kasiaakasiaa 27.08.20, 18:20 Czy macie juz wytyczne? Będzie zdalne nauczanie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
andaba Re: Szkoly w zoltej strefie 27.08.20, 18:25 Przeciwnie, jest świeża rozpiska rozpoczęcia roku szkolnego. W szkole. Odpowiedz Link Zgłoś
redwineiswhatilike Re: Szkoly w zoltej strefie 27.08.20, 18:39 Szkoły chciały wprowadzić ale MEN twierdzi, że nie można. Przykład Zakopane. Odpowiedz Link Zgłoś
kulka-online Re: Szkoly w zoltej strefie 27.08.20, 18:44 U nas w białej/ zielonej strefie w jednej szkole już maja zgodę sanepidu na zdalne na pierwsze dwa tygodnie września dla klas 5-8. Odpowiedz Link Zgłoś
redwineiswhatilike Re: Szkoly w zoltej strefie 27.08.20, 18:47 No właśnie gdzieś czytałam, że szkoły miały zgodę a Piontkowski twierdzi, że absolutnie nie można. Nawet w czerwonej strefie. Jeden wielki bałagan. Odpowiedz Link Zgłoś
kulka-online Re: Szkoly w zoltej strefie 27.08.20, 18:52 No bo chyba w wielu miastach to organ prowadzący (miasto) wymyślił hybrydę/zdalne dla całej gminy/ powiatu a niby dyrektor ma złożyć wniosek do sanepidu, który zostanie lub nie rozstrzygnięty pozytywnie. Moja Szkola czeka na decyzje sanepidu. Odpowiedz Link Zgłoś
eveeveeve1 Re: Szkoly w zoltej strefie 27.08.20, 19:01 W Warszawie sanepid na stronie napisał ze nie ma pidstaw do wprowadzania innego modelu niz stacjonarny. I tym samym ukrocil pomysły dyrektorów. Odpowiedz Link Zgłoś
alicia033 Re: Szkoly w zoltej strefie 27.08.20, 20:58 eveeveeve1 napisała: > W Warszawie sanepid na stronie napisał ze nie ma pidstaw do wprowadzania innego modelu niz stacjonarny. I tym samym ukrocil pomysły dyrektorów. i słusznie. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaakasiaa Re: Szkoly w zoltej strefie 27.08.20, 18:52 Taaa chcą pokazac jak jest dobrze i jak rząd panuje bad sytuacją. Odpowiedz Link Zgłoś
smillla Re: Szkoly w zoltej strefie 28.08.20, 07:31 ...ebnie im przez absencje kadry. Z tej zawziętej stacjonarności będą popłuczyny nauki, rozsiew Covidu i zmierzch tych, co aktualnie dość chętnie pierzchają. Odpowiedz Link Zgłoś
ophelia78 Re: Szkoly w zoltej strefie 28.08.20, 07:47 Wlasnie mam włączony tvn -mowia ze żadna szkola nie dostała pozwolenia na hybdyde/zdalne (i bardzo dobrze moim zdaniem), ale skąd tu wieści od forumek zr dyrektorzy ogłosili np hybryde tydzień na tydzień. To jak to zrobili? Własne widzi mi się? Odpowiedz Link Zgłoś