indris 25.06.03, 19:34 Jeszcze biznesmeni nie rządzą w tym kraju. I bardzo dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: luv Re: Robią nas w konia IP: *.icpnet.pl 25.06.03, 19:48 wiesz co indris? po prostu głupi jesteś:) Odpowiedz Link Zgłoś
jacekm22 Re: Robią nas w konia 25.06.03, 20:05 indris napisał: > Jeszcze biznesmeni nie rządzą w tym kraju. I bardzo dobrze. No wlasnie widac tego rezultaty!! Tych rzadow socjalistyczno - oligarchicznych! Zeby napisac taka "prawde" trzeba byc slepcem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stach Ruda Re: Robią nas w konia IP: *.goja.org 25.06.03, 20:07 indris napisał: > Jeszcze biznesmeni nie rządzą w tym kraju. I bardzo dobrze. Tak głupku, w tym kraju dzięki takim przymułom jak ty, a jest ich wg ostatnich badań 28%, rządzą specjaliści z SLDUP. I ty jesteś z tego dumny jak Czarzasty! Komuna = Faszyzm Odpowiedz Link Zgłoś
indris 28 % ? 25.06.03, 20:32 Jeżeli to ma sugerować, że jestem sympatykiem SLD, to wyjaśniam,że nie jestem. Sympatyzuję raczej z Ikonowiczem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: romek Re: 28 % ? IP: *.dsl.emhril.ameritech.net 25.06.03, 20:38 indris napisał: > Jeżeli to ma sugerować, że jestem sympatykiem SLD, to wyjaśniam,że nie jestem. > Sympatyzuję raczej z Ikonowiczem. To jeszcze cos bardziej glupszego, niz sympatia do SLD. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojkaa Re: Robią nas w konia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.03, 21:21 Jeszcze Indris nie rządzi w tym kraju. I bardzo dobrze, bo ma nadaje na tych samych falach co posłanka Beger. Odpowiedz Link Zgłoś