Dodaj do ulubionych

dzieci Kalibabki

31.08.20, 15:02
niesamowita historia... a propos niedawnych dyskusji o łatwości uwodzenia kobiet. jest też coś dla Józka - sporo dziewic się przewija

plejada.pl/newsy/jerzy-kalibabka-dzieci-kultowego-tulipana-wystapia-w-top-model-gracja-i-jacek-kim-sa/g4493h7
Obserwuj wątek
    • majenkir Re: dzieci Kalibabki 31.08.20, 15:17
      Czyli jakies plusy z tej historii tez sa? big_grin

Ten caly Kalibabka chociaz przystojny byl za mlodu, wiec jak do tego jeszcze gadke mial, to nie dziwne, ze tyle kobiet zbajerowal, ale ten lysy, gruby, zle ubrany 40-latek wygladajacy na 15 lat wiecej z wczorajszego watku? Blee..
      • 71tosia Re: dzieci Kalibabki 31.08.20, 16:22
        ten rzekomy znawca 'kobiet' gustowal w dzieciach - 15-16 letnich dziewczynkach, byl po prostu socjopata.
        • jowita771 Re: dzieci Kalibabki 31.08.20, 17:38
          Chyba starsze nie nabierały się tak chętnie. Widziałam faceta kiedyś w telewizji, fakt, że to było w czasie, kiedy najlepsze lata miał za sobą, ale nadal twierdził, że dobry bajer i kobieta nie ma szans, a był tak żałosny i prymitywny, że ja, wtedy po dwudziestce, nie mogłam uwierzyć, że ktoś się może na takie coś nabrać. Z faceta biła wręcz miłość własna, ten tekst, że jest najprzystojniejszy w Polsce idealnie to pokazuje. Gościowi się naprawdę dużo zdawało, ale to było takie płytkie i słabe, że aż żal.
      • aandzia43 Re: dzieci Kalibabki 31.08.20, 17:36
        Nawet za młodu Kalibabka miał glizdowatą gębę. Śliski typ od pierwszego wejrzenia. I socjopata stosujący nie tylko manipulację ale i przemoc fizyczną i zastraszanie. Wobec nieletnich też. Prędzej zrozumiem fascynację dojrzałej kobiety miśkiem czule ją obskakującym niż sliskim wężem z obleśym usmieszkeim.
        • nolus Re: dzieci Kalibabki 31.08.20, 19:19
          aandzia43 napisała:

> Nawet za młodu Kalibabka miał glizdowatą gębę. Śliski typ od pierwszego wejrzen
          > ia. I socjopata stosujący nie tylko manipulację ale i przemoc fizyczną i zastra
          > szanie. Wobec nieletnich też. Prędzej zrozumiem fascynację dojrzałej kobiety mi
          > śkiem czule ją obskakującym niż sliskim wężem z obleśym usmieszkeim.
          >

Zgadzam się z tym, mam podobne odczucia...Mnie by on nie ujął, nie lubię takiego rodzaju "uroku", jeśli w ogóle mozna to tak nazwać...

28 dzieci - matko jedyna...Ciekawe co myślą o swoim tatusiu - _-.
        • chatgris01 Re: dzieci Kalibabki 31.08.20, 19:40
          aandzia43 napisała:

> sliskim wężem z obleśnym usmieszkiem.

Tak mi się skojarzyło, a propos węża: wiadomosci.onet.pl/na-tropie/bikini-killer-pieklo-w-raju/bgygj

https://cdn.newsapi.com.au/image/v1/7d9438433094a9f7cf5e4012f3fe1b66?width=316
          • aandzia43 Re: dzieci Kalibabki 01.09.20, 00:57
            Ponura historia.
    • 71tosia Re: dzieci Kalibabki 31.08.20, 16:13
      prawdziwa historia nieco sie roznila od tej filmowej, ofiarami tego 'kasanowy' byly czesto nie tyle kobiety co nastoletnie naiwne dziewczynki, ktore nie tylko uwodzil je ale tez gwalcil i bil a pozniej okradal a nazywal czule 'kocmołuchami'. Dla tych 28 jego potomkow ktorym winien byl 1.5 mln alimentow to troche klopotliwe ojcostwo?

plejada.pl/newsy/tulipan-spal-z-tysiacami-kobiet-i-doczekal-sie-28-dzieci-kim-byl-jerzy-kalibabka/8lk47w4
      • 71tosia Re: dzieci Kalibabki 31.08.20, 16:18
        www.tokfm.pl/Tokfm/7,103085,24526522,35-lat-od-skazania-jerzego-kalibabki-to-zaden-milosny-robin.html
        • danka88 Re: dzieci Kalibabki 31.08.20, 16:34
          Wybijanie sie na ,,sławie,, ojca kryminalisty,takie rzeczy tylko w tvn
          • majenkir Re: dzieci Kalibabki 31.08.20, 16:53
            danka88 napisał(a):
            > Wybijanie sie na ,,sławie,, ojca kryminalisty

