lilia.z.doliny 01.06.21, 15:47 Dziewczyny, bylam.w china town i kuoilam grzyby do zupy. Myslalam, ze grzyby. Bo to herbata, z ktorej sie robi zupe. Przyznam, ze czasami za mocno puszczam.kierownice w egzotycznych sklepach. Co z tym zrobic? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lumeria Re: Ng fa cha 01.06.21, 15:55 Wrzuc do zupy i zobaczysz. Moze bedzie dobre? Uwielbiam takie eksperymenty. Obecnie pije herbatkę Trà nhân trần - nie wiem co to, po rosyjsku ma napisane, ze uspakajająca i wspierająca działanie jelit. Na razie mnie nie zabiła. Wiele fajnych rzeczy w ten sposób znalazłam. Odpowiedz Link Zgłoś
lilia.z.doliny Re: Ng fa cha 01.06.21, 15:58 Ja wlasnie potrzebuje czegos na uspokojenie Odpowiedz Link Zgłoś
lumeria Re: Ng fa cha 01.06.21, 16:11 Na mnie nie za bardzo działa, ale lubię smak. Trafiłam zupełnie przypadkowo. Po rosyjsku Ньанчан Odpowiedz Link Zgłoś
lumeria Re: Ng fa cha 01.06.21, 15:58 Wyguglowalam - ng fa cha to herbata, ale nie mikstura do robienia zupy. Gorzka, czyli wspiera układ pokarmowy. Odpowiedz Link Zgłoś
lilia.z.doliny Re: Ng fa cha 01.06.21, 15:59 No ale ja mam soup mixture. Fajnie, od razu duzo hwrbat do zupy Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: Ng fa cha 01.06.21, 16:05 To zrób herbatkę z wkładką. Tylko nie z nietoperza ☝ Odpowiedz Link Zgłoś
lilia.z.doliny Re: Ng fa cha 01.06.21, 16:22 Tylko nie z nietoperza Topsz Zlapie WEWIURKE Odpowiedz Link Zgłoś
lumeria Re: Ng fa cha 01.06.21, 16:14 No to spróbuj podgotować trochę w małym garnku. Podejrzewam, ze krupnik z tego nie wyjdzie Odpowiedz Link Zgłoś
januszekxxl Re: Ng fa cha 01.06.21, 16:11 lilia.z.doliny napisała: > Co z tym zrobic? > > Zadzwoń do sklepu w który to kupiłaś i zapytaj. Odpowiedz Link Zgłoś
kornelia_sowa1 Re: Ng fa cha 01.06.21, 19:18 Jak można za mocno puścić.?😁 Albo się puszcza albo nie. Nie można trochę puścić albo za mocno puścić. Daj komuś 😜 Odpowiedz Link Zgłoś
lilia.z.doliny Re: Ng fa cha 01.06.21, 19:20 Avtam Ja lubie puszczac, a dxisiaj puscilam.za bardzo Odpowiedz Link Zgłoś
mysiulek08 Re: Ng fa cha 01.06.21, 21:58 to moze byc zestaw ziol to gotowania chinskich zup zdrowotnych ( np siwu tang ), albo jako wywar z brazowym cukrem czy miode (wywar w sensie zupa) patrzac co moze zawierac, to bedzie oczyszczajace, niezbyt smaczne raczej gorzkie Odpowiedz Link Zgłoś