fibi00 Re: Plotka-najbardziej absurdalna plotka na wasz 06.02.21, 08:53 W ciągu trwającego 10 lat małżeństwa rzekomo dwa razy się rozwodziłam. Najpierw po roku a potem po 10 latach. Skąd się to wzięło? Nie mam pojęcia.... Odpowiedz Link Zgłoś
fibi00 Re: Plotka-najbardziej absurdalna plotka na wasz 06.02.21, 08:54 fibi00 napisała: > W ciągu trwającego 10 lat małżeństwa *15 lat Odpowiedz Link Zgłoś
mdro Re: Plotka-najbardziej absurdalna plotka na wasz 06.02.21, 13:05 Plotek to żadnych nie kojarzę, ale sąsiadki w poprzednim miejscu zamieszkania, gdzie wprowadziliśmy się zaraz po ślubie, były święcie przekonane, że moja mama (często przyjeżdżająca zająć się dziećmi) to moja teściowa. Wyszło kiedyś przypadkiem, sąsiadka się bardzo zadziwiła i dość podejrzliwie mi się przyglądała, czy aby jej nie wkręcam. Fakt, z całej rodziny to mój mąż jest najbardziej do niej podobny . Odpowiedz Link Zgłoś
arwena_11 Re: Plotka-najbardziej absurdalna plotka na wasz 06.02.21, 13:23 Dawno temu w czasach liceum miałam chłopaka - burzliwy związek bardzo. Rozstawaliśmy się wiele razy. Po kilku latach, dowiedziałam się - że nasi wspólni koledzy informowali każdą jego dziewczynę - żeby się nie przywiązywała, bo jak Arwena kiwnie palcem - to on w podskokach przybiegnie. A ja tych dziewczyn nie znałam i na oczy nie widziałam. Myślałam, że padnę ze śmiechu, zwłaszcza że nie mówiono o grzecznym chłopcu , , . Odpowiedz Link Zgłoś
odnawialna Re: Plotka-najbardziej absurdalna plotka na wasz 06.02.21, 14:37 Że jestem w ciąży z Arabem. Rzecz się miała ponad 20 lat temu, więc njius był, ze ho ho. A było tak, że w mojej klatce zamieszkało dwóch Arabów i raz zahaczyli mnie o coś po angielsku, w stylu gdzie tu można kupić ciasto? odpowiedziałam, rozmawialiśmy akurat pod klatką, więc sporo ludzi widziało. Pewnie z rok później wyszłam za mąż, jeszcze później zaszłam w ciążę i gdy brzuch stał się widoczny, moja mama została zapytana, jak się z zięciem dogaduje? po polsku, czy po arabsku? Mama w szoku, mówi, że zięć przecież Polakiem jest, na co sąsiadki z niedowierzaniem, no jak przecież to ten Arab z 7 piętra Odpowiedz Link Zgłoś
zlota.ptaszyna Re: Plotka-najbardziej absurdalna plotka na wasz 06.02.21, 14:38 Ze jestem trollem niezbyt madrym. Oj dgyby naczelne plotkary z forum emama widzialy moje CV, oszczedze wam tego Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: Plotka-najbardziej absurdalna plotka na wasz 06.02.21, 17:19 No i z takim cv tak nisko upaść. Współczuję degradacji, musi boleć. Odpowiedz Link Zgłoś
cisco1800 Re: Plotka-najbardziej absurdalna plotka na wasz 06.02.21, 17:56 Schudłam po zawarciu małżeństwa = mąż mnie bije Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Plotka-najbardziej absurdalna plotka na wasz 06.02.21, 20:13 O! Ja jak się w liceum zakochałam i też schudłam, moja siostra stwierdziła, że pewnie biorę narkotyki. 😂 Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Plotka-najbardziej absurdalna plotka na wasz 06.02.21, 18:38 Krótko po tym jak poznałam obecnego faceta, poszliśmy na domówkę do jego znajomych. Gdy zapytali kim jestem, powiedziałam że prostytutką i wskazałam palcem Miecia mówiąc, że ten koleś zapłacił żebym z nim przyszła. Jedna dziewczyna rozpuściła po tej imprezie plotę w zbulwersowanym tonie, że uprawiałam seks z Mieciem w łazience i zostawiliśmy wszędzie zużyte prezerwatywy. Fantazjowała oczywiście. A o tej plotce dowiedzieliśmy się dopiero rok później, przypadkiem, od kumpla, który wcześniej nic nie mówił, bo wierzył że to prawda i jak powiedział "zazdrościł". Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Plotka-najbardziej absurdalna plotka na wasz 06.02.21, 18:43 A plotka wyszła na jaw, bo powiedziałam kumplowi, że od zawsze używam z Mieciem pigułek antykoncepcyjnych, nigdy prezerwatyw. I kumpel połączył fakty "czyli to nie wasze były w tej łazience?" Odpowiedz Link Zgłoś
fornita111 Re: Plotka-najbardziej absurdalna plotka na wasz 06.02.21, 18:44 Mozna powiedziec, ze trafil swoj na swego jesli chodzi o poziom poczucia humoru Odpowiedz Link Zgłoś
la_felicja Re: Plotka-najbardziej absurdalna plotka na wasz 06.02.21, 19:31 Taka Pretty Woman dla oszczędnych... Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Plotka-najbardziej absurdalna plotka na wasz 06.02.21, 20:09 fornita111 napisała: > Mozna powiedziec, ze trafil swoj na swego jesli chodzi o poziom poczucia humoru > Prawda - gdyby ta dziewczyna zrobiła to po prostu dla beki. Tymczasem, celem było po prostu rozsianie oburzenia i spolaryzowanie towarzystwa (znaczy się nas i reszty ). Niepotrzebnie się starała dziewczyna, bo sami się po tej imprezie wykruszyliśmy, nie wiedząc co poszło w świat. Miecia i tak tam nikt nigdy nie kochał, a dla mnie jedyną wartą uwagi osobą wydał się tylko wyżej wspomniany kumpel, z którym do dziś utrzymujemy regularne kontakty. Od tego czasu minęło z 9 lat i trochę już wyrosłam , ale gdy w zeszłym roku zobaczyłam ich wszystkich przy jakiejś okazji, znowu poczułam, że mam ochotę powiedzieć im coś głupiego. 😂 Odpowiedz Link Zgłoś
fornita111 Re: Plotka-najbardziej absurdalna plotka na wasz 06.02.21, 21:37 Ale czemu zaraz takie zle intencje dziewczynie przypisywac? Moze ktos sie seksil w tej lazience i podejrzenie akurat na was padlo. Kto nigdy sie nie wymkal na nudnej imprezie na seks niech pierwszy rzuci kamieniem Tylko, ze zostawianie sladow na widoku nieladne, wiec i oburzenie laski w pelni zrozumiale... Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Plotka-najbardziej absurdalna plotka na wasz 06.02.21, 22:41 Nikt się tam nie seksił, wierz mi. 😂 Ani wtedy, ani dużo później. Jakby to powiedzieć... Wyobraź sobie grupę prawdziwych inceli-troglodytów, ale mających dopiero ciut powyżej dwudziestu lat. 😂 Wśród nich tylko trzy dziewczyny: jedna atrakcyjna - niewiele mówiąca, ładująca baterie za pomocą atencji troglodytów. Druga dziewczyna-cień. Trzecia cichociemny krip. Odpowiedz Link Zgłoś
fornita111 Re: Plotka-najbardziej absurdalna plotka na wasz 06.02.21, 23:59 Wez, nie noc takie opisy, bo mi sie przysni Odpowiedz Link Zgłoś
homohominilupus Re: Plotka-najbardziej absurdalna plotka na wasz 07.02.21, 11:29 fornita111 napisała: > Wez, nie noc takie opisy, bo mi sie przysni Co chcesz, świetny opis 😄 Odpowiedz Link Zgłoś
bardzo.cicho Re: Plotka-najbardziej absurdalna plotka na wasz 06.02.21, 23:03 Przypomniały mi się dwie z pracy i wyszły po czasie; jedna od współpracowników, że jestem rodziną z prezesem i trzeba na mnie uważać, a w drugiej pracy prezes podejrzewał, że jestem jedną z kilku kochanek jego kierownika i stąd ten kierownik mnie zatrudnił. A że rzuciłam pracę jak kierownik odszedł, to się pewnie upewnił. Kiedyś ktoś z moich bliskich myślał, że wolę kobiety, bo długo byłam sama. Gdy byłam nastolatką zdarzało się, że ludzie dopowiadali sobie dziwne historię na podstawie tego z kim się przyjaźniłam. Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Plotka-najbardziej absurdalna plotka na wasz 06.02.21, 23:31 Na swój temat nie znam żadnej plotki. Ale kiedyś już pisałam o plotce jaka pojawiła się o bracie mojej bratowej. Kupił on dom od parafii. Dom znajdował się na przeciwko kościoła i robił za dom parafialny. Potem pobudowano o wiele większy z innej strony i ten zdecydowano się sprzedać. Po paru latach moja matka spacerowała tamtędy z sąsiadką. I nagle sąsiadka wskazując na dom szwagra (tzn szwagra mojego brata) mówi- a tutaj mieszka bratanek księdza. Moja matka zdębiała i mówi- znam tego człowieka i nie jest bratankiem księdza. Jest, jest uparła się sąsiadka Odpowiedz Link Zgłoś
kaki11 Re: Plotka-najbardziej absurdalna plotka na wasz 07.02.21, 00:16 W sumie dwie takie przychodzą mi do głowy: - Jeszcze na początku studiów słyszałam, że byłam w ciąży ale poroniłam/usunęłam. Ciąża wzięła się chyba stąd że miałam wtedy pewne problemy zdrowotne i kilka razy zdążyło mi się zasłabnąć- a że efektów ciąży na figurze nie było widać, to coś musiało wyjaśnić jak się to dzieje. - W pracy plotkowano, że mam romans z jednym z współpracowników. Cóż, była to jedna z ostatnich osób z którą chciałabym mieć romans, ale że można nas było nas czasem razem zobaczyć w pracy (cóż, współpracowaliśmy a nie raz się jakieś sprawy omawiało na korytarzu w biegu z kawą w ręku) lub samochodzie (mieszkaliśmy niemal obok, a często pracowaliśmy w tych samych godzinach więc czasem się podwoziliśmy). Odpowiedz Link Zgłoś
paszczakowna1 Re: Plotka-najbardziej absurdalna plotka na wasz 07.02.21, 02:43 Nie wiem czy to można nazwać plotką, bo było to świadome wkręcenie. Koleżanka ze specyficznym poczuciem humoru wmówiła naszym współpracownikom, że moje podbite oko (efekt prób nauczenia się jazdy na biegówkach po nierównym terenie) jest wynikiem naszej bójki. Ona była Czeszką, a pozostali Norwegami i chyba uznali, że to jakieś dziwne wschodnioeuropejskie obyczaje. Nie jestem pewna, czy uwierzyli w dementi. Koleżankę później pokarało, bo ona z kolei na biegówkach złamała nogę... Odpowiedz Link Zgłoś
ludzikmichelin4245 Re: Plotka-najbardziej absurdalna plotka na wasz 08.02.21, 20:40 paszczakowna1 napisała: > Ona była Czeszką, a pozostali Norwegami i chy > ba uznali, że to jakieś dziwne wschodnioeuropejskie obyczaje. Odpowiedz Link Zgłoś
woman_in_love Re: Plotka-najbardziej absurdalna plotka na wasz 11.02.21, 08:50 lubię takie plotki ! Odpowiedz Link Zgłoś
tol8 Re: Plotka-najbardziej absurdalna plotka na wasz 08.02.21, 20:01 Że przyjmuję kochanków w domu. Sąsiad do mojego męża. Dostał sąsiad w ryj. Odpowiedz Link Zgłoś
tokyocat Re: Plotka-najbardziej absurdalna plotka na wasz 10.02.21, 18:02 Ze sie przeprowadzilam bo nikt nigdy nie widzi mnie na dworze Odpowiedz Link Zgłoś
jak_zwykle_wszystko_zajete Re: Plotka-najbardziej absurdalna plotka na wasz 10.02.21, 18:37 Na studia wyprowadziłam się do odległego miasta, po studiach zaczęłam tam pracę i kupiłam mieszkanie. Tymże mieszkaniem rodzice pochwalili się sąsiadkom. Niedługo później zaczęłam regularnie jeździć służbowo do miasta w pobliżu mojego rodzinnego miasteczka i przy okazji zatrzymywałam się na nocleg u rodziców. Sąsiadki uradziły, ze mąż (byłam wtedy panną) wyrzucił mnie z mieszkania, które mi kupił (to oczywiste, ze sama nie kupiłam), a ja wróciłam do domu lizać rany. Żadne inne wyjaśnienie nie mieściło im się w głowach Odpowiedz Link Zgłoś
karola2122 Re: Plotka-najbardziej absurdalna plotka na wasz 11.02.21, 06:50 Kiedy byłam w kl.8, dziewczyna z klasy równoległej opowiadała, że chodzę do szkoły bez majtek. Dowiedziałam się jakoś po roku, kiedy byliśmy już w liceum, w tej samej klasie, od innych koleżanek. Potem ona wyjechała do innego miasta. Chore.... Odpowiedz Link Zgłoś
izabela1976 Re: Plotka-najbardziej absurdalna plotka na wasz 11.02.21, 07:31 Pojechałam do brata do sanatorium w odwiedziny. Miałam wtedy 17 lat, brat 9. Przez dwa dni z jego siostry stałam się jego matką. Bo jakiś lekarz tak powiedział i wszyscy powtarzali... Odpowiedz Link Zgłoś
aguha Re: Plotka-najbardziej absurdalna plotka na wasz 11.02.21, 09:04 Kiedyś usłyszałam plotkę, że jestem po mastektomii. Miałam wtedy 27 lat. Oczywiście ziarno prawdy jest w każdej plotce: faktycznie jeździłam do centrum onkologii, miałam wycięty guz, ale łagodny (gruczolakowłókniak). Co śmieszne, teraz po bliźnie nie ma prawie śladu, a wtedy usłyszałam, że jestem po usunięciu piersi. 😳 Odpowiedz Link Zgłoś
jdylag75 Re: Plotka-najbardziej absurdalna plotka na wasz 11.02.21, 09:57 Nie jestem żoną mojego męża (nieprawda), bo mam ciągle takie samo nazwisko (prawda). Uprawiałam seks z nowopoznanym facetem na wyjeździe służbowym, po tym jak z "współsprawcą" wróciłam z ciemności nocy do towarzystwa po półgodzinnej nieobecności. Zmieniłam pracę, bo zrobiło się średnio, poza tym dojazdy były upierdliwe. Rodzina cały czas plotkuje o tym że do kościoła na msze katolickie nie chodzę i dzieci na religię katolicką nie wysyłam, że dziecka do bierzmowania nie posłałam i takie tam, siostra mi donosi oraz napomina tych katolików by nie obmawiali, bo to grzech, chociaż przy niej bo sobie nie życzy. A plotkują bo nie wiedzą czy obydwoje nie chodzą czy tylko jedno i to im spokoju nie daje, a jak tu zapytać wprost? No jak. Odpowiedz Link Zgłoś
gryfna-frelka Re: Plotka-najbardziej absurdalna plotka na wasz 11.02.21, 17:42 Jedna galaz mojej najblizszej rodziny moze nie plotkuje, ale niestety ma glebokie przekonanie ze : 1. Nic nie wiem o zyciu, bo nie mam meza ani dzieci (w rzeczywistosci stawilam czola trudnym sytuacjom o ktorych oni nie maja nawet bladego pojecia) 2. Jestem nieustalonej orientacji, ale pewnie tej nieprawej, niewlasciwej, no wole kobiety pewnie a i jestem troche chlopczyca(?!) wiec to moze dlatego, bo jakbym byla wlasciwej, prawej orientacji to mialabym meza i dzieci (jestem hetero ) 3. Jestem bardzo bogata i zarabiam kokosy, przez to tym mniej wiem o zyciu (zarabiamy podobnie ale ja mieszkam w drozszym kraju niz Polska) I tak dalej w ten desen. Najgorsze jest to ze to "wyksztalcone" osoby Odpowiedz Link Zgłoś