karme-lowa 16.03.21, 09:11 Zaczęłam odchudzanie gdzieś w okolicach 15 stycznia. Dziś 8 kg mniej. W obwodach po 8 i 9 cm mniej. Chodzę z kijami i czasem ćwiczę z M. Kołakowską. Jestem zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karme-lowa Re: Chwalę się - waga. 16.03.21, 10:11 Dzięki dziewczyny😘. Jeszcze 12 kg🙄. Odpowiedz Link Zgłoś
arabelax Re: Chwalę się - waga. 16.03.21, 10:14 Zazdro 🙂 Pieknie! Gratulacje!! Tez tak chce! A jak czesto Kolakowska i ltore treningi glownie? A jedzenie? Odpowiedz Link Zgłoś
karme-lowa Re: Chwalę się - waga. 16.03.21, 10:18 Ja ćwiczę 3 razy w tyg. Czasem mniej. I zazwyczaj robię trening odchudzający z hantlami. Jeśli chodzi o jedzenie, to jestem pod okiem dietetyka. Mąż 9 kg mniej😊. Odpowiedz Link Zgłoś
pani07 Re: Chwalę się - waga. 16.03.21, 10:41 Waga to jedno, ale nieźle brzmi to 8-9 cm mniej Odpowiedz Link Zgłoś
premeda Re: Chwalę się - waga. 16.03.21, 11:05 U mnie waga po dwóch miesiącach stanęła, covid dopiero zadziałał i jest prawie 1kg dziennie mniej. Odpowiedz Link Zgłoś
kk345 Re: Chwalę się - waga. 16.03.21, 11:51 >covid dopiero zadziałał i jest prawie 1kg dziennie mniej. Nie żartuj, mam nadzieję, ze piszesz o 1-2 dniach, a nie o dłuzszym okresie? Bo taki spadek masy to byłoby szaleństwo wymagające pilnych konsultacji lekarskich. Odpowiedz Link Zgłoś
premeda Re: Chwalę się - waga. 16.03.21, 12:49 Ech to taki czarny humor ale gdzieś tak od soboty, z tym że ja prawie nie jem i nie piję, niestety siadł mi na żołądek, ciągle mi niedobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
karme-lowa Re: Chwalę się - waga. 16.03.21, 13:04 premeda napisała: > Ech to taki czarny humor ale gdzieś tak od soboty, z tym że ja prawie nie jem > i nie piję, niestety siadł mi na żołądek, ciągle mi niedobrze. > Zdrówka życzę! Odpowiedz Link Zgłoś
premeda Re: Chwalę się - waga. 16.03.21, 14:43 Dzięki, w życiu bym nie pomyślała, że covid mnie tak przeczołga. Odpowiedz Link Zgłoś
karme-lowa Re: Chwalę się - waga. 16.03.21, 14:45 premeda napisała: > Dzięki, w życiu bym nie pomyślała, że covid mnie tak przeczołga. > Współczuję. Domyślasz się, gdzie mogłaś się zarazić? Odpowiedz Link Zgłoś
premeda Re: Chwalę się - waga. 16.03.21, 17:27 Najprawdopodobniej w pracy, chodziła plotka, że mąż koleżanki ma covida, ona normalnie pracowała. Odpowiedz Link Zgłoś
mia_mia Re: Chwalę się - waga. 06.05.21, 17:40 Moja lokatorka schudła 8 czy 10 kg przy lekkim covidzie w kilka dni. Odpowiedz Link Zgłoś
wapaha Re: Chwalę się - waga. 16.03.21, 18:58 premeda napisała: > U mnie waga po dwóch miesiącach stanęła, covid dopiero zadziałał i jest prawie > 1kg dziennie mniej. > Nie masz się czym chwalić Dzieje się coś niedobrego, a twój organizm po covid zamiast wracać do zdrowia jest głodzony i walczy o energię Nie idz tą drogą Odpowiedz Link Zgłoś
premeda Re: Chwalę się - waga. 16.03.21, 19:10 Ja jestem kurna w trakcie covida, a nie po. Odpowiedz Link Zgłoś
wapaha Re: Chwalę się - waga. 17.03.21, 09:00 Tym bardziej. Właśnie teraz twoje ciał potrzebuje paliwa w procesie zdrowienia. Głodząc organizm sprawiasz, że dojdą kolejne problemy. Musisz jeść. Rozsądkiem. Nawadniaj się. Warto zadbać o jelita dieta lekkostrawna i probiotykami. Trzymaj się i zdrowiej! Odpowiedz Link Zgłoś
srubokretka Re: Chwalę się - waga. 16.03.21, 11:52 Gratulacje! Tez bym tak chciala. Ja narazie tylko 2kg. Mimo, ze plywam codziennie. Zmotywowalas mnie tym watkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
karme-lowa Re: Chwalę się - waga. 16.03.21, 12:09 Nie ukrywam, że grzechy się zdarzają (przegrywam z kebabem😒). Ale o dziwo - przeszła mi ochota na słodkie, które jadłam namiętnie. I dużo piję, czego wcześniej też nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
srubokretka Re: Chwalę się - waga. 16.03.21, 12:15 Tez duzo pije i tez tego wczesniej nie bylo .... ale irish ceam za kilka dni przestane. Naprawde mnie xmotywowalas. Wychodze na spacer za 5min. Odpowiedz Link Zgłoś
karme-lowa Re: Chwalę się - waga. 16.03.21, 12:19 srubokretka napisał: > Tez duzo pije i tez tego wczesniej nie bylo .... ale irish ceam za kilka dni > przestane. > > Naprawde mnie xmotywowalas. Wychodze na spacer za 5min. 😘 Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
tereso Re: Chwalę się - waga. 16.03.21, 12:38 Podziwiam i zazdroszczę! (u mnie 3 kg na plusie...) Odpowiedz Link Zgłoś
kkalipso Re: Chwalę się - waga. 16.03.21, 12:40 czasem ćwiczę z M. Kołakowską. Co ćwiczysz z Kołakowską? Straszny wycisk daje od dłuższego czasu i tego poganiania trudno słuchać... Odpowiedz Link Zgłoś
karme-lowa Re: Chwalę się - waga. 16.03.21, 12:43 kkalipso napisała: > czasem ćwiczę z M. Kołakowską. > > Co ćwiczysz z Kołakowską? Straszny wycisk daje od dłuższego czasu i tego pogani > ania trudno słuchać... Interwałowy trening odchudzający z hantlami. Ale fakt, te nowe ćwiczenia mnie też się nie podobają. I zobaczę jak będzie z kolanami, bo poprzednio jak ćwiczyłam z nią, to bolały. Musiałam przestać. Chodakowska i Mel B mi nie podchodzą. Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Chwalę się - waga. 16.03.21, 18:03 Fittapy sobie sprawdź i BeFitWoman Odpowiedz Link Zgłoś
karme-lowa Re: Chwalę się - waga. 16.03.21, 18:25 mid.week napisała: > Fittapy sobie sprawdź i BeFitWoman O dzięki! Sprawdzę! Odpowiedz Link Zgłoś
te_de_ka Re: Chwalę się - waga. 16.03.21, 13:22 Ale książkowo sobie chudniesz 1kg/tydzień! Za trzy miechy cała szafa do wymiany😀 Gratulacje! Jak chodzisz z kijami, jaki dystanse albo ile czasu dziennie? Odpowiedz Link Zgłoś
karme-lowa Re: Chwalę się - waga. 16.03.21, 14:20 te_de_ka napisał(a): > Ale książkowo sobie chudniesz 1kg/tydzień! Za trzy miechy cała szafa do wymiany > 😀 > Gratulacje! > Jak chodzisz z kijami, jaki dystanse albo ile czasu dziennie? Z kijami jest niestety różnie. Chodzimy wieczorami z przyjaciółką (ona miała jakiś "kurs" chodzenia z kijami z instruktorem i mi pokazała co i jak).My nie patrzymy na czas, a na dystans. Nie udało się nam jeszcze przekroczyć 6 km. I nie wiem czemu, ale podczas chodzenia z kijami mocno odzywa mi się halluks. Przy ćwiczeniach tego nie mam. Odpowiedz Link Zgłoś
mikams75 Re: Chwalę się - waga. 05.05.21, 23:38 moze masz przymale buty albo z czubkami nieodpowiednimi dla Ciebie? Poszukaj takich z szerokimi noskami. Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Chwalę się - waga. 16.03.21, 18:01 No i słusznie jesteś zadowolona! Gratulacje🎉🎊 Odpowiedz Link Zgłoś
briar_rose Re: Chwalę się - waga. 16.03.21, 19:51 Też się pochwalę Zaczęłam się odchudzać 18 lutego. Dieta wyznaczona przez dietetyka. Na razie udało się schudnąć 8 kilogramów. Odpowiedz Link Zgłoś
karme-lowa Re: Chwalę się - waga. 16.03.21, 20:48 briar_rose napisał(a): > Też się pochwalę Zaczęłam się odchudzać 18 lutego. Dieta wyznaczona przez di > etetyka. Na razie udało się schudnąć 8 kilogramów. Brawo! Odpowiedz Link Zgłoś
lumeria Re: Chwalę się - waga. 17.03.21, 12:53 Super! Zdradź sekret jak ta Twoja dieta jest ustawiona, bo osiągniecie super! Odpowiedz Link Zgłoś
mrs.solis Re: Chwalę się - waga. 16.03.21, 21:06 Zazdraszczam i gratuluje. Mi przez zime przybylo 4 kg. , a checi na jakiekolwiek cwiczenia u mnie brak. Nawet na spacer mi sie nie chce wyjsc. Odpowiedz Link Zgłoś
clk Re: Chwalę się - waga. 16.03.21, 21:09 Gratuluje ! Ja walczę ale przegrywam Cieszę się, ze tobie się udało Odpowiedz Link Zgłoś
karme-lowa Re: Chwalę się - waga. 16.03.21, 21:30 clk napisała: > Gratuluje ! > Ja walczę ale przegrywam > Cieszę się, ze tobie się udało Trzymam kciuki za Ciebie! Odpowiedz Link Zgłoś
briar_rose Re: Chwalę się - waga. 17.03.21, 00:19 I ja trzymam kciuki! Grunt, to się nie poddawać Odpowiedz Link Zgłoś