disco-ball Re: Kapsułki do prania. Mam problem. 29.11.20, 21:34 Może to kwestia długości prania/temperatury? Ja nigdy nie miałąm problemu z kapsułkami, zawsze się ładnie rozpuszczały. Odpowiedz Link Zgłoś
1maja1 Re: Kapsułki do prania. Mam problem. 29.11.20, 22:15 Mieszkam w Anglii i tu jest straszna bida jesli chodzi o wybor proszkow, kroluja kapsulki lub zele. Tesknie ogromnie za drogeria DM albo Rossman w dojczlandzie czy Austrii, gdzie na dziale z proszkami czulam sie jak dziecko w zabawkowym. Moim faworytem byl zawsze persil sensitive w granulkach. Odpowiedz Link Zgłoś
chatgris01 Re: Kapsułki do prania. Mam problem. 29.11.20, 22:27 Ja sobie kupuję Persil Sensitive Megaperls na niemieckim amazonie, przysyłają mi do Francji. Odpowiedz Link Zgłoś
1maja1 Re: Kapsułki do prania. Mam problem. 29.11.20, 22:44 Sprawdze ile zazycza sobie za przesylke. Na ang amazonie za opak 20 pran chca £23😅😅 Odpowiedz Link Zgłoś
chatgris01 Re: Kapsułki do prania. Mam problem. 29.11.20, 22:58 Mnie przy francuskich cenach (bo jest ichnia wersja, Le Chat Sensitive, ale wg mnie ciut gorsza od niemieckiej) nawet z przesyłką wychodzi taniej Wysyłają po 5 opakowań na 18 prań, zamawiam 4 takie zestawy na raz, i mam zapas na rok mniej więcej. Ale na niemieckim amazonie, nie angielskim czy francuskim (sprawdź sobie, może wysyłają też do Anglii). Odpowiedz Link Zgłoś
chatgris01 Re: Kapsułki do prania. Mam problem. 29.11.20, 22:59 www.amazon.de/gp/product/B07Q18LPZ7/ref=ox_sc_saved_title_5?smid=AZW7OF6MJTU0N&psc=1 Odpowiedz Link Zgłoś
oceandream Re: Kapsułki do prania. Mam problem. 29.11.20, 22:49 Ho ho proszek w granulkach???? A myślałam że już znam wszystko😀 Za to w Niemczech odkryłam proszek do prania Lenor w żelu nie płyn do płukania, ale właśnie do prania. U nas w Polsce niedostępny☹ Odpowiedz Link Zgłoś
1maja1 Re: Kapsułki do prania. Mam problem. 29.11.20, 23:08 Tw granulki to maja postac takich mini paleczek. Lenor do prania rzeczywiscie jest, ale nigdy nie kupilam. Wolalam persil, weisse reise, omo, albo frosch. Odpowiedz Link Zgłoś
oceandream Re: Kapsułki do prania. Mam problem. 29.11.20, 23:18 Wypróbuję ten persil bo b.często jestem w DM lub rossmanie🙂 Odpowiedz Link Zgłoś
chatgris01 Re: Kapsułki do prania. Mam problem. 29.11.20, 23:44 Ten Persil bywa też w polskich Auchan (no i w sklepach z niemiecką chemią). Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Kapsułki do prania. Mam problem. 30.11.20, 11:06 Ja miewam Lenor do prania, jest okej, ale w sumie nie mam małych dzieci, by płyn musiał robić nie wiadomo co. Odpowiedz Link Zgłoś