Dodaj do ulubionych

Kapsułki do prania. Mam problem.

• disco-ball Re: Kapsułki do prania. Mam problem. 29.11.20, 21:34
      Może to kwestia długości prania/temperatury?
      Ja nigdy nie miałąm problemu z kapsułkami, zawsze się ładnie rozpuszczały.
    • 1maja1 Re: Kapsułki do prania. Mam problem. 29.11.20, 22:15
      Mieszkam w Anglii i tu jest straszna bida jesli chodzi o wybor proszkow, kroluja kapsulki lub zele. Tesknie ogromnie za drogeria DM albo Rossman w dojczlandzie czy Austrii, gdzie na dziale z proszkami czulam sie jak dziecko w zabawkowym. Moim faworytem byl zawsze persil sensitive w granulkach.
      • chatgris01 Re: Kapsułki do prania. Mam problem. 29.11.20, 22:27
        Ja sobie kupuję Persil Sensitive Megaperls na niemieckim amazonie, przysyłają mi do Francji.
        • 1maja1 Re: Kapsułki do prania. Mam problem. 29.11.20, 22:44
          Sprawdze ile zazycza sobie za przesylke. Na ang amazonie za opak 20 pran chca £23😅😅
          • chatgris01 Re: Kapsułki do prania. Mam problem. 29.11.20, 22:58
            Mnie przy francuskich cenach (bo jest ichnia wersja, Le Chat Sensitive, ale wg mnie ciut gorsza od niemieckiej) nawet z przesyłką wychodzi taniej smile
            Wysyłają po 5 opakowań na 18 prań, zamawiam 4 takie zestawy na raz, i mam zapas na rok mniej więcej.
            Ale na niemieckim amazonie, nie angielskim czy francuskim (sprawdź sobie, może wysyłają też do Anglii).
            • chatgris01 Re: Kapsułki do prania. Mam problem. 29.11.20, 22:59
              www.amazon.de/gp/product/B07Q18LPZ7/ref=ox_sc_saved_title_5?smid=AZW7OF6MJTU0N&psc=1
              • 1maja1 Re: Kapsułki do prania. Mam problem. 29.11.20, 23:03
                Dzieki!!
      • oceandream Re: Kapsułki do prania. Mam problem. 29.11.20, 22:49
        Ho ho proszek w granulkach????
        A myślałam że już znam wszystko😀
        Za to w Niemczech odkryłam proszek do prania Lenor w żelu nie płyn do płukania, ale właśnie do prania. U nas w Polsce niedostępny☹
        • 1maja1 Re: Kapsułki do prania. Mam problem. 29.11.20, 23:08
          Tw granulki to maja postac takich mini paleczek. Lenor do prania rzeczywiscie jest, ale nigdy nie kupilam. Wolalam persil, weisse reise, omo, albo frosch.
          • oceandream Re: Kapsułki do prania. Mam problem. 29.11.20, 23:18
            Wypróbuję ten persil bo b.często jestem w DM lub rossmanie🙂
            • chatgris01 Re: Kapsułki do prania. Mam problem. 29.11.20, 23:44
              Ten Persil bywa też w polskich Auchan (no i w sklepach z niemiecką chemią).
        • alpepe Re: Kapsułki do prania. Mam problem. 30.11.20, 11:06
          Ja miewam Lenor do prania, jest okej, ale w sumie nie mam małych dzieci, by płyn musiał robić nie wiadomo co.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka