Dodaj do ulubionych

Legginsy dla grubej

29.09.20, 16:43
Czy e-matka może mnie nakierować? Poszukuję legginsow, które nie będą mnie mocno obciskać. Muszą mieć wyższy stan żeby się nie zsuwały przy ćwiczeniach, nie mogą być śliskie i błyszczące. Najważniejsze żeby się nie wpijały w "talię". Ogólnie, chcę takie żeby ich nie czuć na sobie i żeby mi nie odcinały tluszczu nad albo pod pasem/gumką.
Na fb wyświetla mi siecrekkami firmy na L, ale nie znam tej firmy i nie wiem czy to nie ściema. Rozmiar to solidne 42 z tłustym brzuchem i długimi nogami.
Obserwuj wątek
    • szorstkawelna Re: Legginsy dla grubej 29.09.20, 16:46
      *wyświetla mi się reklama

Aha i mają być czarne smile
    • bywalczyni.hosteli Re: Legginsy dla grubej 29.09.20, 16:49
      Poszukaj na Lidl. Mają fajne i Wygodne ubrania sportowe.
    • pampelune Re: Legginsy dla grubej 29.09.20, 16:53
      Nie jestem gruba, ale byłam w ciąży, wiec się wypowiem tongue_out
      Bardzo mi podpasowały te legginsy www.decathlon.pl/legginsy-do-jogi-damskie-id_8366666.html
      Bardzo miło się trzymały na coraz większym brzuchu. Szalenie je polubiłam, potem kupiłam 4 pary i dalej w nich chodze i są moimi ulubionymi spodniami. Niestety, widzę że je wycofują i będę musiała poszukiwać gdzieś indziej tego rodzaju legginsów. Pewnie pod hasłem "ciążowe", ale uważam że do ćwiczeń to jedynie słuszny patent w talii - nic się nie wrzyna tylko miło obleka.
      • magia Re: Legginsy dla grubej 29.09.20, 17:28
        mam je i uwazam ze są słabe. nie opinają ale tez zupelnie nie trzymają w pasie po kilku praniach.

osobiście wolę z HM serie high weist
        www2.hm.com/pl_pl/productpage.0730683021.html
        Mam kika par, najstarsze 5-letnie i daja radę. uzywam glownie na kijki.
        • feiticeira Re: Legginsy dla grubej 29.09.20, 23:25
          Widocznie nie jesteś odpowiednio gruba, moje się dobrze trzymają smile
        • pampelune Re: Legginsy dla grubej 30.09.20, 15:09
          magia napisała:

> nie opinają ale tez zupelnie nie trzymają w pasie
          > po kilku praniach.

To może być kwestia różnic w budowie. Przyznaję, że mnie raczej nie trzymają w pasie i to mi się właśnie w nich podoba. Ale ja mam szerokie biodra i chyba na nich się te spodnie zatrzymują, a w pasie mogą sobie miło otulać bez trzymanki smile
    • feiticeira Re: Legginsy dla grubej 29.09.20, 16:55
      Decathlon, mam takie z linii do jogi, stan jest tak skonstruowany, że jak go wywiniesz to może byc nawet pod pachy i jest absolutnie nie obcisły.
      • szorstkawelna Re: Legginsy dla grubej 29.09.20, 17:16
        Czy to te z linku powyżej?
        • fantomowy_bol_mozgu Re: Legginsy dla grubej 29.09.20, 17:46
          Ja mam te www.decathlon.pl/legginsy-gym-pilates-damskie-id_8511783.html
          I bardzo polecam - wysoki stan, wygodne, nie zjeżdżają z brzucha i nie prześwitują smile
        • feiticeira Re: Legginsy dla grubej 29.09.20, 23:26
          tak, te, tylko moje mają fioletowy pas.
    • bib24 Re: Legginsy dla grubej 29.09.20, 18:04
      polecam wadime. mają leginsy prawie całkowicie z bawełny, nie obciskające do dużych rozmiarów.
    • lilia.z.doliny Re: Legginsy dla grubej 29.09.20, 18:13
      Przed wyjazdem na Kaszubskie turnusy oczyszczające musialam się przemóc i kupić legginsy. Ostatnio chadzałam na studiach suspicious no a poza tym odczuwam irracjonalny lęk przed ta częścią garderoby ("siostrę oszukasz, brata, matkę, ojca i kochanka. Ale legginsów nie oszukasz")
      I poszłam do primarka, tam złapałam pierwsze z brzegu, taniutkie, najzwyklejsze, noname.
      I kocham je. Nosze jak tylko mozna, bo, dalibóg, wygodniejszego i fajniejszego stroju nie użyczysz. Piorę, używam, a te jak nowe.
    • ida_listopadowa Re: Legginsy dla grubej 29.09.20, 19:01
      po pierwsze 42 to nie jest duzy rozmiar. Dokladnie takie leginsy jak chcesz ma Under Armour, seria Fly. Sa na allegro i na zalando. Jedyne dobrze lezace leginsy z odpowiednio wysokim stanem i nieprzezroczyste. Poza tym nie do zdarcia. Zreszta wszystko z UA polecam. Na Ciebie bedzie dobry rozmiar L
    • ggrruu Re: Legginsy dla grubej 29.09.20, 19:05
      Może Zalando Basic?
    • lukrecja46 Re: Legginsy dla grubej 29.09.20, 21:49
      Ja na swoje 46- 48 kupuję na bonprix.
    • 3-mamuska Re: Legginsy dla grubej 29.09.20, 21:59
      W H&M kupisz zwykle dobrać rozmiar i nie będą uciskać.
    • szorstkawelna Re: Legginsy dla grubej 29.09.20, 22:57
      Dzięki za rady smile Kupiłam dziś jedną parę takich bardzo miękkich, ale na pewno kupię te polecane przez Was w decathlonie. Under armour są dla mnie za drogie i chyba się błyszczą...
      Mój nowy nabytek nie uciska, tzn. ja tego nie czuję, ale wizualnie widać co się wyprawia w pasie wink
      Nie ma.rady, trzeba schudnąć.
      • folivora Re: Legginsy dla grubej 29.09.20, 23:27
        Te decathlonowe z szerokimi pasami są super, trzymają brzuch na miejscu, ale go nie uciskają. Moja mama nosi rozmiar 44 w spodniach i też na fitnessy chodzi w decathlonowych legginsach, a figurę ma typowego jabłka smile
        • szorstkawelna Re: Legginsy dla grubej 29.09.20, 23:33
          Dzięki, na pewno kupię, bo jedna para to stanowczo za mało na to co planuję 😁

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka