskowskiego. Jesteś pewna, że wiesz co chcialaś napisać????
    • larrisa Re: Makijaż Agaty 12.07.20, 22:50
      Kiedy się skończy to obmawianie wyglądu kobiet przez inne kobiety?
      A potem pieprzenia o uciskaniu biednych niewinnych istot przez podły patriarchat.
      • gaskama Re: Makijaż Agaty 12.07.20, 22:54
        Myślę, że w tym wątku nie do końca chodzi o wygląd naszej narodowej paprotki.
        • larrisa Re: Makijaż Agaty 12.07.20, 22:55
          To może skrytykujmy to o co chodzi?
          • mia_mia Re: Makijaż Agaty 12.07.20, 23:06
            Poprzednie PD też nie były piękne, ale miały coś w głowie i swoje zdanie, tym się różniły od paproci.
            • larrisa Re: Makijaż Agaty 12.07.20, 23:14
              A to jest jakiś obowiązek bycia pięknym? Po co pisać o wyglądzie? Co to ma do rzeczy?
              Jakiś konkurs na miss Polonia? Trudno zrozumieć o czym piszę, trzeba iść w zaparte?
              • aniani7 Re: Makijaż Agaty 12.07.20, 23:20
                No zeby cokolwiek, nic nie mowi, to przynajmniej niech dowyglada.
              • gaskama Re: Makijaż Agaty 12.07.20, 23:20
                Nie, no nie jej wina, że jest brzydka i wygląda staro. Ale jej wina, że nie stanęła po stronie grupy zawodowej, którą reprezentuje, że nie stanęła po stronie protestujących opiekunów osób niepełnosprawnych, że nie angażuje się w żadne akcje wspierające kobiety. Wybrała model pierwszej damy paprotki. Miała do tego prawo. Dostaje się jej rykoszetem za męża błazna.
                • larrisa Re: Makijaż Agaty 13.07.20, 00:08
                  gaskama napisała:

> Nie, no nie jej wina, że jest brzydka i wygląda staro.

rany julek...naprawdę jak trzeba mieć sprany mózg, żeby tak kobieta pisała o innej kobiecie i nie widziała w tym nic złego?
                  • gaskama Re: Makijaż Agaty 13.07.20, 11:03
                    Już się tak nie podniecaj. Wygląda bardzo staro. Ma świetną figurę, zgrabne nogi, jest smukła. Ale brzydka. Ja wyglądam od niej młodziej (ten sam rocznik), ale nie jestem tak szczupła i mam po złamaniu przegrody nosowej krzywy nos. Odkąd kobieta nie może wypowiedzieć się o urodzie innej kobiety, tym bardziej osoby publicznej? To jakieś chore pojęcie solidarności jajników. Ta brzydka kobieta mogłaby w ramach solidarności jajników zawalczyć o prawa kobiet do legalnej aborcji.
                    • black_halo Re: Makijaż Agaty 14.07.20, 09:27
                      Nie powinna bo to nie sluzy calemu spoleczenstwu. Kobietainnej kobiecie wilkiem.

Moze zona prezydenta jest nia tylko na papierze i wcale nie ma ochoty na zadne wypowiadanie sie w mediach. Moze PiS i caly tej jej Maliniak maja na nia jakies haki wiec siedzi cicho i tyle, i odlicza dnia do konca nastepnej kandencji.

Zreszta ja pamietam co zrobili z Kaczynska jak sie wypowiedziala. Pamietam nagonke w mediach po tych ojczulek z Torunia powiedzial co powiedzial. TVN nie wiedzial czy ma chwalic Kaczynska, ze taka odwazna czy tez moze isc w ton "to jest zona prezydenta z opcji, ktorej nie popieramy wiec sie nalezalo, no i jest brzydka jak noc".
                • kobietazpolnocy Re: Makijaż Agaty 13.07.20, 11:46
                  gaskama napisała:

> Nie, no nie jej wina, że jest brzydka i wygląda staro. Ale jej wina, że nie sta
                  > nęła po stronie grupy zawodowej, którą reprezentuje, że nie stanęła po stronie
                  > protestujących opiekunów osób niepełnosprawnych, że nie angażuje się w żadne ak
                  > cje wspierające kobiety. Wybrała model pierwszej damy paprotki. Miała do tego p
                  > rawo. Dostaje się jej rykoszetem za męża błazna.
                  >

No to pisz konkretnie o tym, a nie wyśmiewaj wyglądu, który z polityką i poglądami nie ma nic wspólnego.
      • majenkir Re: Makijaż Agaty 12.07.20, 23:19
        larrisa napisała:
        > Kiedy się skończy to obmawianie wyglądu kobiet przez inne kobiety?

Wiesz, glupio by bylo wrzucic tu zdjecie sasiadki i obgadywac jej makijaz, ale Dudowa to osoba publiczna, wiec jak najbardziej w porzadku jest krytykowanie tego i owego.
        • 35wcieniu Re: Makijaż Agaty 12.07.20, 23:23
          Co w tym "w porządku"? Można krytykować jej działalność albo jej brak, ale wygląd? Serio? W porządku, rany...
      • hummorek Re: Makijaż Agaty 13.07.20, 15:50
        Jutro.
    • starczy_tego Re: Makijaż Agaty 12.07.20, 23:19
      Ona była chyba jakaś pijana. Widzieliście jak się zaśmiała na koniec? Co to była za wypowiedz
      • gaskama Re: Makijaż Agaty 12.07.20, 23:24
        Nerwy. Pewnie nie lubi publicznych wystąpień.
        • aniani7 Re: Makijaż Agaty 12.07.20, 23:45
          Z mezem przyjela zasade, bedziemy robili, co nam kaze, troche uzbieramy sobie, potem tylko ladna emerytura i jakies mile posadki na prywatnych uczelniach, a i Kini cos fajnego sie zalatwi.
        • aqua48 Re: Makijaż Agaty 13.07.20, 13:34
          gaskama napisała:

> Nerwy. Pewnie nie lubi publicznych wystąpień.

Nauczycielka musi umieć zachować się podczas publicznych wystąpień. Bo w zasadzie cała jej praca na tym polega. Na wystąpieniach przed publicznością.

• mika71 Re: Makijaż Agaty 13.07.20, 15:49
          W mniejszym gronie daje radę. Ja pracuję w środowisku osób ON i pojawia się, fajnie się wypowiada i potem zostaje i długo rozmawia ze wszystkimi. Realnie też pomaga. Takie polityczne zgromadzenia to pewnie nie jej bajka

gaskama napisała:

> Nerwy. Pewnie nie lubi publicznych wystąpień.
          >
      • sza.aliczek Re: Makijaż Agaty 13.07.20, 00:44
        Nie sądzę, aby piła. Prędzej coś na uspokojenie, a wyszło odwrotnie.
        To nerwowe trzepanie rękoma, wywołanie Wrońskiego który ją ośmieszył swą odpowiedzią.
        Bardzo dziwnie chaotyczne to było.
        I na koniec córka.
        Jakby każdy z nich: Duda, Dudzina i Dudówna kierowali się w wypowiedzi do kogoś innego.
        Żadnej spójności.
        • roks30 Re: Makijaż Agaty 13.07.20, 09:46
          Dudowna mogła już sobie darować to pieprzenie, że każdy zasługuje na szacunek. Ciekawe swoją drogą jakich ona ma znajomych i co im mówi o ojcu i głupotach które on wygaduje, po tych wszystkich artykułach o Dudzie w zagranicznej prasie? Ona tak samo głupia jak oni wszyscy. Dudzina jest na skraju zalanania nerwowego. 5 lat temu umiała się wypowiedzieć, wczoraj wyglądała i zachowywała się groteskowo.
          • alpepe Re: Makijaż Agaty 13.07.20, 10:46
            Dudzianka.
    • bei Re: Makijaż Agaty 13.07.20, 11:09
      Nie znam, nie zrobiła nic, bym mogła wyrobić sobie o niej zdanie. Makijaż jaki by nie był nic Nie znaczy
    • ms.piggy Re: Makijaż Agaty 13.07.20, 11:13
      ale ona jest po prostu brzydka, z tej urody nic więcej nie da się wykrzesać
      i jest to styl suwerena: garsonki jak na złote wesele ciotki za wsi, fryzura kask, taka kościółkowata elegancja
      • kobietazpolnocy Re: Makijaż Agaty 13.07.20, 11:53
        ms.piggy napisała:

> ale ona jest po prostu brzydka, z tej urody nic więcej nie da się wykrzesać
        > i jest to styl suwerena: garsonki jak na złote wesele ciotki za wsi, fryzura
        > kask, taka kościółkowata elegancja

Tak tak, idźmy dalej tą drogą: styl suwerena, wesele ciotki na wsi, kościółkowa elegancja...

Tak, nie wyszło, tak jest przykro, ale takie wyszydzanie cudzego wyglądu brzmi po prostu żałośnie.
        • ms.piggy Re: Makijaż Agaty 13.07.20, 12:12
          to nie kpina, tylko stwierdzenie faktów, a że jest milczącą damą to nic poza wyglądem nie mogę oceniać - coś jak wybory miss, pierdu, pierdu chcę żeby na świecie był pokój, ale oceniasz wygląd
          • astrologia333 Re: Makijaż Agaty 13.07.20, 12:53
            Niestety się zgadzam. Ponieważ przyjęła rolę kukły, która albo boi się zabrać głos, albo po prostu na żaden temat nie ma zdania to jedyne co można ocenić to styl i wygląd.
            • kobietazpolnocy Re: Makijaż Agaty 13.07.20, 14:39
              astrologia333 napisała:

> Niestety się zgadzam. Ponieważ przyjęła rolę kukły, która albo boi się zabrać g
              > łos, albo po prostu na żaden temat nie ma zdania to jedyne co można ocenić to s
              > tyl i wygląd.

No właśnie nie. Można jak najbardziej oceniać jej milczenie i brak aktywności. Wyśmiewanie się z czyjegoś wyglądu - nota bene moim zdaniem naprawdę wcale nie szkaradnego, raczej bardzo typowego dla Polek w jej wieku - jest po prostu prymitywne.

A zresztą wczytaj się w komentarze w tym wątku: to nie jest tylko niewinne "powinna zmienić fryzurę", tylko epitety o wiejskich nauczycielkach, Grażynach (jak ja nie cierpię tego określenia), itd. Taka ładna ilustracja kultury wypowiadających się "nowoczesnych i elytarnych" kobiet.
              • astrologia333 Re: Makijaż Agaty 13.07.20, 15:20
                Czytam komentarze 5 przez 10. Owszem nie lubię jak w stosunku do kobiet i ogólnie ludzi używa się sformuowań brzydki/ładny. Sama unikm takich ocen, bo niczemu nie służą. Jednak istnieje coś takiego jak wizerunek publiczny, który jak najbardziej może podlegać ocenie. Uroda nijak się tutaj liczy.
                Ta pani w moich oczach zajęła miejsce, którego absolutnie nie jest godna. Urodziła się w rodzinie inteligenckiej, skończyła studia i została prezydentową. Moim zdaniem zmarnowała to wszystko co ktoś inny wykorzystałby w dużo lepszy sposób. Niestety to nie tylko chodzi o milczenie, ale i o to, że dostało się jej od losu więcej a ona sama chce zupełnie czegoś innego czyli bycia służką na gospodarstwie, która ceruje skarpety i wychowuje dzieci. Cały jej wizerunek w czego skład prócz stylówki wchodzi tępy uśmiech i machanie łapką o tym mówi, więc nie dziwi fakt, że wiele osób to razi i odsyłają ją tam gdzie widocznie chce być a nie może. Nie może bo mąż, i bo córka. W moim odczuciu w żaden sposób nie jest dla kobiety oblegą to, że chce być żoną, matką, gosposioą, czy uległą damą. To wybór o który walczyły kobiety. Nie ma obowiazku bycia kobietą walczącą, kobieta z charakterem, kobietą nowoczesną. Taka kobieta jednak nie powinna być pierwszą damą nigdzie. I nie tylko jej to dotyczy. Jeśli miała jakiegoś focha, i stosowała jakiś protest to fajnie że wszyscy mieliśmy się domyśleć. Póki co po prostu stoi. Niczym dekoracja. Czy to w garsonce czy w sukni czy z kreską na oku czy bez. Skoro postawiła się w roli dekoracji, to niech nie dziwi fakt, że się ją ocenia z tej właśnie perspektywy. Stylowa, makijaż, dodatki, prezencja. Jak wyżej uroda nijak ma się tutaj do rzeczy, choć widzę że niektórzy dalej używają określeń ładny /brzydki - czego nie pochwalam..
                Miss wszystkie są ładne a jednak stoją i dają się oceniać dokładnie w takich samych kategoriach ( ubiór, makijaż itp) i również znajdują się tacy, którzy te przecież ładne kobiety ocenią jako brzydkie.
                • brenya78 Re: Makijaż Agaty 13.07.20, 20:26
                  Zaraz zaraz. Ale to jej maz zostal wybrany prezydentem, a nie ona. Ona NIC nie musi, naprawde. Ona ma prawo byc dekoracja, a nie glosem kobiet.
                  Zreszta,jak pokazaly wybory, WIEKSZOSC jak widac ma te sprawy gdzies, siec skad oczekiwanie ze Dudowa bedzie reprezentowac ppglady mniejszosci? Nadal tego nie rozumiecie ze wiekazosc polakow mysli inaczej?
                  • astrologia333 Re: Makijaż Agaty 13.07.20, 21:02
                    Zajmij się swoim nowym domem a nie udawaj specjalistkę od Polaków i polskich wyborów.

W małżeństwie to oboje ludzi decyduje o swoim życiu i przyszłości - szczególnie jeśli jedno ma poświęcić pracę i być tak gdzie nie chce, kolejne lata. Jakoś też się nie ukryła na czas kampanii no nic nie musi a prezentowała obraz szczęśliwej katolickiej rodziny, co jest dość istotne wizerunkowo.
                    Trzeba ponosic konsekwencje własnych wyborów. Wyborem jest zdecydowanie, że stoję u boku męża - który decyduje się być kandydatem na prezydenta kosztem pracy i dotychczasowego życia. Wyborem jest kolejnych 5 lat ewentualnej prezydentury męża. Jego też nikt nie zmuszał.
                    Pierwsza dama nie powinna być dekoracją, tak jak i prezydent nie powinien być podstawionym pionkiem.
                    Dekoracją kobieta być może - zawsze. To wybór. Wybór kobiety. Zwykłej. Takiej Kowalskiej.
                    Dla pierwszej damy taki wybór to wstyd. A tłumaczenia, że prowadzi jakiś niemy protest o którym raczyła poinformować po pierwszej kadencji jest żenującym działaniem sztabu.
                    Nie dziwi więc fakt, że jest krytykowana, ale dla niej zapewne to ulga. Lepiej być krytykowanym za milczenie, cerowanie szalików, czy nie takie korale niż za poglądy.
                    Tytuł pierwszej damy to przywilej i narzedzie do działania.
                    Zgadzam się co najwyżej z tym, że niektóre panie ponosi w kontekście kartofli, ślepi i innych inwektyw określających wygląd. Nie styl.
                • kobietazpolnocy Re: Makijaż Agaty 13.07.20, 22:17
                  Ani jeden z zarzutów, które wobec niej wymieniłaś, nie ma nic wspólnego z urodą.
                  • astrologia333 Re: Makijaż Agaty 13.07.20, 23:03
                    A o czym ja pisze niby?
              • starczy_tego Re: Makijaż Agaty 13.07.20, 15:53
                już nie bądź świętsza od papieża. dudowa pokazała faka polskim kobietom poprzez sposób, jaki sprawuję swoją funkcję, więc nie ma co się dziwić, że ma silny elektorat negatywny wink ja bym chętnie odniosła się do jej poglądów nt aborcji, praw człowieka, itp., no ale nie mam pojęcia, co Prezydentowa myśli na ten temat, więc muszę odnieść się do wyglądu tongue_out
      • mona-taran Re: Makijaż Agaty 13.07.20, 14:21
        Kurde, chyba trochę przesadzasz... Może do piękności jej daleko, ale jakaś szkaradna i odpychająca wizualnie, że się człowiek wzdraga na widok to przecież nie jest..
        No chyba że ty jesteś urody miss a ja mam większą tolerancję na brzydotę, bo odbicie które codziennie widzę w lustrze też na kolana nie powala...
        • kobietazpolnocy Re: Makijaż Agaty 13.07.20, 14:42
          mona-taran napisała:

> Kurde, chyba trochę przesadzasz... Może do piękności jej daleko, ale jakaś szka
          > radna i odpychająca wizualnie, że się człowiek wzdraga na widok to przecież nie
          > jest..
          > No chyba że ty jesteś urody miss a ja mam większą tolerancję na brzydotę, bo od
          > bicie które codziennie widzę w lustrze też na kolana nie powala...

To nie jest tolerancja na brzydotę, tylko trzeźwe spojrzenie.
          Agata Duda pięknością nie jest i jest zadbana w taki specyficzny sposób (fryzura, garsonki, itd.), ale ja też w życiu nie nazwałabym jej brzydką. Z twarzy wygląda jak mnóstwo Polek w jej wieku. A figurą myślę, że się akurat pozytywnie wyróżnia na tle rówieśniczek.

