Dodaj do ulubionych

Hirudoterapia Poznań

14.04.21, 22:29
Czy możecie polecić sprawdzony gabinet oferujący hirudoterapię w Poznaniu i okolicach?
Z góry dziękuję
Obserwuj wątek
    • princy-mincy Re: Hirudoterapia Poznań 15.04.21, 14:44
      Up
    • pani_tau Re: Hirudoterapia Poznań 15.04.21, 16:02
      A jaki efekt chcesz dzięki niej uzyskać?
      • princy-mincy Re: Hirudoterapia Poznań 15.04.21, 16:11
        Rozpuścić zwapnienia w płucach
    • b.bujak Re: Hirudoterapia Poznań 15.04.21, 18:36
      jeśli nie znajdziesz w okolicy Poznania a bierzesz pod uwagę dojechanie gdzieś dalej to podsunę Ci namiar na gabinet na Dolnym Śląsku.
      jest tu taki jeden doktor, pozytywny oszołom smile z tego, co opowiada miał spory udział w tym, że hirudoterapia jest wpisana do nfz-owskiej klasyfikacji procedur medycznych, w ogóle jest aktywnym propagatorem pijawek i zajmuje się szkoleniami, więc myślę, że mozna go też zapytać o polecenie gabinetu w innej czesci kraju
      • princy-mincy Re: Hirudoterapia Poznań 15.04.21, 19:11
        Są w Poznaniu, pytałam o polecenie. Na pewno nie pojadę na Dolny Śląsk na pijawki, ale dzięki 😊
    • tt-tka Re: Hirudoterapia Poznań 15.04.21, 19:26
      Musialam sprawdzic, co to takiego. O matko, nie znam i mam nadzieje, ze nie zetkne sie nigdy w zyciu !
      • princy-mincy Re: Hirudoterapia Poznań 15.04.21, 20:28
        Dlaczego? Przecież na siłę nnikt Ci nie przystawi 😉
    • aguar Re: Hirudoterapia Poznań 15.04.21, 20:46
      Nie wiem, gdzie jest taki gabinet, ale jak kiedyś brodziłam w Cybince przy Malcie, to widziałam w niej pijawki smile
      • princy-mincy Re: Hirudoterapia Poznań 15.04.21, 21:05
        Też widziałam wieki temu. Ale jednak nie wiem, co te stwory jadły przed moja krwią. Wolę jednak takie lekarskie.
        • aguar Re: Hirudoterapia Poznań 15.04.21, 21:15
          W sumie sorry za ten wpis, to było z frustracji, że znów pytanie o coś w Poznaniu i ja znowu nie wiem sad

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka