Dodaj do ulubionych

fotoksiążka - gdzie polecacie

11.12.20, 12:25
Hej,
Możecie polecić jakieś miejsce gdzie warto zrobić fotoksiążkę? Mam na myśli sprawdzone miejsce z dobrej jakości zdjęciami, dobrym kreatorem i ładnymi szablonami.
Nie mam doświadczeń w temacie, zrobiłam raz w życiu kalendarz w rossmanie i był taki jakby zwinięty i to się nie zmieniło mimo roku spędzonego na ścianie wink
Obserwuj wątek
    • fibi00 Re: fotoksiążka - gdzie polecacie 11.12.20, 12:58
      Od kilku lat zamawiam na allegro od pixbook. Można też bezpośrednio na ich stronie ale wtedy wychodzi drożej. Lepiej zamówić na allegro. Ja robię tak że wchodzę na ich stronę i tam projektuję książkę,czasem na raty (można projekt zapisać). Kiedy już mam wszystko gotowe, zamawiam na allegro, opłacam, dostaję kod który trzeba wpisać w ramkę przy zamawianiu na ich stronce i gotowe. Tylko zamawiając na allegro np książkę 60 str trzeba sobie pilnować aby nie przekroczyć ilości stron.
    • eliszka25 Re: fotoksiążka - gdzie polecacie 12.12.20, 03:47
      Od ładnych kilku lat kalendarze i fotoksiążki zamawiam na empikfoto. Kalendarze co roku, fotoksiązkę zamawiałam chyba 3 razy. Jestem zadowolona, jakość bardzo dobra, drukowane na ładnym papierze, przychodzą zawsze zapakowane w karton, nigdy nic nie było pomięte czy zwinięte. Wcześniej zamawiałam w kilku różnych miejscach, ale jakość druku w Empiku jest najlepsza z tych przeze mnie wypróbowanych. Kilka razy zdarzyło mi się, że „wkładałam” do kalendarza zdjęcie nie do końca super jakości, bo zależało mi na tym konkretnym i kreator pokazywał, że zdjécie kiepskie, ale przy wydruku je tak podróżowali, że w kalendarzu wyszło ładnie.

Polecam Empik, mają spory wybór szablonów, można stworzyć też własny, kreator jest łatwy w obsłudze, jakość druku bardzo dobra i cenowo też nie szaleją.
      • eliszka25 Re: fotoksiążka - gdzie polecacie 12.12.20, 03:49
        Podrasowali zdjęcie, nie podróżowali z moim zdjęciem (a przynajmniej mam taką nadzieję 🤔).
        • madame_edith Re: fotoksiążka - gdzie polecacie 12.12.20, 08:49
          Dzięki Eliszko, właśnie takiej rekomendacji potrzebowałam.
          • cichadziewuszka Re: fotoksiążka - gdzie polecacie 12.12.20, 14:03
            Ja też mogę polecić empik. Zamawiałam kilka książek, jakość i cena ok.
    • piesiedwa Re: fotoksiążka - gdzie polecacie 12.12.20, 07:46
      Ribilam w printu, jestem bardzo zadowolona. I super zapakowane, moze isc od razu jako prezent.
    • krisdevalnor Re: fotoksiążka - gdzie polecacie 12.12.20, 14:12
      Zobacz strone uwolnij kolory. Ja robie tam juz od kilku lat i jestem bardzo zadowolona. Podobaja mi sie ulozenia zdjec na stronie, jest masa szablonow, latwo sie komponuje, sa czesto znizki. Polecam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka