Dodaj do ulubionych

PayPro płatności online

30.05.21, 14:57
Od pewnego czasu przy płatności online z automatu PayPro ustawia płatność z karty kredytowej. Właśnie przed chwilą znowu zapłaciłabym chorą prowadzenie zajęć za przelew, w tym tygodniu już 50 PLN prowizji poszło uncertain.
Online płacę "od zawsze" i zawsze normalnie z konta a teraz losowo wpada. Najchętniej złożyłabym reklamację, bo czuję się oszukana.
Obserwuj wątek
    • iberka Re: PayPro płatności online 30.05.21, 14:57
      *chorą prowizję za. (Słownik...)
    • sol_13 Re: PayPro płatności online 30.05.21, 18:46
      Jak może "wpadać losowo", przecież musisz podać dane karty żeby wykonac nia transakcję. I za co ta prowizja, może robisz przelew z rachunku kk, zamiast normalnej transakcji kartowej?
      • iberka Re: PayPro płatności online 30.05.21, 18:59
        No właśnie, zawsze płacąc online zaznaczam przelew i od pewnego czasu okazuje się, że przelew wpada losowo z konta lub KK. Nie wiem od czego to zależy, ale nigdy tak nie było.
        • alpepe Re: PayPro płatności online 30.05.21, 19:04
          A masz możliwość usunięcia nru karty, by się nawet losowo nie dało tego wybrać? Przyznaję, że nie wiem, o czym piszesz, ale ostatnio chciałam zapłacić za gaz firmowy i jak mi pokazało prowizję, to stwierdziłam, że wała.
        • sol_13 Re: PayPro płatności online 30.05.21, 19:11
          Usuń numer rachunku karty z paypro, wyczyść cookiesy. Musiałaś kiedyś tak płacić i Ci zapamietalo. Przelewy z rachunku kk są oprocentowane jak wypłaty gotówki.
          • iberka Re: PayPro płatności online 30.05.21, 19:30
            Wiem, że są dlatego nie robię przelewów ani wypłat z KK - zresztą KK mam tylko w razie wielkiego W, nie używam ich wcale. Zła jestem o te prowizje uncertain.
            Wyczyszczę co się da, dzięki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka