panpaniscus 27.10.20, 16:47 ..czy coś się stało, nie widzę tu zadnego ze zwyklych troliszczy propisowskich... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zazou1980 Re: Czy ja jestem ślepa 27.10.20, 16:55 Czekaja na przekaz dnia, przeciez to umyslowe ameby, ktore przekopiowuje to co inni im przesla. Spin doktorzy noc jeszcze nie wymyslili, nowe sondaze nie przyszly, wiec te ciolki czekaja... Odpowiedz Link Zgłoś
merces Re: Czy ja jestem ślepa 27.10.20, 17:31 Amebo ty lepiej pod sejm zasuwaj, bo slabo coś dziś z frekwencją. Ta młodzież to się tak szybko nudzi... Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: Czy ja jestem ślepa 27.10.20, 17:48 O, jakie te pisiorskie urwy zorientowane we frekwencji, no no. Odpowiedz Link Zgłoś
merces Re: Czy ja jestem ślepa 27.10.20, 17:55 urwy? nie zaluj sobie, walnij kurwą, a potem pisz o języku nienawiści, nietolerancji, agresji i takich tam. Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: Czy ja jestem ślepa 27.10.20, 18:03 A dlaczego mam cię tolerować, pisiorku? Odpowiedz Link Zgłoś
merces Re: Czy ja jestem ślepa 27.10.20, 18:16 Rozumiem, ze tolerowanie osoby - nie innej rasy, nie z mniejszości wszelakich itd - a po prostu o innych poglądach jest niewykonalne? I z miejsca można wzywać takiego kogoś od kurew? Odpowiedz Link Zgłoś
ola_dom Re: Czy ja jestem ślepa 27.10.20, 18:17 merces napisała: > Rozumiem, ze tolerowanie osoby Nic nie rozumiesz, wypierdalaj. Odpowiedz Link Zgłoś
merces Re: Czy ja jestem ślepa 27.10.20, 18:21 z toba nie gadam, boś tępa, czemu się wpierdalasz? Odpowiedz Link Zgłoś
ola_dom Re: Czy ja jestem ślepa 27.10.20, 18:37 merces napisała: > z toba nie gadam, boś tępa, czemu się wpierdalasz? No już, już, wypierdalaj. Odpowiedz Link Zgłoś
jak_matrioszka Re: Czy ja jestem ślepa 27.10.20, 16:55 Gdzieś mi jakiś minał, ale też sie zastanawiam nad tym co widze. A widze zdjecie posłanek PiS w formacji ***** ***. Odpowiedz Link Zgłoś
ola_dom Re: Czy ja jestem ślepa 27.10.20, 17:03 jak_matrioszka napisała: > Gdzieś mi jakiś minał, ale też sie zastanawiam nad tym co widze. A widze zdjecie posłanek PiS w formacji ***** ***. AAA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
antyideal Re: Czy ja jestem ślepa 27.10.20, 17:05 Ukryty gest solidarności, spryciule☺️☺️☺️ Odpowiedz Link Zgłoś
chococaffe Re: Czy ja jestem ślepa 27.10.20, 17:14 Mam nadzieję, że to nie przypadek/ujęcie! Odpowiedz Link Zgłoś
merces Re: Czy ja jestem ślepa 27.10.20, 17:25 Nie wypierdolilły, mają po prostu swoje życie, nie tylko ematkowe. A wczoraj pisalyście, że nas tak dużo nagle, bo strach nas ogarnal wielki. Chyba musicie zdecydować się na jedną wersję😛 . Nie dziwię się, ze tęsknicie, bo jakoś niemrawo tu dziś. Odpowiedz Link Zgłoś
alaveda Re: Czy ja jestem ślepa 27.10.20, 17:27 Kwiecisty Mateuszek przy kości znikł, anżeja585858 brak, emerytowany burdelec dokleja się do wątków, ale nikt mu nie odpowiada, dalej więc reklamuje bloga sponsora. Odpowiedz Link Zgłoś
lellapolella Re: Czy ja jestem ślepa 27.10.20, 17:28 Hej, a może one wołają o pomoc szyfrem? Odpowiedz Link Zgłoś
mia_mia Re: Czy ja jestem ślepa 27.10.20, 17:34 Ale pisze to o co większość chciała cię ładnie poprosić, więc zrób to. Odpowiedz Link Zgłoś
ola_dom Re: Czy ja jestem ślepa 27.10.20, 17:35 merces napisała: > nudna jestes Wiem, wypierdalaj. Odpowiedz Link Zgłoś
sko.wrona Re: Czy ja jestem ślepa 27.10.20, 17:37 Bo góra jeszcze nie zdecydowała jaki przekaz dnia: czternastolatki zwożone do Warszawy (no bo w małych miastach też są), lewaki głupie som i nie rozumieją wyroku TK, bo wcale nie o zakaz aborcji chodzi, młodzieży się nudzi, bo na zdalnym siedzi itp. itd. Trzeba powiedzieć, że dużo czasu im to tym razem zajmuje. Póki co wygrywa opcja: faszyści, hitlerjugend i tym podobne. Trochę smutne, że nikt z miłościwie nam panujących, nie widzi tego jak bardzo niebezpieczne jest takie ciagle dolewanie oliwy do ognia. Odpowiedz Link Zgłoś