Dodaj do ulubionych

Scena młodego widza :)

29.06.21, 10:21
Na TVP vod pojawiło się kilka spektakli dziecieco-mlodziezowych - z teatru tv dla dzieci i młodzieżowej Sceny młodego widza, w wykonaniu znakomitych polskich aktorów i reżyserów smile Moje dziecko ogląda z otwartą buzią, polecam i waszym tongue_out

P.S.: Tylko mi nie gadajcie, że to pisia tv itp., bo po pierwsze te spektakle powstały, kiedy pis nie było w planach, a po drugie - w tej chwili nie da się ich obejrzeć na żadnym kanale w tv, tym bardziej propagandowej... Po pachy jest za to postdisneyowskiej sieczki i bajek o konikach z qtasami na głowie...
Obserwuj wątek
    • mama-ola Re: Scena młodego widza :) 29.06.21, 10:22
      Dziękuję za polecenie wink
    • mama-ola Re: Scena młodego widza :) 29.06.21, 10:37
      A jaki masz ładny nick jak na polecaczkę teatru!
    • tesiabusia Re: Scena młodego widza :) 29.06.21, 10:39
      wisniowy_sad napisała:

> w tej chwili nie da się ic
      > h obejrzeć na żadnym kanale w tv, tym bardziej propagandowej... Po pachy jest z
      > a to postdisneyowskiej sieczki i bajek o konikach z qtasami na głowie...

Toż to jawna demoralizacja! Że tez jeszcze nie wziął się za to miłościwie panujący nam minister big_grin
    • arthwen Re: Scena młodego widza :) 29.06.21, 13:35
      Jaka to bajka o konikach, tak z ciekawości?
      • wisniowy_sad Re: Scena młodego widza :) 29.06.21, 14:22
        arthwen napisał(a):

> Jaka to bajka o konikach, tak z ciekawości?

Tych bajek o konikach jest chyba z tuzin. Ostatnio na państwówce widziałam. Nie mam nic przeciwko LGBT, ale przeciw promocji kiczu wobec najmlodszych, a i owszem...
        • memphis90 Re: Scena młodego widza :) 29.06.21, 21:10
          Która konkretnie kreskowka promuje LGBT —kuce z kutsami na głowach? Bo chyba właśnie wyszła z Ciebie paskudna, ograniczona, ksenofobiczna gęba uncertain
        • arthwen Re: Scena młodego widza :) 29.06.21, 23:16
          Ale tytuł, tytuł zapodaj. Bo jak animacje oglądam, to z ujem na głowie nie kojarzę.
          • wisniowy_sad Re: Scena młodego widza :) 01.07.21, 11:19
            Jakas nowosc TVP ABC. Nie pytaj mnie o tytuł, bo dla mnie i tak te wszystkie bajki po jednych pieniądzach. I nie jestem żadnym ksenofobem, po prostu wkurza mnie ta cukiernia na każdym kanale. I z tego co czasem czytam na ematce, nie tylko mnie wink
    • panna.w.paski Re: Scena młodego widza :) 29.06.21, 19:40
      Wisniowy_sad, a czy polecilabys stamtad jakis spektakl dla pieciolatka?
      • wisniowy_sad Re: Scena młodego widza :) 01.07.21, 11:20
        panna.w.paski napisała:

> Wisniowy_sad, a czy polecilabys stamtad jakis spektakl dla pieciolatka?
        >

Polecam "Baśń o trzech konikach" z muzyką Kapeli ze wsi Warszawa.
    • elenelda Re: Scena młodego widza :) 29.06.21, 22:07
      Z utęsknieniem czekam na Małgosia kontra Małgosia z Ewą Wencel.
      • zona_glusia Re: Scena młodego widza :) 29.06.21, 22:47
        Ja czekam na "Tajemnicę Abigel" z Piotrem Fronczewskim.
    • savignonblanc Re: Scena młodego widza :) 29.06.21, 22:29
      Serdecznie dziękuje za ten wątek. Obejrzałam dzisiaj z młodym Bambuko i Ile żab waży księżyc.
      Podobało się i mnie i dziecku.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka