Dodaj do ulubionych

Czysta piękność!

04.07.21, 11:45
Córka Belucci i Cassela. Jeszcze piękniejsza od matki, jestem w szoku, naprawdę cudna dziewczyna.
www.pudelek.pl/16-letnia-corka-moniki-bellucci-i-vincenta-cassela-deva-cassel-pracuje-na-planie-w-portofino-zdjecia-6656899905301056a
Obserwuj wątek
    • fitfood1664 Re: Czysta piękność! 04.07.21, 11:48
      bez przesady, zwykła średniej urody brunetka jakich pełno, tylko sławna matka pomaga w wejściu na podium
      • ajr27 Re: Czysta piękność! 04.07.21, 11:50
        No litości. Zrównujesz ją z Bieniukową.
        • chicarica Re: Czysta piękność! 04.07.21, 12:11
          To w ogóle inna liga.
          • laluna82 Re: Czysta piękność! 04.07.21, 12:21
            Inna liga bo światowa?
            Fidfood ma rację. Moim zdaniem po prostu ładna brunetka i nic więcej. Brakuje tych pięknych oczu matki, one "robią" twarz Monice, u młodej ich niestety brak. Wejdź do pierwszego lepszego LO a zobaczysz tam połowę ładniejszych.
            Ta jest wystylizowana, ma profesjonalne zdjęcia i tyle. Braki i i ewentualny brak talentu (bo nie wiem czy go ma czy nie ) nadrobi sławnym nazwiskiem , ogólnie rodzicami.
            • chicarica Re: Czysta piękność! 04.07.21, 16:53
              Inna liga, bo reprezentuje subtelność, w przeciwieństwie do Bieniukówny, która ma twarz dużo wulgarniejszą i chyba jedyne co w niej jest "ładnego" to duże usta. O ile ktoś lubi duże usta.
              Moje osobiste preferencje są też takie, że Monica Belucci to dla mnie ideał urody, a w tej dziewczynce podobieństwo do matki widać bardzo.
              • annajustyna Re: Czysta piękność! 04.07.21, 16:55
                Oliwia Bieniuk chce studiować aktorstwo 😬😬😬
            • jakis_wolny Re: Czysta piękność! 04.07.21, 21:05
              laluna82 napisała:

> Wejdź do pierwszego lepszego LO a zobaczysz tam połowę ładniejszych.
              >

Weszłam w google - pierwsze lepsze LO.
              No gdzie te piękności?
              • annajustyna Re: Czysta piękność! 04.07.21, 21:07
                Gdyby je wystylizować...
                • rainbow_dash Re: Czysta piękność! 04.07.21, 21:33
                  nadal piękności brak
          • m_incubo Re: Czysta piękność! 04.07.21, 14:08
            To ciekawe co piszesz. A jakie są ligi dla nastoletnich córek znanych matek i dlaczego ta konkretna córka znanej matki jest w innej lidze?
            • aguar Re: Czysta piękność! 04.07.21, 15:08
              Moim zdanie główna różnica na korzyść Devy jest taka, że ma ona wzrost modelki
              • annajustyna Re: Czysta piękność! 04.07.21, 15:09
                A wiesz, że długo byłam pewna, że Monica ma 1,80?
              • m_incubo Re: Czysta piękność! 04.07.21, 17:01
                I nogi jak kolumny.
        • annajustyna Re: Czysta piękność! 04.07.21, 12:31
          Ta sama Liga. Obie fajne, ale nic więcej.
        • fitfood1664 Re: Czysta piękność! 04.07.21, 14:08
          nie, stawiam ją niżej od Bieniukówny
          • alessa28 Re: Czysta piękność! 04.07.21, 14:49
            fitfood1664 napisał(a):

> nie, stawiam ją niżej od Bieniukówny

Ja tak samo.uwielbiam ta małomiasteczkowa ekstazę pt "omatkobosko to córka bellucci "

Serio?dla mnie ma oczy cielaczka i tysiąc ładniejszych widuje na ulicach.