Dzieci nie niczemu winne.
            • danka88 Re: dzieci Kalibabki 31.08.20, 21:13
              Nie są winne , ale dlaczego to zostało poruszone na castingu ?
              • 71tosia Re: dzieci Kalibabki 31.08.20, 21:31
                nie ogladm tego programu wiec nie wiem, ale czy gdyby nie to nazwisko to ci mlodzi ludzie mieli by szanse wystapic? Nie od dzis pan Miszczak uwaza ze nie ma takich granic ktorych w telewizji nie powinno sie przekraczac by podniesc ogladalnosc.
                • aandzia43 Re: dzieci Kalibabki 31.08.20, 22:13
                  Te dzieci zaprawione są do obnoszenia się z nazwiskiem tatusia od dawna - tatuś założył zespół muzyczny "Kalibabki" złożony z piątki swoich dzieci co je zrobił młodszej o 30 lat dziewczynie, którą sobie przygruchał po wyjściu z więzienia.
                  www.wprost.pl/tygodnik/10013654/ten-czarus-kalibabka.html
          • metro_mh Re: dzieci Kalibabki 31.08.20, 16:59
            no dla mnie to też szokujące, jestem pewna że nie chciałabym mieć nazwiska takiego człowieka...
            • aandzia43 Re: dzieci Kalibabki 31.08.20, 17:37
              Ja tez nie, ale nas nie wychowała zaburzona matka uzależniona od psychola.
        • hanusinamama Re: dzieci Kalibabki 31.08.20, 18:21
          Amanta z niego zrobili...a to gwałciciel i brutal. psychopata
          • riki_i Re: dzieci Kalibabki 31.08.20, 23:08
            On traktował kobiety jak najgorsze g***o. Od razu sprowadzał do parteru i kazał im ze sobą konkurować (żył zawsze z dwiema, jedna była wyżej w hierarchii, a druga musiała usługiwać pierwszej, no i jemu ofc). Dwie baby na szczycie hierarchii wyszukiwały mu kolejne , przy czym były równie agresywne jak Kalibabka. Wszystkie baby okradał z czego się dało, nawet ze skórzanych kurtek (bo miały wtedy pewną wartość).

Natomiast po wyjściu z więzienia to już grał swoją legendą, w zasadzie niewiele musiał robić.
            • aandzia43 Re: dzieci Kalibabki 01.09.20, 00:26
              Taki Mansonek na małą, na szczęście, skalę.
      • majenkir Re: dzieci Kalibabki 31.08.20, 16:52
        O, to tego nie wiedzialam sad.
    • bulzemba Re: dzieci Kalibabki 31.08.20, 18:05
      Ciekawe czy sami się zgłosili czy telewizja tak nisko upada by szukać do programu kogokolwiek z choć trochę "sławnym" nazwiskiem.
      • woman_in_love Re: dzieci Kalibabki 31.08.20, 18:52
        Sami na 100%. Zobacz zdjęcia tej córki i syna na instagramie:

www.instagram.com/p/CBNUzCllI7N/?utm_source=ig_embed
        • alpepe Re: dzieci Kalibabki 31.08.20, 20:16
          Pięknie tu wygląda, skubana młoda.
          • aandzia43 Re: dzieci Kalibabki 31.08.20, 20:18
            Ładne te dzieciaki, z modelką je miał, młodszą rzecz jasna o jakieś ćwierć wieku.
          • riki_i Re: dzieci Kalibabki 31.08.20, 23:09
            Dziewczyna prześliczna, to fakt.
        • alessa28 Re: dzieci Kalibabki 31.08.20, 21:10
          woman_in_love napisała:

> Sami na 100%. Zobacz zdjęcia tej córki i syna na instagramie:
          >
          > www.instagram.com/p/CBNUzCllI7N/?utm_source=ig_embed

Ta dziewczyna wygląda przynajmniej jak modelka - nie jak 99% celebryckiej progenitury, która z uroda ma tyle wspólnego co świnia z niebem.
          Btw z takim nazwiskiem nie chciałabym mieć nic wspólnego, tatuś kryminalista w zasadzie, ale takie mamy czasy. If it bleeds it leads 🤷‍♀️
    • bywalec.hoteli Re: dzieci Kalibabki 31.08.20, 22:51
      jaki to będzie nr Norwood?
      • black_magic_women Re: dzieci Kalibabki 01.09.20, 11:44
        Przypadkiem widziałam zdjecia i video z jego porzebu. I komentarze po artykułem "zegnaj przyjacielu", "swietny gość", "zazdroszczę takiej rodziny". Sama, podobnie jak chyba większość patrzyłam na Kalibabke przez pryzmat "Tulipana", filmowego alter ego. Ot takiego bawidamka-złodzieja. A tu się okazuje, że to też przemocowiec i gwałciciel.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka