pytajnik188 28.10.20, 13:42 Jestem w takim szoku, bo nie wiem doprawdy co mam już myśleć. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamtrzykotyidwa Re: Kinga Duda przemówiła 😳szok 28.10.20, 13:48 Już znalazłam. Całkiem rozsądnie. Z jakiego powodu ten szok? Odpowiedz Link Zgłoś
bo_ob Re: Kinga Duda przemówiła 😳szok 28.10.20, 13:51 mamtrzykotyidwa napisała: > Już znalazłam. > Całkiem rozsądnie. > Z jakiego powodu ten szok? to jest prywatna osoba, więc takie oświadczenie jest zwyczajnie śmiesznie nie jest nawet celebrytką Odpowiedz Link Zgłoś
araceli Re: Kinga Duda przemówiła 😳szok 28.10.20, 13:54 bo_ob napisała: > to jest prywatna osoba Oł roli? Nie kasuje przypadkiem pensyjki jako "społeczna doradczyni" Dudusia? Odpowiedz Link Zgłoś
bo_ob Re: Kinga Duda przemówiła 😳szok 28.10.20, 13:56 araceli napisała: to jest prywatna osoba > > Oł roli? Nie kasuje przypadkiem pensyjki jako "społeczna doradczyni" Dudusia? społeczny doradca chyba nie kasuje, przynajmniej dawniej tak było Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: Kinga Duda przemówiła 😳szok 28.10.20, 16:01 Pensji nie alsuje ale ma biuro i asystenta oraz zwracaja koszty. Odpowiedz Link Zgłoś
dyzurny_troll_forum Re: Kinga Duda przemówiła 😳szok 28.10.20, 14:12 bo_ob napisała: > to jest prywatna osoba, więc takie oświadczenie jest zwyczajnie śmiesznie to jest doradca prezydenta RP! Odpowiedz Link Zgłoś
danka88 Re: Kinga Duda przemówiła 😳szok 28.10.20, 14:19 Poważnie ? Kilka postów przed śmiałyście sie że to kabaret ani mru mru , a teraz źle że sie wyprowadziała , nie dogodzisz Odpowiedz Link Zgłoś
bo_ob Re: Kinga Duda przemówiła 😳szok 28.10.20, 14:23 danka88 napisał(a): > Poważnie ? Kilka postów przed śmiałyście sie że to kabaret ani mru mru , a tera > z źle że sie wyprowadziała , nie dogodzisz to do mnie? nie oglądam kabaretów i w ogóle nic o nich nie pisałam Odpowiedz Link Zgłoś
janja11 Re: Kinga Duda przemówiła 😳szok 28.10.20, 14:28 danka88 napisał(a): > Poważnie ? Kilka postów przed śmiałyście sie że to kabaret ani mru mru , a tera > z źle że sie wyprowadziała , nie dogodzisz O jest i elka. Odpowiedz Link Zgłoś
redwineiswhatilike Re: Kinga Duda przemówiła 😳szok 28.10.20, 14:51 Dana i elka. Fajnie Pisi troll na posterunku. Jeszcze Mateusz Tiszantul i mamy komplet Odpowiedz Link Zgłoś
livia.kalina Re: Kinga Duda przemówiła 😳szok 28.10.20, 15:55 anddzej widze leci dalej genderowo- jak nie elka to dana. anżejku- to chyba grzech udawać kobietę? Odpowiedz Link Zgłoś
dyzurny_troll_forum Re: Kinga Duda przemówiła 😳szok 28.10.20, 14:14 mamtrzykotyidwa napisała: > Z jakiego powodu ten szok? Z poglądów, które tam przedstawiła. One są anachroniczne nawet w pokoleniu jej rodziców. Odpowiedz Link Zgłoś
tt-tka Re: Kinga Duda przemówiła 😳szok 28.10.20, 13:44 A co powiedziala ? Czy zszokowalo cie samo otwarcie przez nia dzioba ? Odpowiedz Link Zgłoś
pytajnik188 Re: Kinga Duda przemówiła 😳szok 28.10.20, 13:46 wiadomosci.wp.pl/kinga-duda-zabiera-glos-w-sprawie-protestow-6569519758404384a Przepraszam za nie wklejenie ale naprawdę to dla mnie szok i zapomniałam... Odpowiedz Link Zgłoś
tt-tka Re: Kinga Duda przemówiła 😳szok 28.10.20, 13:48 OK, juz zreszta przejrzalam w watku obok. "Kompromis aborcyjny byl ok, a protesty sa zbyt drastyczne". Niech... sie... oddali Odpowiedz Link Zgłoś
pitupitt Re: Kinga Duda przemówiła 😳szok 28.10.20, 14:33 "Wierzę, że zgodnie z moimi osobistymi przekonaniami, ja nie zdecydowałabym się na przerwanie ciąży." - taaa, jasne, już to widzę: Kinia jako Matka Polka Cierpiąca. Nawet jako zwyczajnej matki jej nie widzę. Odpowiedz Link Zgłoś
araceli Re: Kinga Duda przemówiła 😳szok 28.10.20, 13:46 Zaapelowała o kompromisu do kompromisu <facepalm> Odpowiedz Link Zgłoś
janja11 Re: Kinga Duda przemówiła 😳szok 28.10.20, 13:47 O masz. Kożuchowską zacytowała. Czyli jednak bardzo tępa dziunia. "Wierzę, że zgodnie z moimi osobistymi przekonaniami, ja nie zdecydowałabym się na przerwanie ciąży. Nie uważam jednak, że inne kobiety mają myśleć i działać w taki sam sposób jak ja. Każdy człowiek ma wolną wolę. Nie mogę zatem pogodzić się z konsekwencjami, jakie niesie ze sobą wyrok TK." Odpowiedz Link Zgłoś
afro.ninja Re: Kinga Duda przemówiła 😳szok 28.10.20, 13:51 Te wszystkie dziunie, aktoreczki, stateczne panie, ktore by nigdy w zyciu... Jak tak można kpić z kobiet, które w tym kraju przeżywają nie tylko osobistą gehenne, ale są wręcz wystawione pod pręgierz opinii publicznej. Moglyby te wszystkie mundre, wreszcie zamilknąć. Co mnie obchodzi ich zdanie? Mają dobrze, bo nie mają takich dylematów. Odpowiedz Link Zgłoś
lodomeria Re: Kinga Duda przemówiła 😳szok 28.10.20, 13:53 Ojciec Kożuchowskiej od lat bryluje u Rydzyka, ona sama w kościelnych kręgach się promuje na niepokalanie poczętą (świętej Hanki od kartonów już nie pamiętacie?). Odpowiedz Link Zgłoś
mia_mia Re: Kinga Duda przemówiła 😳szok 28.10.20, 13:54 A ja wierzę, że byłaby pierwsza do skrobanki czy to w przypadku ciąży z chorym dzieckiem czy zwykłej wpadki. Tak to jest z tą wiarą. Odpowiedz Link Zgłoś
bo_ob Re: Kinga Duda przemówiła 😳szok 28.10.20, 13:49 no proszę, list, oficjalny, ręcznie podpisany, niczym oficjalne pismo jakiejś ważnej persony no no Odpowiedz Link Zgłoś
janja11 Re: Kinga Duda przemówiła 😳szok 28.10.20, 13:53 bo_ob napisała: > no proszę, list, oficjalny, ręcznie podpisany, niczym oficjalne pismo jakiejś w > ażnej persony > > no no No wali zdrowo pannicy. Odpowiedz Link Zgłoś
bo_ob Re: Kinga Duda przemówiła 😳szok 28.10.20, 13:57 janja11 napisał(a): > No wali zdrowo pannicy. najbardziej zabawny jest ten ręczny podpis Odpowiedz Link Zgłoś
hanusinamama Re: Kinga Duda przemówiła 😳szok 28.10.20, 14:28 Podłożyli jej to podpisała...uczyła sie od tatusia. Odpowiedz Link Zgłoś
kultowniczka Re: Kinga Duda przemówiła 😳szok 28.10.20, 13:50 A według mnie ostatni akapit sugeruje konieczność zmiany konstytucji, bo tylko tak teraz można to rozwiązać. Chyba właśnie o to od początku chodziło Odpowiedz Link Zgłoś
araceli Re: Kinga Duda przemówiła 😳szok 28.10.20, 13:53 kultowniczka napisał(a): > A według mnie ostatni akapit sugeruje konieczność zmiany konstytucji, bo tylko > tak teraz można to rozwiązać. Chyba właśnie o to od początku chodziło Ależ nie - będzie kompromis do kompromisu. Wady letalne ok ale zespół downa i inne, przy których przez parę lat matka będzie zmuszona patrzeć jak dziecko powoli umiera już nie. Czyli dalej gotujemy żabę. Odpowiedz Link Zgłoś
kultowniczka Re: Kinga Duda przemówiła 😳szok 28.10.20, 14:01 No, ale JK raczej nie bez powodu podkreślał w swojej odezwie do narodu, że Trybunał orzekł po prostu niezgodność z TĄ ZŁĄ konstytucją. Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Kinga Duda przemówiła 😳szok 28.10.20, 14:11 czyli wystarczy poprawić Konstytucje i już aborcja będzie legalna ? Odpowiedz Link Zgłoś
dyzurny_troll_forum Re: Kinga Duda przemówiła 😳szok 28.10.20, 14:17 iwles napisała: > > czyli wystarczy poprawić Konstytucje i już aborcja będzie legalna ? sprytne, cwane, ale nie! Odpowiedz Link Zgłoś
araceli Re: Kinga Duda przemówiła 😳szok 28.10.20, 14:28 iwles napisała: > czyli wystarczy poprawić Konstytucje i już aborcja będzie legalna ? Zasadniczo tak Odpowiedz Link Zgłoś
kultowniczka Re: Kinga Duda przemówiła 😳szok 28.10.20, 14:30 Nie. Ale to stwarza pole do narracji: zła konstytucja, zmieńmy ją, bo inaczej nie da się odwrócić tego co zrobił TK. A jak ma być zmieniona, to przy okazji coś jeszcze się wpisze. Odpowiedz Link Zgłoś
sabek81 Re: Kinga Duda przemówiła 😳szok 28.10.20, 18:36 Czyli, że jak? To można bedzie usunąc jedne wady a inne nie? Bo jaki i głodek maja dzieci z downem? Czyli sa za ochroną każdego życia czy jednak nie???? To tak można??? Nie można byc chyba trochę w ciązy, prawda ? Z nich tacy proliferzy jak z koziej dudy trąba Odpowiedz Link Zgłoś
lodomeria Re: Kinga Duda przemówiła 😳szok 28.10.20, 13:51 My mamy prezydenta jeszcze czy teraz już nam wszędzie będzię ten swój owoc łona wpierdalać? Odpowiedz Link Zgłoś
alicia033 Re: Kinga Duda przemówiła 😳szok 28.10.20, 14:27 lodomeria napisała: > My mamy prezydenta jeszcze nie mamy. Ostatnie wybory prezydenckie były niekonstytucyjne. Odpowiedz Link Zgłoś
lodomeria Re: Kinga Duda przemówiła 😳szok 28.10.20, 14:34 No tak, Duda się zastanowił i tak mu wyszło, że w sumie jak i tak niekonstytucyjny, to niech lepiej córcia sobie kapitał polityczny zbija. Wszak ostrzegał nas parę lat temu, że on tylko tak do 45, b potem to już z górki, umysł ni eten i czas myśleć o emeryturze. Odpowiedz Link Zgłoś
berdebul Re: Kinga Duda przemówiła 😳szok 28.10.20, 15:52 Kiedy go ostatnio widziałaś? Mamy pacynkę, która fika z leśnym ruchadłem. Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: Kinga Duda przemówiła 😳szok 28.10.20, 13:51 Wydrukowali jej oswiadczenie z tego copy paste co tam maja. Dobrze ze chociaz podpisala sama Odpowiedz Link Zgłoś
tt-tka Re: Kinga Duda przemówiła 😳szok 28.10.20, 13:57 ichi51e napisała: > Wydrukowali jej oswiadczenie z tego copy paste co tam maja. Dobrze ze chociaz p > odpisala sama > tatus dlugopis kaczora, ona dlugopis tatusia ? Odpowiedz Link Zgłoś
janja11 Re: Kinga Duda przemówiła 😳szok 28.10.20, 13:59 ichi51e napisała: > Wydrukowali jej oswiadczenie z tego copy paste co tam maja. Dobrze ze chociaz p > odpisala sama > A wiesz to , kto to napisał i kto podpisał? Cały tydzień temu talentowi zajęło napisanie jednej strony tekstu? Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: Kinga Duda przemówiła 😳szok 28.10.20, 16:04 W sumie - wiesz jak to mowi przyslowie - wielkie umysly mysla w podobny sposob. Przypadkiem jest to zlepek z Kaczynskiego Kozuchowskiej Dudy itd... ale chociaz podpis ladny Odpowiedz Link Zgłoś
berdebul Re: Kinga Duda przemówiła 😳szok 28.10.20, 16:24 Analiza grafologa mogłaby być ciekawa. Odpowiedz Link Zgłoś
janja11 Re: Kinga Duda przemówiła 😳szok 28.10.20, 16:36 ichi51e napisała: > ale chociaz podpis ladny > Może liczy, że jak tata będzie tylko podpisywać Odpowiedz Link Zgłoś
mamamisi2005 Re: Kinga Duda przemówiła 😳szok 28.10.20, 13:52 Do CV jest doradcą społecznym prezydenta, ale teraz ledwie otwiera buźkę by uchylić rąbka swoich osobistych poglądów. Ta wypowiedź nie ma żadnego znaczenia, równie dobrze mogła nadal milczeć Odpowiedz Link Zgłoś
mamamisi2005 Re: Kinga Duda przemówiła 😳szok 28.10.20, 13:55 Lub pospiesznie oddalić. Z całą rodzinką Odpowiedz Link Zgłoś
brenya78 Re: Kinga Duda przemówiła 😳szok 28.10.20, 16:24 "Do CV jest doradcą społecznym prezydenta, ale teraz ledwie otwiera buźkę by uchylić rąbka swoich osobistych poglądów. Ta wypowiedź nie ma żadnego znaczenia, równie dobrze mogła nadal milczeć" Milczała źle. Odezwała się, źle. No ematce nie dogodzisz 😃😃 Odpowiedz Link Zgłoś
mia_mia Re: Kinga Duda przemówiła 😳szok 28.10.20, 16:31 No, ale co napisała? Jestem za a nawet przeciw? Bardzo słabo. Odpowiedz Link Zgłoś
mamamisi2005 Re: Kinga Duda przemówiła 😳szok 28.10.20, 16:36 Masz rację, Kinia po prostu m. in w tym temacie wszystko robi źle. Milczy, a jak już się odzywa, to okazuje się, że z takim przekazem, jaki chce zaserwować, przegapiła właściwy moment o dobre kilka dni. Doradczyni prezydenta. Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: Kinga Duda przemówiła 😳szok 28.10.20, 17:03 Otóż to. Głos prezydentówny śmierdzi mi du..chronem. Siebie. Przyszłościowo. Zareagowała dopiero wezwana do tablicy i po odezwie Kaczyńskiego. Jeśli osoba o tak wyrażanych kompetencjach jest doradcą społecznym prezydenta kraju.... Czyli jak rozumiem ma podpowiadać prezydentowi reakcje na klimaty w społeczeństwie. Moment jest trudny, ale panią przerósł kompletnie. Do tego ten tekst, że pisze jako osoba prywatna. Niestety nie. Prywatna była do czasu wejścia w politykę. Stanowisko doradcy to jest funkcja polityczna. Nawet jeśli tatusiowi doradza córunia, bo tak wyszło przypadkiem w rekrutacji, że wygrała. Odpowiedz Link Zgłoś
janja11 Re: Kinga Duda przemówiła 😳szok 28.10.20, 16:49 brenya78 napisała: > > Milczała źle. Odezwała się, źle. No ematce nie dogodzisz 😃😃 Dzisiaj to wszyscy odnoszą się do wezwania prezesa, a Kinia wychodzi jakby spała cały tydzień i wygłasza mundrości, że ona jest jeszcze za malutka, żeby mieć swoje zdanie. Tu nie widać potrzeby wypowiedzenia się w temacie, tylko pannę wyrwaną do tablicy, która musi cóś powiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
mamtrzykotyidwa Re: Kinga Duda przemówiła 😳szok 28.10.20, 13:56 No i proszę, nie mówiła nic - źle! Powiedziała coś - źle! Więc co powinna była zrobić? Odpowiedz Link Zgłoś
bo_ob Re: Kinga Duda przemówiła 😳szok 28.10.20, 13:58 mamtrzykotyidwa napisała: > No i proszę, nie mówiła nic - źle! > Powiedziała coś - źle! > > Więc co powinna była zrobić? > no nie wiem, może niech wyjdzie na ulicę z jakims transparentem? Odpowiedz Link Zgłoś
ewolajda88 Re: Kinga Duda przemówiła 😳szok 28.10.20, 14:07 WYPIERDALAĆ. O tydzień za późno Odpowiedz Link Zgłoś
hanusinamama Re: Kinga Duda przemówiła 😳szok 28.10.20, 14:27 Czas zrobić porządek jesienny na forum, do wygaszenia. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
alicia033 Re: Kinga Duda przemówiła 😳szok 28.10.20, 14:28 mamtrzykotyidwa napisała: > Więc co powinna była zrobić? wypierdolić na san escobar. Razem z tatusiem, paprotką i resztą pissuaru. Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: Kinga Duda przemówiła 😳szok 28.10.20, 16:05 W tym wypadku nie chodzi o wypowiedz tylko forme ktora jest komiczna. Jak juz postowala na twitterze moglaby jak wszyscy po prostu napisac posta... Odpowiedz Link Zgłoś
mamamisi2005 Re: Kinga Duda przemówiła 😳szok 28.10.20, 17:24 Może do używania Twittera też ma obsługę, tak jak do wyrażania zdania nt tego czego oczekuje w związku z obecnością końskiej kupy w pobliżu swojej osoby Odpowiedz Link Zgłoś
janja11 Re: Kinga Duda przemówiła 😳szok 28.10.20, 13:57 Gdzie ona była do tej pory? Końskie łajno kazała od razu sprzątać. A agata? Agato to jeszcze żyje? Obrzydliwe tępe dziunie. Odpowiedz Link Zgłoś
danka88 Re: Kinga Duda przemówiła 😳szok 28.10.20, 14:21 Tępe bo co ? Bo mają inne zdanie niż ty ? Odpowiedz Link Zgłoś
janja11 Re: Kinga Duda przemówiła 😳szok 28.10.20, 14:31 danka88 napisał(a): > Tępe bo co ? Bo mają inne zdanie niż ty ? No witamy elkę. Odpowiedz Link Zgłoś
danka88 Re: Kinga Duda przemówiła 😳szok 28.10.20, 14:47 Za kogo sie uważasz , żeby obrażać kogokolwiek za inne poglądy ? Zreszta nawet nie inne bo napisała, że też nie jest ,,ZA,, Odpowiedz Link Zgłoś
morekac Re: Kinga Duda przemówiła 😳szok 28.10.20, 15:12 danka88 napisał(a): > Tępe bo co ? Bo mają inne zdanie niż ty ? To one mają jakieś zdanie? Odpowiedz Link Zgłoś
janja11 Re: Kinga Duda przemówiła 😳szok 28.10.20, 14:11 Ale widać, że na pannicę podziałało, że stała się pośmiewiskiem kabaretu. Kinia, a może konia na zawsze "ani mru mru". Odpowiedz Link Zgłoś
71tosia Re: Kinga Duda przemówiła 😳szok 28.10.20, 14:16 www.msn.com/pl-pl/rozrywka/gwiazdy/kinga-duda-walczy-z-ko%C5%84skim-%C5%82ajnem-w-asy%C5%9Bcie-funkcjonariusza-sop/ar-BB1apnE4 Odpowiedz Link Zgłoś
la_mujer75 Re: Kinga Duda przemówiła 😳szok 28.10.20, 14:16 Ona pisze o swoich przekonaniach. Ma prawo. I co to zmienia? I chyba jest prawniczką, więc powinna wiedzieć, jakie konsekwencje idą za tym, że za chwile wyrok TK zostanie opublikowany? I chyba wie lepiej, niz przeciętny Kowalski- dlaczego nie można od tak teraz zmienić tego rozstrzygnięcia TK? Rozumiem, że poczuła się "wywołana do tablicy". Pewno ruszył ja ten mem kabaretu... Odpowiedz Link Zgłoś
janja11 Re: Kinga Duda przemówiła 😳szok 28.10.20, 14:22 la_mujer75 napisała: > Rozumiem, że poczuła się "wywołana do tablicy". Pewno ruszył ja ten mem kabar > etu... > Dokładnie. Kinia "ani mru mru" podpisała oświadczenie.Długopisów ci w pałacu dostatek. Odpowiedz Link Zgłoś
hanusinamama Re: Kinga Duda przemówiła 😳szok 28.10.20, 14:25 Doradca społeczny prezydenta ...padłam. Dzisiaj chyba nie wstane... Odpowiedz Link Zgłoś
redwineiswhatilike Re: Kinga Duda przemówiła 😳szok 28.10.20, 14:31 Po co ta dziewczyna się odzywa? Śmieszny doradca taty i nie za mądra taka. Odpowiedz Link Zgłoś
janja11 Re: Kinga Duda przemówiła 😳szok 28.10.20, 14:33 redwineiswhatilike napisał(a): > Po co ta dziewczyna się odzywa? Śmieszny doradca taty i nie za mądra taka. a czego się spodziewać po pannicy, której jedynym pomysłem na siebie jest zostać asystentką własnego ojca? Odpowiedz Link Zgłoś
redwineiswhatilike Re: Kinga Duda przemówiła 😳szok 28.10.20, 14:50 No w sumie niczego Odpowiedz Link Zgłoś
hosta_73 Re: Kinga Duda przemówiła 😳szok 28.10.20, 15:10 > a czego się spodziewać po pannicy, której jedynym pomysłem na siebie jest zosta > ć asystentką własnego ojca? No dokładnie. Odpowiedz Link Zgłoś
janja11 Re: Kinga Duda przemówiła 😳szok 28.10.20, 16:10 ichi51e napisała: > Bez pensji dodajmy. > Tia, bez pensji... Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Kinga Duda przemówiła 😳szok 28.10.20, 14:32 Jak słusznie zauważyła jedna z maszerujących kobiet: a kogo to obchodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
potworia116 Re: Kinga Duda przemówiła 😳szok 28.10.20, 14:42 Otwarła paszczę, to już coś. Pół punktu i wypierdalać. Odpowiedz Link Zgłoś
te_de_ka Re: Kinga Duda przemówiła 😳szok 28.10.20, 14:53 Dziękujemy Kiniu, siadaj, piątka. Odpowiedz Link Zgłoś
aerra Re: Kinga Duda przemówiła 😳szok 28.10.20, 17:15 Chyba raczej dostateczny. Na szynach. Odpowiedz Link Zgłoś
janja11 Re: Kinga Duda przemówiła 😳szok 28.10.20, 17:17 aerra napisał(a): > Chyba raczej dostateczny. Na szynach. > Praca raczej niesamodzielna. Odpowiedz Link Zgłoś
ricemice Re: Kinga Duda przemówiła 😳szok 28.10.20, 14:56 To i tak więcej niż można się było spodziewać. Odpowiedz Link Zgłoś
mamamisi2005 Re: Kinga Duda przemówiła 😳szok 28.10.20, 15:07 Nie, to dokładnie to czego możnaby się spodziewać. Po wyroku TK cisza, a gdy kraj pełen protestów to w zamyśle tonujący nastroje wpis. Tak jak napisała Tedeka. Bardzo ładna wypowiedź, Kiniu, ludzka panienka, partia jest zadowolona, więc tatuś chyba też (a może jeszcze szuka instrukcji) Odpowiedz Link Zgłoś
hosta_73 Re: Kinga Duda przemówiła 😳szok 28.10.20, 15:06 Chcieli przykryć czymś wystąpienie Kaczyńskiego. Rzucić ludziom jakiś inny temat. A może ruszył ją Kabaret Ani Mru Mru?😀 Odpowiedz Link Zgłoś
redwineiswhatilike Re: Kinga Duda przemówiła 😳szok 28.10.20, 15:18 Zastanawiam się czy ją cokolwiek rusza i czy ona serio jest taka głupia czy ktoś jej zapłacił czy coś obiecał? Czy po prostu ma geny niezbyt mądrych rodziców? Bo niby skończyła dobre liceum, potem studia prawnicze, gdzieś tam była na stażu w Londynie. Że jej nie wstyd. Młoda jest, całe życie przed nią. Za kilka lat PiS nie będzie rządził a jej twarz zostanie. Odpowiedz Link Zgłoś
janja11 Re: Kinga Duda przemówiła 😳szok 28.10.20, 16:18 redwineiswhatilike napisał(a): > Zastanawiam się czy ją cokolwiek rusza i czy ona serio jest taka głupia czy kto > ś jej zapłacił czy coś obiecał? Rusza, rusza. Akurat śmiech ma wielką moc. Adriana kojarzą wszyscy. Strasznie szkoda, że porzucono projekt "ucho prezesa", bo robili dobrą robotę. Kinia już przegapiła moment i na zawsze będzie Kinią "ani mru mru". Odpowiedz Link Zgłoś
malia Re: Kinga Duda przemówiła 😳szok 28.10.20, 15:10 No napisała, pewnie jej się wydaje, że to sprytne, tak jakby sobie przygotowywała grunt do tego, że potem musi tu żyć. A to "potem" szybko" się zbliża Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: Kinga Duda przemówiła 😳szok 28.10.20, 15:18 13 grudnia spałem do południa. Kiedy szły kobiety spuściłam rolety. Odpowiedz Link Zgłoś