fabryka.lodow.napatyku 03.02.21, 20:27 Juz nie wystarczylo, ze sobie o czms rozmawialam, po czym wyskakiwaly mi tego reklamy, teraz ja sobie o czyms mysle i za chwila reklama tego sie pojawia. Tylko koedy i jak, jeszcze sie nie szczepilam przeciez ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
woman_in_love Re: Wszczepiono mi czipa 03.02.21, 20:39 Moj chlopak jest informatykiem w NWO i mowi, ze chipy wszczepiano takze na etapie testow, ale tylko wyborcom Konfy, ktorzy zdradzili swe sympatie na FB albo Twitter. Ale nie wiem czy to ciebie dotyczy. Teraz maja upgrade systemu i chwilowo nie moze sie zalogowac do bazy, zeby cie sprawdzic, ale jak chcesz to jutro. Odpowiedz Link Zgłoś
fabryka.lodow.napatyku Re: Wszczepiono mi czipa 03.02.21, 20:45 Ja myale ze czipy Ruscy wszczepiali jeszcze w latach 70 i 80 przy porodzie, tylko wtedy jeszcze nie bylo tej technologi. I teraz dopiero wszystko zaczyna dzialac. Wszystko zaczyna mi sie ukladac w jedna calosc Odpowiedz Link Zgłoś
tomato.soup Re: Wszczepiono mi czipa 03.02.21, 20:50 Masz rację. Sąsiad swego czasu szpiegował u Rosjan i wie na pewno, że wszczepiali tak zwane „śpiochy” czyli czipy czekające aż ludzkość będzie gotowa na NWO. A to już teraz! Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Wszczepiono mi czipa 05.02.21, 23:50 tomato.soup napisała: > Masz rację. Sąsiad swego czasu szpiegował u Rosjan i wie na pewno, że wszczepia > li tak zwane „śpiochy” czyli czipy czekające aż ludzkość będzie gotowa na NWO. > A to już teraz! Wirus był potrzebny aby aktywować te czipy i dlatego covida wypuścili. Starsi mają stare modele czipów i one często źle działają i dlatego seniorzy mają problemy. A im starszy człowiek, tym starcza generacja czipa i tym bardziej zawodna. Dlatego dzieci nie chorują. One mają najnowsze modele czipów. S. Odpowiedz Link Zgłoś
ultimate.strike Re: Wszczepiono mi czipa 04.02.21, 01:42 Moj chlopak jest informatykiem w NWO Niedawno pisałaś, że mąż też w NWO robi. Nie boisz się, że się zgadają i wpadniesz ze zdradą? Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Wszczepiono mi czipa 03.02.21, 23:57 Taaaa Ile razy można tłumaczyć? W szczepionkach są mikrocząsteczki śliwek suszonych! CHODZI O TO, ABYŚMY MIELI SRACZKĘ! To spisek światowego rządu i producentów srajtaśmy. Wyłączcie TV, włączcie myślenie! NIE dla nieetycznych praktyk firm produkujących papier toaletowy! Odpowiedz Link Zgłoś
fabryka.lodow.napatyku Re: Wszczepiono mi czipa 04.02.21, 00:18 Ty tak na powaznieee? Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Wszczepiono mi czipa 05.02.21, 23:32 No ba! A jak )))))))))) Precz z cyklistami, veganami i takna kontrabanda srajtasmy Odpowiedz Link Zgłoś
abecadlowa1 Re: Wszczepiono mi czipa 06.02.21, 00:09 Weź się nawet nie przyznawaj. Te ze śliwką to wszczepiają biedakom i patologii. Tu jest ematka, tu każda dostaje szczepionkę z prawdziwym czipem. Odpowiedz Link Zgłoś
anorektycznazdzira Re: Wszczepiono mi czipa 04.02.21, 06:04 Może Twój monsz albo somsiad się zaszczepił? Bo ponoć czipy jak mają blisko to inwigilują zaszczepionego plu otoczenie... Odpowiedz Link Zgłoś
canaille Re: Wszczepiono mi czipa 04.02.21, 06:07 I wy się ludziom dziwicie. Wątki o czipach sobie wiszą, a jak ktoś zada nurtujące go pytanie to zero odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
malia Re: Wszczepiono mi czipa 14.05.21, 15:05 Gdzie masz wątek z jakimś pytaniem i zero odpowiedzi? cokolwiek o tym forum nie mówić, to jednak pomoc otrzymuje się tu szybko Odpowiedz Link Zgłoś
pierwszykot Re: Wszczepiono mi czipa 06.02.21, 00:10 fabryka.lodow.napatyku napisała: > Juz nie wystarczylo, ze sobie o czms rozmawialam, po czym wyskakiwaly mi tego r > eklamy, teraz ja sobie o czyms mysle i za chwila reklama tego sie pojawia. Tylk > o koedy i jak, jeszcze sie nie szczepilam Ja ostatnio na męża pracowym laptopie obejrzałam stary film z lat 90. Na drugi dzień maz mowi ze wyskakują mu reklamy orsay ( kupuje tam sporo ale nie z jego laptopa). Totalna inwigilacja? Odpowiedz Link Zgłoś
fabryka.lodow.napatyku Re: Wszczepiono mi czipa 06.02.21, 05:01 no jakby tu odpowiedz jest jasna-wspolny wifi ale kiedy w lazience rozmyslasz o western union, a za chwile zasiadasz do netu i to ci sie wyswietla, to juz podejrzane chodz wczesniej niczego na ten temat nie wyszukiwalas Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Wszczepiono mi czipa 14.05.21, 00:45 No właśnie mi też się to czasami zdarza Odpowiedz Link Zgłoś
lodomeria Re: Wszczepiono mi czipa 14.05.21, 01:51 Kurczę, nie pamiętam teraz, ale jest jakieś naukowe określenie na to zjawisko. To tak samo, jak że poznajesz jakieś nowe słowo i nagle wszędzie je widzisz. Oczywiście może być w drugą stronę - zaczynasz o czymś myśleć, dlatego, że ileś razy gdzieś Ci się pokazało. Algorytmy o tym 'wiedzą', bo same Ci to przecież pokazały i 'wiedzą' też, kiedy zacząć Ci to wciskać bardziej nachalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
tomato.soup Re: Wszczepiono mi czipa 14.05.21, 02:03 Iluzja częstotliwości (zjawisko Baader- Meinhof) Miałam to w ciąży 😂 Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Wszczepiono mi czipa 14.05.21, 09:39 to drugie tez mi się wydaje prawdopodobne Odpowiedz Link Zgłoś
evee1 Re: Wszczepiono mi czipa 14.05.21, 04:53 A mi wlasnie wyskoczyla reklama lozka, a nie myslalm. Ale takie super, ze zaczelam namawiac meza, zebysmy sobie takie kupili (w przedtem rozwalili ze dwie sciany, zeby sie zmiescilo). W zeszlym tygodniu zaszczepilam sie, tyle ze na grype. Odpowiedz Link Zgłoś
malia Re: Wszczepiono mi czipa 14.05.21, 14:49 To znak, nie możesz lekceważyć znaków, Coelho tak mówił. Kup łóżko Odpowiedz Link Zgłoś
fitfood1664 Re: Wszczepiono mi czipa 14.05.21, 09:17 o, jak widzę pranie mózgów idzie doskonale Odpowiedz Link Zgłoś
stephanie.plum Re: Wszczepiono mi czipa 14.05.21, 11:01 "piękny, nagi dziki Wiking, piękny nago dziki Wiking, piękny, nagi dziki Wiking" ...no i nic się nie pojawia, do króćset. myślę i myślę. widocznie nie mam czipa, buuu... Odpowiedz Link Zgłoś
malia Re: Wszczepiono mi czipa 14.05.21, 14:50 Jak to to zrobiłaś? Ja też chcę, ale aktualnie wolę kasę zamiast wikinga Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: Wszczepiono mi czipa 14.05.21, 15:55 W PISie i konfie zawsze kasa. Ja was znam... Odpowiedz Link Zgłoś
lesna.baba Re: Wszczepiono mi czipa 14.05.21, 16:05 Dziewczyny, jak ja was kocham za takie wątaski. Mojemu wymarzonemu Wikingowi wyrósł bojler, gdzieś mogę oddać czip do serwisu i regulacji? Odpowiedz Link Zgłoś
alessa28 Re: Wszczepiono mi czipa 14.05.21, 18:54 lesna.baba napisał(a): > Dziewczyny, jak ja was kocham za takie wątaski. Mojemu wymarzonemu Wikingowi wy > rósł bojler, gdzieś mogę oddać czip do serwisu i regulacji? "Kocham za wątaski" 😀😀-czytasz je jak jesz chlebusio z szynusią na przykład? Xd najlepsze jest to, że proszczepionkowi foliarze uważają te pierdy o czipach, rogach i odbieraniu netflixa odbytem po zaszczepieniu, za niezwykle barwna i yntelektualna ripostę. Brandzluja się i prześcigają w tych słabych werbalnie smutach, chyba w ramach rozpaczliwego pocieszania się nawzajem. . Żeby to jeszcze było błyskotliwe to człowiek by wybaczył ale przypomina bardziej wynurzenia wiejskiego głuptaska, który na siłę chce zabłysnąć w towarzystwie. Odpowiedz Link Zgłoś
stephanie.plum Re: Wszczepiono mi czipa 16.05.21, 17:57 tobie wszczepiono wadliwego. powoduje gderliwość i czarnowidztwo. Odpowiedz Link Zgłoś
fabryka.lodow.napatyku Re: Wszczepiono mi czipa 14.05.21, 16:08 dowod: rumble.com/vgwxs3-after-the-second-dose-of-the-pfizer-vaccine-woman-puts-a-magnet-on-her-arm-.html Odpowiedz Link Zgłoś
lumeria Re: Wszczepiono mi czipa 14.05.21, 19:06 Analfabetka jesteś, bo pisze sie "wstrzepiono". Odpowiedz Link Zgłoś