moze_sprobowac_inaczej Re: Suszarka do wlosow Dyson 26.04.21, 10:51 Nie, a czym się wyróżnia? Odpowiedz Link Zgłoś
stara-a-naiwna Re: Suszarka do wlosow Dyson 26.04.21, 10:58 ceną na pewno też sie przez chwilę nad nią zastanawiałam ale cena mnie odstraszyła (xiaomi ma bardzo podobne tańsze) Odpowiedz Link Zgłoś
covid-19 Re: Suszarka do wlosow Dyson 26.04.21, 11:04 podobno sa swietne, ale ja osobiscie mam bariere psychologiczna by wydac tyle na suszarke. Odpowiedz Link Zgłoś
stara-a-naiwna Re: Suszarka do wlosow Dyson 26.04.21, 13:48 he he ja chyba poodbnie Odpowiedz Link Zgłoś
hanusinamama Re: Suszarka do wlosow Dyson 26.04.21, 13:52 Ale w czym świetne? Ptytam bo miałam świetnego pshilipsa ale mi upadł. Na szybko kupiłam suszarkę w lidlu i szczerze mowiąc nie widzę róznicy. Odpowiedz Link Zgłoś
madame_edith Re: Suszarka do wlosow Dyson 26.04.21, 11:07 A nie wystarczył jeden wątek w temacie? Odpowiedz Link Zgłoś
lodomeria Re: Suszarka do wlosow Dyson 26.04.21, 14:35 Jest super - nie wkręcają się włosy i nie trzeba rąk wykręcać podczas suszenia, mała, lekka, supermocna nawet na chłodnym nawiewie, ale... czy jest ponad dziesięć razy lepsza od zwykłej suszarki z lidla (czy ile tam różnica wynosi)? Jak kogoś stać i już naprawdę nie ma na co kasy wydawać, a nie chce się dzielić z innymi, to polecam. Ja miałam opory (mimo całej sympatii do marki) i wylądowałam z czymś o jedno zero tańszym Odpowiedz Link Zgłoś