(Co nie zmienia faktu, że nie lubię jej jako pierwszej damy, podobnie jak jej męża).
        • ms.piggy Re: Makijaż Agaty 13.07.20, 15:39
          nie jest szkaradna i odpychająca, ale urody jej brak, patrząc na jej sylwetkę, to jednak mozna być zbyt wysokim i mieć za długie nogi, widać to na zdjęciach gdy stoi obok melanii trump ( typowy modelkowy wzrost), stoi jak manekin, albo nawet nie, bo jakos dziwnie kuli ramiona jakby wstydziła sie wzrostu
          tak, lubie też swoja urodę klasycznej zimy, mały nos, duże oczy, ładny owal - wiem, że to po prostu geny, żadna moja zasługa...tak samo dudzina - dostała to w genach ...mnie sie to nie podoba, a że kojarzę ja tylko z wyglądu, a nie poglądów to oceniam
          • mona-taran Re: Makijaż Agaty 13.07.20, 15:50
            Tobie się nie podoba i ok, nie musi. Tak samo jak innym nie musi się podobać Twoja uroda klasycznej zimy, ale żeby od razu nazywać brzydką?
            • ms.piggy Re: Makijaż Agaty 13.07.20, 20:11
              małe i opadające ślepia nigdy nie będą ładne, garbaty nos też nie, tak samo czaszka o kartoflanym kształcie, cofnięta broda, zgarbiona sylwetka, ładna jest symetria, dobre proporcje, smukłość, a nawet pogodna twarz dodaje uroku
              • mona-taran Re: Makijaż Agaty 13.07.20, 20:26
                Kufa, chyba powinnam przestać z domu wychodzić w takim razie, bo mam odstające uszy, duży nos, niesymetryczne brwi, piegi i ostudę w formie wąsa :p a, zapomniałam o szerokich ramionach, na które do czasu ostatniego wątku sukienkowego nigdy nie zwróciłam uwagi...
                • ms.piggy Re: Makijaż Agaty 13.07.20, 21:13
                  a sprawujesz funkcję wyłącznie reprezentacyjną? ubieraja cię światowej kasy projektanci - CHRISTIAN PAUL, malują (za kasę innych) a ty stoisz i milczysz, ewentualnie lepisz pierogi w kólku gospodyń wiejskich - ale tez tylko tak dla picu, nie dla pożytku i świat zna cie tylko z tego jak wyglądasz (cos jak kandydatki na miss)
                  • mona-taran Re: Makijaż Agaty 14.07.20, 00:18
                    To co, ma sobie twarz zoperować i tą czaszkę krzywą czy co?? Rozumiem skrytykować garsonkę, ale czaszkę?
              • astrologia333 Re: Makijaż Agaty 13.07.20, 21:07
                Małe oczy, garbaty krzywy nos, niekształtna czaszka. To jest po polsku.
                Zawsze mnie zadziwia jak mające symetryczne rysy kobiety, czego sobie raczej same nie dorysowaly ochoczo używają określeń krzywy kinol, garbaty nochal, małe ślepia.
                Niestety nie zawsze symetria gwarantuje urodę. Co najwyżej jakiś prostak nie wykrzyczy : ej ale masz kinol.
                O ile pierwsza dama jako tzw dekoracja jest dla mnie jak najbardziej do oceny - zachowanie, obcenosc, stylówka, o tyle jej naturalne mankamenty urody już nie.
              • kobietazpolnocy Re: Makijaż Agaty 13.07.20, 22:24
                ms.piggy napisała:

> małe i opadające ślepia nigdy nie będą ładne, garbaty nos też nie, tak samo cz
                > aszka o kartoflanym kształcie, cofnięta broda, zgarbiona sylwetka, ładna jest
                > symetria, dobre proporcje, smukłość, a nawet pogodna twarz dodaje uroku

Wow, pisz więcej.

A co do meritum: jak to wygląda kiedy jedna dorosła kobieta wyśmiewa "małe i opadające" ślepia drugiej kobiety? Nie czujesz się trochę jak trzynastolatka, która nie może dopiec nielubianej koleżance inaczej niż wyśmiewając jej "kartoflaną czaszkę"?
      • majenkir Re: Makijaż Agaty 13.07.20, 15:43
        ms.piggy napisała:
        > ale ona jest po prostu brzydka, z tej urody nic więcej nie da się wykrzesać

Nie jest brzydka, jest fatalnie "zrobiona".
        • ms.piggy Re: Makijaż Agaty 13.07.20, 20:13
          ale ona juz jest zrobiona, za gruba kasę.....pomyśl jak by wyglądała bez tego....
    • krypteia Re: Makijaż Agaty 13.07.20, 11:51
      ciekawe czy Tarczyński się również w tym wypadku wypowie...

• mika71 Re: Makijaż Agaty 13.07.20, 15:50
        też za każdy razem jak ją widzę to nie mogę oderwać wzroku i patrzę w lustro czy ja tez mam tak fatalnie zribione
    • alpepe Re: Makijaż Agaty 13.07.20, 12:15
      Nie rozumiem sama siebie, przed pierwszymi wyborami Dudzina wyglądała bardzo dobrze, superfryzura, bardzo dobry makijaż, ona sama taka pozytywna. A teraz. Koszmar. Już nawet nie wspominam o tym, jak ona postrzegała swoją rolę pierwszej damy. Ale wizerunkowo dramat.
    • astrologia333 Re: Makijaż Agaty 13.07.20, 12:51
      Ten moment kiedy sobie uświadamiasz, że urodziłaś się w inteligenckiej rodzinie, poszłaś na studia, zostałaś pierwszą damą a wolałabyś być Kazią na gospodarce, na Podlasiu bo przynajmniej mogłabyś się odezwać i publicznie cerować skarpety, kiedy mąż o 23:00 pod choinką łapie neta.
    • aaa-aaa-pl Re: Makijaż Agaty 13.07.20, 15:38
      Ona jest tylko 1,5 roku starszą ode mnie- a mam wrażenie jakby nas dzieliło 15 lat.
      • mika71 Re: Makijaż Agaty 13.07.20, 15:51
        Ode mnie jest ponad rok chyba młodsza i jak powiedziałam ludziom w pracy to byli w szoku smile
        aaa-aaa-pl napisał:

> Ona jest tylko 1,5 roku starszą ode mnie- a mam wrażenie jakby nas dzieliło 15
        > lat.
    • mika71 Re: Makijaż Agaty 13.07.20, 15:47
      Wygląda bardzo poważnie ale na żywo wygląda dość dobrze jeśli chodzi o makijaż. O fryzurze się nie wypowiadam bo nie cierpię takich warstw lakierów....ciuchy nie w moim stylu i koloracha na jej funkcję wydają mi się ok
    • fornita111 Re: Makijaż Agaty 13.07.20, 15:55
      Ja w tej twarzy widze odbice charakteru i zbiera mi sie na wymioty. To samo co z Kaczynskim, Morawieckim, Szydlo- to nie sa obiektywnie szpetne geby... A jednak budza we mnie autentyczne, wrecz fizjologiczne obrzydzenie.
      • pani07 Re: Makijaż Agaty 13.07.20, 15:59
        fornita111 napisała:

> Ja w tej twarzy widze odbice charakteru i zbiera mi sie na wymioty. To samo co
        > z Kaczynskim, Morawieckim, Szydlo- to nie sa obiektywnie szpetne geby... A jedn
        > ak budza we mnie autentyczne, wrecz fizjologiczne obrzydzenie.

Chyba na jakiś naziolach uczyłaś się. W ten dehumanizujący sposób tak łatwo nie widzieć krzywdy. Normalnie naziol z ciebie.
        • fornita111 Re: Makijaż Agaty 13.07.20, 16:03
          Pisiorskie trolle nie maja wolnego nawet w tak uroczysty dzien? Biedactwa!
        • starczy_tego Re: Makijaż Agaty 13.07.20, 16:04
          blablabla. schetynie tez się źle z oczu patrzy tongue_out no nie mów, że np. kaczyński ma twarz miłego, dobrego, sympatycznego człowieka. no nie da się.
          • fornita111 Re: Makijaż Agaty 13.07.20, 16:12
            Schetyna ma usmiech cwanego kretyna, tez mnie obrzydza, choc nie az tak jak te grymasy Kaczynskiego
            • inka754 Re: Makijaż Agaty 14.07.20, 06:22
              Gdzie jest moderacja? Cały ten wątek woła o pomstę do nieba i powinien zostać wywalony już dawno. Dlaczego usuwane są wpisy o wiele mniej chamskie i prostackie, a takie coś wisi i kolejne zazdrosne frustratki - troliska z totalnej opozycji - dopisują swoje komentarze. Żegnam - "wunsko" specjalistka IT.
    • huexido Re: Makijaż Agaty 14.07.20, 09:04
      Zostawmy juz panią Agatę, ona prowadzi milczący protest, więc moze ten makijaż to wyraz makijażowego protestu wink Ale tego się nie dowiemy, bo nam nie powie big_grin Gdyby nie czarne gąsienice to byłby jako żywo makijaż sylwestrowy PnŚ.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka