aniacichy 25.10.04, 20:10 ...he oglądacie??? bo właśnie się zaczyna? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
neospasmina Re: M jak miłość:))) 25.10.04, 20:54 Nie mam czasu, ale czytam streszczenia Odpowiedz Link Zgłoś
bura2 Re: M jak miłość:))) 25.10.04, 20:57 nospam a gdzie te streszczenia znajde???? dzieki kaska Odpowiedz Link Zgłoś
matmam Re: M jak miłość:))) 25.10.04, 20:55 Pytanie)))))Jasne że tak. Co ten Jaroszy kombinuje??? Odpowiedz Link Zgłoś
kluska25 Re: M jak miłość:))) 26.10.04, 08:55 A tak wogóle to ten serial jest kręcony w większości w PiasecznieTam gdzie obecnie mieszkam)(Pod Warszawą oczywiście) Odpowiedz Link Zgłoś
bura2 Re: M jak miłość:))) 25.10.04, 20:54 ja ogladalam jak mialam polska tv a teraz umieram z ciekawosci co tam nowego moze jakies male streszczenie jak by ktorejs z emam sie nudzilo? fajnie by bylo))))))) dzieki kaska Odpowiedz Link Zgłoś
neospasmina streszczenia czytam tu: 25.10.04, 20:56 www.gazeta.pl/tv/0,47844.htmlpzdr! Odpowiedz Link Zgłoś
neospasmina replay 25.10.04, 20:59 sorki, tamto to było "Na dobre i na złe" - tez czytam, a tu M jak miłośc: www.gazeta.pl/tv/0,47842,0.html Odpowiedz Link Zgłoś
aniaiewa Re: replay-dzieki 25.10.04, 21:19 Neospasminko dzieki Tobie tez bede na bierzaco A ze polskiej TV brak to jak jade do kraju to czuje sie jakas wyobcowana i nie w temacie Choc kiedys ogladalam nalogowo z corcia przy cycusiu Pozdrowienia Ania Odpowiedz Link Zgłoś
rugatek Re: M jak miłość:))) 25.10.04, 21:58 tutaj chyba są dokładniejsze steszczenia i troche bardziej do przodu.Pozdrawiam i zycze miłej lektury. Tylko linka nie umiem wstawić <http://www.filmpolski.pl/fp/film1.dll/opisfilmu?baza=1&nrf=9215&start=251> Odpowiedz Link Zgłoś
kacha222 Re: M jak miłość:))) 26.10.04, 07:12 Kiedyś to był fajny film ... a teraz naciągają tam te sytuacje, te sztuczne dialogi Marka i Hanki! Szkoda, że NIC innego nie ma w polskiej tv, bo pewnie większość ludzi juz by o tym filmie zapomniała. Ja oglądam z sentymentu bo Jaroszy czyli Maciej Kozłowski to i imiennik i nazwisko ma takie jak mój synek i lubie tego aktora Odpowiedz Link Zgłoś
m.u.m.m.y Re: M jak miłość:))) 26.10.04, 09:02 Wczoraj wiało nudą w odcinku MJMiłość, a kiedyś tak bardzo lubiłam ten serial. teraz oglądam go chyba tylko z przyzwyczajenia. Pozdrawiam Was oglądaczki seriali MJM. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa2233 Re: M jak miłość:))) 26.10.04, 10:14 Nie oglądam żadnych (!) seriali, po tym jak "mi" kiedyś ciekawy "Klan" skiepścili Odpowiedz Link Zgłoś
joasiiik25 Re: M jak miłość:))) 26.10.04, 10:57 przyznam sie,ze ogladam "M jak milosc", mam wtedy chwile na wyciszenie, wypice herbatki i calkowita blogo cisze lubie te wieczory poniedzialkowo- wtorkowe.Pozniej przychodzic maz z pracy i chwila wyciszenia sie konczy Odpowiedz Link Zgłoś
magda1711 Re: M jak miłość:))) 26.10.04, 11:07 Pewnie że oglądam Chyba że ewidentnie Mały rozrabia...) Odpowiedz Link Zgłoś
lilaa Re: M jak miłość:))) 26.10.04, 14:34 Ja ogladam ale tez juz chyba z przyzwyczajenia. Denerwuje mnie, ze wszyscy sa tam tak naiwni. Hanka i Marek - przeciez wiadomo ze Jaroszy chce ich wsadzic na mine, bo wtedy oni beda odpowiedzialni za pranie pieniedzy przy pomocy Fundacji. Do tego Hanka, ktora nawet nie wie co podpisala za dokumenty. Watek Gosi to totalna porazka, na kilka tygodni przestalam ogladac jak zaczela sypiac z tym olesnym starym pisarzem. Och, nudny jest strasznie. Odpowiedz Link Zgłoś