12.01.21, 10:29
Ematki, wspierajcie, awaria na całym osiedlu, kaloryfery nie grzeją, kot mi wariuje, bo nie może sobie dupska wygrzać sad
Obserwuj wątek
    • alina460 Re: Zimno 12.01.21, 10:30
      Zorganizuj mu termofor smile
      • nigdynigdynigdy84 Re: Zimno 12.01.21, 10:39
        Ma, ale to nie to samo co dupsko na kaloryferze i monitorowanie osiedla przez okno 😂
        • thea19 Re: Zimno 12.01.21, 11:56
          kup mu matę elektryczną
          • nigdynigdynigdy84 Re: Zimno 12.01.21, 12:10
            Boi się jej 😂 to stary kot, jego wynalazki przerażają
            • thea19 Re: Zimno 12.01.21, 12:24
              na matę połóż koc albo poduszkę, które zna
        • mikams75 Re: Zimno 12.01.21, 12:00
          poloz mu termofor na kaloryferze.
    • konwaliamajowa Re: Zimno 12.01.21, 10:46
      Współczuję bardzo.
    • ykke Re: Zimno 12.01.21, 10:52
      Leć do sklepu z AGD i kup grzejniczek kwarcowy. Niecałe 40zl , a ciepło.na cały pokoj
      • mja-15 Re: Zimno 12.01.21, 11:17
        Sklepy AGD zamknięte. tongue_out
        • karme-lowa Re: Zimno 12.01.21, 13:50
          mja-15 napisała:

> Sklepy AGD zamknięte. tongue_out
          Nie są zamknięte.
          • mja-15 Re: Zimno 12.01.21, 14:42
            karme-lowa napisała:

> mja-15 napisała:
            >
            > > Sklepy AGD zamknięte. tongue_out
            > Nie są zamknięte.

Ależ oczywiście, że są. Tydzień temu w CH, gdzie byliśmy na zakupach w Auchan, Euro RTV AGD miało zamknięte i tylko pan w drzwiach siedział i wydawał zamówienia. W ten weekend - zamknięte na 4 spusty.
            • thea19 Re: Zimno 12.01.21, 15:22
              ale zakupy w nich robić można - albo przez net albo telefonicznie i do sklepu tylko przyjeżdżasz po odbiór
      • nigdynigdynigdy84 Re: Zimno 12.01.21, 13:19
        Mam gdzieś w piwnicy przenośny grzejnik!! Przypomniałaś mi, dzięki! Grubas nie zamarznie 😀
    • berdebul Re: Zimno 12.01.21, 11:01
      Kup kotu koc elektryczny.
      • banicazarbuzem Re: Zimno 12.01.21, 11:06
        Weź kota na kolana, usiądź przy oknie, będzie mu ciepło i widok ulubiony też mu zapewnisz 😉😂
    • daniela34 Re: Zimno 12.01.21, 12:32
      Ten wątek ma szansę zrobić taką karierę jak wątek shumari o porzuconym kocie.

Zimno
      (czyli jak w przypadku awarii sieci grzewczej zadbać o komfort termiczny kota, który wykazuje reakcję lękową na matę elektryczną, zaś termofor nie zapewnia mu odpowiednich warunków do obserwacji osiedla przez otwór okienny)
      • ursydia Re: Zimno 12.01.21, 12:40
        big_grin
      • nigdynigdynigdy84 Re: Zimno 12.01.21, 13:18
        Mój kot nigdy nie uważa że jest ciepło.
        Ale boi się wszelkich wynalazków, typu termofory, koce elektryczne.
        Była rada żeby wziąć go na kolana, król przyjdzie na kolana tylko wtedy, kiedy chce mi zrobić scenę pod tytułem: kobieto, umieram, daj mi jeść.
        A to kot gruby, tak mówię, żeby nie było, że głodze i ze to taka bida 😂
        • daniela34 Re: Zimno 12.01.21, 13:20
          Korekta

Zimno
          (czyli jak w przypadku awarii sieci grzewczej zadbać o komfort termiczny kota, który wykazuje reakcję lękową na matę elektryczną, termofor nie zapewnia mu odpowiednich warunków do obserwacji osiedla przez otwór okienny, zaś pozycja "nakolanowa" przyjmowana jest przez niego wyłącznie w celu domagania się pokarmu)
      • mikams75 Re: Zimno 12.01.21, 13:20
        albo jak ten o rozwydrzonym kocie co jadal wolowinke posiekana w srodku nocy.
        • nigdynigdynigdy84 Re: Zimno 12.01.21, 13:26
          Moj się kładzie przy miskach, na boku, i robi zdechł kot, można nim ruszać, telepać, drapać, a on zero reakcji. Ożywa jak powiem : chodź, masz
          Jak ktoś go widzi pierwszy raz i on robi ta sztuczkę naprawdę może pomyśleć, że go głodzimy
          A on z powodu wielkiego tyłka ma kłopoty ze stawami, więc nie dajemy mu się napychać.
          Nadejdzie dzień, w którym Ridż zezre nas sad
          • turbinkamalinka Re: Zimno 12.01.21, 15:43
            Ha to moja psica robi podobnie jak jest ktoś w gościach u nas, a na stole coś do jedzenie. Chodzi po pokoju słania się na łapach, przewraca się, dosłownie się przewraca. Idzie robi takie klap jakby się przewróciła. Jak nikt jej nic nie da to wzdycha i idzie do swojej miski i przy niej się kładzie i albo popiskuje, albo nadal wzdycha. Z reguły za ten popis coś ode mnie dostanie bo uwielbiam go. Jaj nie ma gości to tylko usiądzie i czeka żeby nam coś spadło

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka