savignonblanc 05.05.21, 06:39 Serialu polskiego z zaku...tą ścieżką dźwiękową, świetnie dobraną obsadą, lekką, ale nie głupią fabułą i dialogami, które słychać Polecam serdecznie 😁 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
spirit_of_africa Re: Sexify - doczekałam się 05.05.21, 07:30 Nieci drewniana gra niektórych, ale tez mi się podobał. Odpowiedz Link Zgłoś
kk345 Re: Sexify - doczekałam się 05.05.21, 10:30 Serio nie widzisz, że jej literówka weszła i zmieniła nieco na nieci? Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Sexify - doczekałam się 05.05.21, 13:34 Serio sądziłam, że powinno być coś w stylu nie nęci. Odpowiedz Link Zgłoś
spirit_of_africa Re: Sexify - doczekałam się 06.05.21, 17:59 *nieco Kciuki mi chyba przytyły, bo walę literówki aż miło Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Sexify - doczekałam się 05.05.21, 07:46 Ok ale nie lubię zgranych kalek typu - obraz spadający ze ściany podczas seksu. Odpowiedz Link Zgłoś
mebloscianka_dziadka_franka Re: Sexify - doczekałam się 05.05.21, 09:09 Z jaką ścieżką dźwiękową? Bo nie potrafię żadnego sensownego przekleństwa tam wstawić I nie wiem czy jest super, czy wręcz przeciwnie Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: Sexify - doczekałam się 05.05.21, 10:19 Radzimir ją stworzył, boska jest. Odpowiedz Link Zgłoś
savignonblanc Re: Sexify - doczekałam się 05.05.21, 13:14 Zakurwistą / wykurwistą 🤭😜 Odpowiedz Link Zgłoś
alicia033 Re: Sexify - doczekałam się 05.05.21, 09:14 wytrzymałam kwandrans. No nie, dziękuję, postoję. Odpowiedz Link Zgłoś
jolie Re: Sexify - doczekałam się 05.05.21, 09:28 Ja podobnie. Ale widziałam, że będzie źle, bo organicznie nie znoszę Drzymalskiej i córki Hanny Mikuć. Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: Sexify - doczekałam się 05.05.21, 10:50 No to jest jeszcze jedna opcja, ale nie napiszę... Odpowiedz Link Zgłoś
caponata75 Re: Sexify - doczekałam się 05.05.21, 10:18 Ale szmira. I do tego Pazura. Ble. To już wolę polecane tu rosyjskie seriale. Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: Sexify - doczekałam się 05.05.21, 10:22 Najlepszy jest Dżaba. I Adam za mądrość życiową 50-latka w ciele 18-latka. I Zbyszek 😍🤣🤣🤣 Odpowiedz Link Zgłoś
swiezynka77 Re: Sexify - doczekałam się 05.05.21, 11:07 nie widziałam, ale w polskich komediach romantycznych szczytem marzeń seksualnych kobiety jest wzięcie ślubu, koniecznie kościelnego. ciekawa jestem czy tu przełamano stereotyp Odpowiedz Link Zgłoś
saszanasza Re: Sexify - doczekałam się 05.05.21, 13:19 Tak, oglądałam i również mnie mile zaskoczył. Czekam teraz na sezon 2😁 Odpowiedz Link Zgłoś
hanusinamama Re: Sexify - doczekałam się 05.05.21, 13:31 Słabe. Drętwe dialogi. Mam wrazenie ze chcieli zrobić polskie Sex Education. Jak na polski serial jest ok (3 pkt juz za sam fakt, ze słuchać dialogi) muzyka fajna ale dla mnie za duzo jej, chyba Radzimir chciał grać tu rolę pierwszoplanową. Odpowiedz Link Zgłoś
saszanasza Re: Sexify - doczekałam się 06.05.21, 18:06 hanusinamama napisała: > Słabe. Drętwe dialogi. Mam wrazenie ze chcieli zrobić polskie Sex Education. Ja > k na polski serial jest ok (3 pkt juz za sam fakt, ze słuchać dialogi) muzyka f > ajna ale dla mnie za duzo jej, chyba Radzimir chciał grać tu rolę pierwszoplano > wą. > Nie no do seks edukacji to się nie umywa, czasami aktorki grają rzeczywiście jakby wiersz recytowały, ale jak na polską komedię o zakusach erotycznych😉 wcale nie jest źle i w zasadzie tak potraktowałam ten film. Odpowiedz Link Zgłoś