Dodaj do ulubionych

Wszczepiono mi czipa

03.02.21, 20:27
Juz nie wystarczylo, ze sobie o czms rozmawialam, po czym wyskakiwaly mi tego reklamy, teraz ja sobie o czyms mysle i za chwila reklama tego sie pojawia. Tylko koedy i jak, jeszcze sie nie szczepilam przeciez ? wink
Obserwuj wątek
    • woman_in_love Re: Wszczepiono mi czipa 03.02.21, 20:39
      Moj chlopak jest informatykiem w NWO i mowi, ze chipy wszczepiano takze na etapie testow, ale tylko wyborcom Konfy, ktorzy zdradzili swe sympatie na FB albo Twitter. Ale nie wiem czy to ciebie dotyczy. Teraz maja upgrade systemu i chwilowo nie moze sie zalogowac do bazy, zeby cie sprawdzic, ale jak chcesz to jutro.
      • fabryka.lodow.napatyku Re: Wszczepiono mi czipa 03.02.21, 20:45
        Ja myale ze czipy Ruscy wszczepiali jeszcze w latach 70 i 80 przy porodzie, tylko wtedy jeszcze nie bylo tej technologi. I teraz dopiero wszystko zaczyna dzialac. Wszystko zaczyna mi sie ukladac w jedna calosc
        • tomato.soup Re: Wszczepiono mi czipa 03.02.21, 20:50
          Masz rację. Sąsiad swego czasu szpiegował u Rosjan i wie na pewno, że wszczepiali tak zwane „śpiochy” czyli czipy czekające aż ludzkość będzie gotowa na NWO. A to już teraz!
          • snajper55 Re: Wszczepiono mi czipa 05.02.21, 23:50
            tomato.soup napisała:

> Masz rację. Sąsiad swego czasu szpiegował u Rosjan i wie na pewno, że wszczepia
            > li tak zwane „śpiochy” czyli czipy czekające aż ludzkość będzie gotowa na NWO.
            > A to już teraz!

Wirus był potrzebny aby aktywować te czipy i dlatego covida wypuścili. Starsi mają stare modele czipów i one często źle działają i dlatego seniorzy mają problemy. A im starszy człowiek, tym starcza generacja czipa i tym bardziej zawodna. Dlatego dzieci nie chorują. One mają najnowsze modele czipów.

S.
      • ultimate.strike Re: Wszczepiono mi czipa 04.02.21, 01:42
        Moj chlopak jest informatykiem w NWO

Niedawno pisałaś, że mąż też w NWO robi. Nie boisz się, że się zgadają i wpadniesz ze zdradą?
    • princesswhitewolf Re: Wszczepiono mi czipa 03.02.21, 23:57
      Taaaa

Ile razy można tłumaczyć?
      W szczepionkach są mikrocząsteczki śliwek suszonych!
      CHODZI O TO, ABYŚMY MIELI SRACZKĘ!
      To spisek światowego rządu i producentów srajtaśmy.
      Wyłączcie TV, włączcie myślenie!
      NIE dla nieetycznych praktyk firm produkujących papier toaletowy!
      • fabryka.lodow.napatyku Re: Wszczepiono mi czipa 04.02.21, 00:18
        Ty tak na powaznieee?
        • princesswhitewolf Re: Wszczepiono mi czipa 05.02.21, 23:32
          No ba! A jak smile)))))))))) Precz z cyklistami, veganami i takna kontrabanda srajtasmy
      • abecadlowa1 Re: Wszczepiono mi czipa 06.02.21, 00:09
        Weź się nawet nie przyznawaj. Te ze śliwką to wszczepiają biedakom i patologii. Tu jest ematka, tu każda dostaje szczepionkę z prawdziwym czipem.
    • anorektycznazdzira Re: Wszczepiono mi czipa 04.02.21, 06:04
      Może Twój monsz albo somsiad się zaszczepił? Bo ponoć czipy jak mają blisko to inwigilują zaszczepionego plu otoczenie... suspicious
    • canaille Re: Wszczepiono mi czipa 04.02.21, 06:07
      I wy się ludziom dziwicie. Wątki o czipach sobie wiszą, a jak ktoś zada nurtujące go pytanie to zero odpowiedzi.
      • malia Re: Wszczepiono mi czipa 14.05.21, 15:05
        Gdzie masz wątek z jakimś pytaniem i zero odpowiedzi? cokolwiek o tym forum nie mówić, to jednak pomoc otrzymuje się tu szybko
    • pierwszykot Re: Wszczepiono mi czipa 06.02.21, 00:10
      fabryka.lodow.napatyku napisała:

> Juz nie wystarczylo, ze sobie o czms rozmawialam, po czym wyskakiwaly mi tego r
      > eklamy, teraz ja sobie o czyms mysle i za chwila reklama tego sie pojawia. Tylk
      > o koedy i jak, jeszcze sie nie szczepilam

Ja ostatnio na męża pracowym laptopie obejrzałam stary film z lat 90. Na drugi dzień maz mowi ze wyskakują mu reklamy orsaysmile ( kupuje tam sporo ale nie z jego laptopa). Totalna inwigilacja?
      • fabryka.lodow.napatyku Re: Wszczepiono mi czipa 06.02.21, 05:01
        no jakby tu odpowiedz jest jasna-wspolny wifi
        ale kiedy w lazience rozmyslasz o western union, a za chwile zasiadasz do netu i to ci sie wyswietla, to juz podejrzane wink chodz wczesniej niczego na ten temat nie wyszukiwalas smile
    • bywalec.hoteli Re: Wszczepiono mi czipa 14.05.21, 00:45
      No właśnie mi też się to czasami zdarza smile
    • lodomeria Re: Wszczepiono mi czipa 14.05.21, 01:51
      Kurczę, nie pamiętam teraz, ale jest jakieś naukowe określenie na to zjawisko. To tak samo, jak że poznajesz jakieś nowe słowo i nagle wszędzie je widzisz.

Oczywiście może być w drugą stronę - zaczynasz o czymś myśleć, dlatego, że ileś razy gdzieś Ci się pokazało. Algorytmy o tym 'wiedzą', bo same Ci to przecież pokazały i 'wiedzą' też, kiedy zacząć Ci to wciskać bardziej nachalnie.
      • tomato.soup Re: Wszczepiono mi czipa 14.05.21, 02:03
        Iluzja częstotliwości (zjawisko Baader- Meinhof)
        Miałam to w ciąży 😂
        • lodomeria Re: Wszczepiono mi czipa 14.05.21, 02:16
          Dzięki!
      • bywalec.hoteli Re: Wszczepiono mi czipa 14.05.21, 09:39
        to drugie tez mi się wydaje prawdopodobne
    • evee1 Re: Wszczepiono mi czipa 14.05.21, 04:53
      A mi wlasnie wyskoczyla reklama lozka, a nie myslalm. Ale takie super, ze zaczelam namawiac meza, zebysmy sobie takie kupili (w przedtem rozwalili ze dwie sciany, zeby sie zmiescilo). W zeszlym tygodniu zaszczepilam sie, tyle ze na grype.
      • malia Re: Wszczepiono mi czipa 14.05.21, 14:49
        To znak, nie możesz lekceważyć znaków, Coelho tak mówił. Kup łóżko
    • fitfood1664 Re: Wszczepiono mi czipa 14.05.21, 09:17
      o, jak widzę pranie mózgów idzie doskonale
    • stephanie.plum Re: Wszczepiono mi czipa 14.05.21, 11:01
      "piękny, nagi dziki Wiking, piękny nago dziki Wiking, piękny, nagi dziki Wiking"

...no i nic się nie pojawia, do króćset.
      myślę i myślę. widocznie nie mam czipa, buuu...
      • mama-ola Re: Wszczepiono mi czipa 14.05.21, 11:34
        Masz, masz:
        https://thumbs.dreamstime.com/b/pancerny-i-nagi-wiking-pozowany-z-siekier%C4%85-tarcz%C4%85-w-dymie-skandinawski-wojownik-go%C5%82y-tu%C5%82%C3%B3w-muskularny-budynek-trzymaj%C4%85cy-202943120.jpg
        • stephanie.plum Re: Wszczepiono mi czipa 14.05.21, 11:44
          wow!!!

:~D
          • malia Re: Wszczepiono mi czipa 14.05.21, 14:50
            Jak to to zrobiłaś? Ja też chcę, ale aktualnie wolę kasę zamiast wikinga
            • buldog2 Re: Wszczepiono mi czipa 14.05.21, 15:55
              W PISie i konfie zawsze kasa. Ja was znam...
    • lesna.baba Re: Wszczepiono mi czipa 14.05.21, 16:05
      Dziewczyny, jak ja was kocham za takie wątaski. Mojemu wymarzonemu Wikingowi wyrósł bojler, gdzieś mogę oddać czip do serwisu i regulacji?
      • alessa28 Re: Wszczepiono mi czipa 14.05.21, 18:54
        lesna.baba napisał(a):

> Dziewczyny, jak ja was kocham za takie wątaski. Mojemu wymarzonemu Wikingowi wy
        > rósł bojler, gdzieś mogę oddać czip do serwisu i regulacji?

"Kocham za wątaski" 😀😀-czytasz je jak jesz chlebusio z szynusią na przykład? Xd

najlepsze jest to, że proszczepionkowi foliarze uważają te pierdy o czipach, rogach i odbieraniu netflixa odbytem po zaszczepieniu, za niezwykle barwna i yntelektualna ripostę.

Brandzluja się i prześcigają w tych słabych werbalnie smutach, chyba w ramach rozpaczliwego pocieszania się nawzajem.

. Żeby to jeszcze było błyskotliwe to człowiek by wybaczył ale przypomina bardziej wynurzenia wiejskiego głuptaska, który na siłę chce zabłysnąć w towarzystwie.
        • stephanie.plum Re: Wszczepiono mi czipa 16.05.21, 17:57
          tobie wszczepiono wadliwego. powoduje gderliwość i czarnowidztwo.
    • fabryka.lodow.napatyku Re: Wszczepiono mi czipa 14.05.21, 16:08
      dowod:

rumble.com/vgwxs3-after-the-second-dose-of-the-pfizer-vaccine-woman-puts-a-magnet-on-her-arm-.html
    • lumeria Re: Wszczepiono mi czipa 14.05.21, 19:06
      Analfabetka jesteś, bo pisze sie "wstrzepiono". big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka