lajtova 11.01.21, 15:40 A kto rozwiąże rebus ze zdjęcia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zuzanna_a Re: Rebus 12.01.21, 11:08 nie wiem. ale ten bieda stolik na tym bieda dworcu z tym prezydentem pomiędzy peronami i policjantem w oddali to taki trochę śmieszny, trochę smutny widok. Odpowiedz Link Zgłoś
aniani7 Re: Rebus 12.01.21, 12:40 A wez, ten stolik jest teraz eksponatem i lokalsi do niego pielgrzymuja Odpowiedz Link Zgłoś
snakelilith Re: Rebus 12.01.21, 12:49 Wiem! Wiem! Końskie rzygi! W niemieckim wyrażenie "widziano rzygające konie" oznacza nieistniejące w przyrodzie zjawisko, ale niewykluczone, że raz na jakiś czas przez wielką genetyczną pomyłkę pojawia się taka biologiczna patologia. Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: Rebus 12.01.21, 12:57 To zdjęcie jest tak głupie, że chyba głupsze być nie może. Ośmiesza prezydenta, szczęśliwie nie zahaczając o jego ego. Konkurencja dla Misia, Alternatywy4, choć to tylko jeden obrazek. Już chyba przecinanie wstęgi na otwarciu remizy bardziej nobilitujące by było. Odpowiedz Link Zgłoś
molik28 Re: Rebus 12.01.21, 21:36 Pomysł pis na covid szkołę. Dystans i na świeżym powietrzu. Pilny Adrianek daje przykład odrabiając lekcje. Odpowiedz Link Zgłoś