A Bieniukowna bije ja oryginalnością na głowę
            • fitfood1664 Re: Czysta piękność! 04.07.21, 15:00
              we Francji taką urodę określa się mianem "tarte", pasuje jej jak ulał, nie jest brzydulą, ale nie jest też pięknością jak usilnie starają się nas przekonać przychylne jej tabloidy, zupełnie normalna dziewczyna
            • chicarica Re: Czysta piękność! 04.07.21, 16:55
              Małomiasteczkowe to jest raczej zachwycanie się pannicami z kręgów towarzyskich Siwiec i jej podobnych.
              Co te kobiety w ogóle sobą reprezentują?
              • alessa28 Re: Czysta piękność! 04.07.21, 20:03
                chicarica napisała:

> Małomiasteczkowe to jest raczej zachwycanie się pannicami z kręgów towarzyskich
                > Siwiec i jej podobnych.
                > Co te kobiety w ogóle sobą reprezentują?

dobrze sie kobiecino czujesz?bo twoj komentarz jest zenujacy.

oceniam urode dziewczyny a nie srodowisko w jakim sie obraca -to twoje rzekome srodowisko nie ujmuje jej ani wygladu ani oryginalnosci.
                i po co wyskakujesz z doopy z jakas siwiec ?o niej jest mowa czy chcialas nieudolnie dosrać ?

w jakimz to arystokratycznym srodowisku obraca sie corka bellucci bo nie zauwazylam?corka pary aktorow i nikt wiecej.zadna krolewna,wybitna jednostka ani lady .

a malomiasteczkowym zachwytem az bucha-ojejciu jejciu ,corka bellucci panie dzieju,toz to czeba sie zachwycac bo to panie gwyjazda wielka .
                smiech na sali.
                >
                • chicarica Re: Czysta piękność! 05.07.21, 21:49
                  Jak to się stało, że ja ciebie wraz z twoimi pierdolniętymi atakami i rzucaniem się każdemu do gardła jeszcze nie mam zablokowanej? Druga araceli, jak boginię kocham.
                  Nawet nie pytam czy to ty się dobrze czujesz, bo widać z daleka że nie.
                  • chatgris01 Re: Czysta piękność! 05.07.21, 21:55
                    Nicka zmieniła, może miałaś zablokowaną jako marisol25
                    • chicarica Re: Czysta piękność! 05.07.21, 23:35
                      Najgorsze że mam naprawdę cienką pamięć do nicków i czasem z rozpędu jakiemuś zjebowi odpowiem. No nic.
                      • primula.alpicola Re: Czysta piękność! 05.07.21, 23:39
                        Fakt, nawet do własnego, pamiętasz, jak zapomniałaś, że sama założyłaś wątek o ubraniach sportowych plus size? wink
                        Akurat tę rynsztokównę można poznać po pierwszych kilku zdaniach, nieważne ile razy zmieni nicka.
    • savignonblanc Re: Czysta piękność! 04.07.21, 11:52
      Ładne włosy.
    • ga-ti Re: Czysta piękność! 04.07.21, 11:54
      Ładna, ale też bardzo zrobiona do zdjęć, sztuczna, z tą samą miną, taka smutna. Ciekawe, jak wygląda 'normalnie' i założę się, że lepiej, bo bez przerysowania.
      • chatgris01 Re: Czysta piękność! 04.07.21, 12:00
        ga-ti napisała:

> Ciekawe, jak wygląda 'normalnie' i założę się, że lepiej, bo bez przerysowania
        > .

"Normalnie" jest bardziej podobna do matki (i wyglada lepiej):
        https://tipsforwomens.org/wp-content/uploads/2020/12/Deva-Cassel-gorgeous-on-Instagram-with-a-soap-and-water.jpg
        • aandzia43 Re: Czysta piękność! 04.07.21, 12:39
          Wygooglałam Devę i obejrzałam różne jej zdjęcia - jest piękna (choc matka póki co ładniejsza) i bardzo fotogeniczna. Ma wielki potencjał. Przypomina mi Romy Schneider, szeroko rozstawione oczy, zadarty nosek, podobne usta.
          • eliksir_czarodziejski Re: Czysta piękność! 04.07.21, 12:48
            Mnie też od razu nasunela się Romy Schneider. W obu przypadkach, uroda jest dziewczęca, słodka, kocia ale trudno nazwać je pieknosciami jak dla mnie.
            • aandzia43 Re: Czysta piękność! 04.07.21, 13:27
              Jak do nieklasycznej kociej urody Romy czy Devy dołożyć seksapil i urok osobisty to robi nam się piękna kobieta. Jest potencjał smile
              • annajustyna Re: Czysta piękność! 04.07.21, 13:54
                Nad córką Romy też piano, że taka niby podobna do matki...
    • chatgris01 Re: Czysta piękność! 04.07.21, 11:57
      Śliczna dziewczyna, ale nie uważam jej za piękniejszą od matki.
      Monica w podobnym wieku:

https://i.pinimg.com/564x/16/04/69/160469bc2c55e61ea63ec4f7bf79ebce.jpg
      • ajr27 Re: Czysta piękność! 04.07.21, 11:58
        www.elle.fr/Mode/Dossiers-mode/Serie-de-mode-la-divine-Deva-Cassel
        Tu bardzo podobna
      • str8.up Re: Czysta piękność! 04.07.21, 11:59
        Też uważam, że matka ładniejsza, porównując do tych kilku zdjęć z pudełka. Ale być może córka w naturalnej stylizacji wygląda lepiej.
        • chatgris01 Re: Czysta piękność! 04.07.21, 12:01
          W naturalnej stylizacji jest (moim zdaniem) równie piękna jak matka (albo prawie).
          Piękniejsza nie.
          Jest bardzo do niej podobna.
      • kropkaa Re: Czysta piękność! 04.07.21, 12:00
        Śliczna!
      • ga-ti Re: Czysta piękność! 04.07.21, 12:21
        Matka jednak ładniejsza, ma niższe czoło, węższy dół twarzy i ładniejsze brwi.
        Współczuję tej dziewczynie, ciągle będzie porównywana, ech, nie jest łatwo być gwiazdą.
        • annajustyna Re: Czysta piękność! 04.07.21, 12:33
          Akurat czoło Deva ma ładniejsze. Ale czegoś jej brak, by zatrzymywała wzrok.
        • manon.lescaut4 Re: Czysta piękność! 04.07.21, 17:31
          Nie jest łatwo być córka gwiazdy i/lub ideału piękna. Stary motyw, omawiany już wiele razy.
          Monica według mnie ładniejsza, nie żeby córce czegoś brakowało, ale niestety widać tez podobieństwo do tatusia Cassela uncertain
          • nenia1 Re: Czysta piękność! 04.07.21, 20:01
            manon.lescaut4 napisał(a):

> Monica według mnie ładniejsza, nie żeby córce czegoś brakowało, ale niestety wi
            > dać tez podobieństwo do tatusia Cassela uncertain

Niestety? Może będąc kobietą faktycznie niestety, ale dla mnie Cassel 10 razy bardziej seksowniejszy
            od Belluci, on ma w sobie energię, ikrę, to widać po ruchach, jest świetny np. w Dobermanie.
            Belluci ma piękną twarz, ale figura posągowa, nie mój typ.
            • jolie Re: Czysta piękność! 04.07.21, 20:39
              Obecnie V. Cassel wygląda strasznie. A jego maniera aktorska (bo jest imo manieryczny) wyjątkowo mi nie leży.
            • manon.lescaut4 Re: Czysta piękność! 04.07.21, 20:59
              Mi się Vincent nigdy nie podobał. Pamietam nawet jak się lata temu zastanawiałam, co taka bogini robi z tym brzydkim wymoczkiem smile I nie zaprzeczam, ze może mieć to coś i być pociągający, ale same rysy twarzy to porażka.
              • nenia1 Re: Czysta piękność! 05.07.21, 14:14
                manon.lescaut4 napisał(a):

> Mi się Vincent nigdy nie podobał. Pamietam nawet jak się lata temu zastanawiała
                > m, co taka bogini robi z tym brzydkim wymoczkiem smile

to ja odwrotnie, zastanawiałam się, co on w niej widział wink oni ogólnie się wizualnie gryźli moim
                zdaniem, do niego pasuje drobniejsza kobieta, też z jakąś ikrą, werwą, Bellucci z dużym biustem
                i swoimi gabarytami oraz niemalże nieruchomą acz klastycznie piękną twarzą tworzyła z nim dziwny
                kontrast.
                • manon.lescaut4 Re: Czysta piękność! 05.07.21, 15:09
                  Masz racje, ze faktem jest, ze oni wizualnie do siebie po prostu nie pasowali. Jak widać amatorów obu stron nie brakuje smile
                  • jolie Re: Czysta piękność! 05.07.21, 15:16
                    Czy ja wiem? Tzn. on do takiej piękności to średnio pasował, ale wzrostowo było ok i raczej widać było chemię między nimi. Dla mnie wizualnie niedopasowani byli J.Lo i Marc Anthony, on - drobny i niski, a ona dorodna.
    • sofia_87 Re: Czysta piękność! 04.07.21, 11:57
      Piękna, ale nie jest ładniejsza od matki.
      Bellucci była zjawiskowa
    • cosmetic.wipes Re: Czysta piękność! 04.07.21, 12:03
      Prześliczna dziewczyna. Uwielbiam taki typ urody.
    • aandzia43 Re: Czysta piękność! 04.07.21, 12:08
      Bardzo ładna. I dobrze że podobna do matki nie do Cassela wink
      • nocnamagia Re: Czysta piękność! 04.07.21, 19:27
        Przecież jest podobna do Cassela
        • aandzia43 Re: Czysta piękność! 04.07.21, 20:08
          nocnamagia napisał(a):

> Przecież jest podobna do Cassela

Taaa... oczywiście. Zadarty krótki nos, krótką cofniętą bródkę, pulchne wargi i ogólnie proporcje twarzy ma na pewno po tatusiu tongue_out Hehe big_grin Po Cassielu to ona ma oczy, szeroko rozstawione z senną powieką. I tyle.
          • nocnamagia Re: Czysta piękność! 04.07.21, 20:48
            Czyli potwierdzasz, że jest jednak podobna do Cassela. Dlatego urodą nie dorównuje matce.
    • lukrecja46 Re: Czysta piękność! 04.07.21, 12:08
      Śliczna
    • chicarica Re: Czysta piękność! 04.07.21, 12:11
      Cudna.
    • laluna82 Re: Czysta piękność! 04.07.21, 12:17
      Ona jest przecietna. Świeża, młoda, łada ale to wszystko. Patrząc obiektywnie - nie jest smukła, nie ma długich smukłych nóg, co widać na fotach paparazzi, bo na tych wystylizowanych, to chyba wszyscy wiemy, że tam fotografowie się mocno rozmijają się z naturą i wszystkie są chude, smukłe i mają nogi po szyję.
      Ma 16 lat, gratuluję wychowania, jeśli za takim dzieciakiem pracownik musi nosić parasol. Co jak nie zrobi oszłamiającej kariery? Kto te parasole będzie nad nią nosił (metafora)? Chyba tylko rodzice.
      Podobny przykład na naszym podwórku to corka Przybylskiej - z przeciętnej dziewczyny, robią gwiazdę i wmawiają wszystkim na około, jej wyjątkową urodę.
    • iwles Re: Czysta piękność! 04.07.21, 12:17

Ładna, ma cos w sobie. Chociaż ja osobiście nie lubię takich maślanych oczu. Matka była, i jest nadal, piękna, przyciągająca uwagę.
      • pani07 Re: Czysta piękność! 04.07.21, 12:21
        Piękna, urocza, ale chyba jednak matki urodę nie pobiła- za to geny dostała w prezencie piękne.
      • laluna82 Re: Czysta piękność! 04.07.21, 12:27
        iwles napisała:

>Chociaż ja osobiście nie lubię takich maślanych oczu.
        O! i takiego okreslenia mi brakowało. Maślane oczy. Mi osobiście w jej matce najbardziej podobały się oczy, wielki, kocie, magnetyzujące. To czyniło jej twarz nieprzeciętną, spojrzenie "z Pazurem. A u młodej tego brak.
        Dziewczyna ładna , nawet brardzo ale nie gadajcie bzdur o nieprzeciętnej urodzie, jedźcie do Wloch na wakacje, w duzym miescie sporo jest pięknych dziewczyn w tym typie. I tak dobrze że do taty nie jest podobna big_grin
    • kadfael Re: Czysta piękność! 04.07.21, 12:19
      Piękna, ale mam jestem piękniejsza. Przede wszystkim oczy.
      • kadfael Re: Czysta piękność! 04.07.21, 12:28
        Co mi się napisało big_grin
        Mama ma ładniejsze oczy.
        • livia.kalina Re: Czysta piękność! 04.07.21, 13:38
          Podświadomie chciałaś się pochwalić 😂
          • kadfael Re: Czysta piękność! 04.07.21, 15:49
            🤪
    • zuzanna_a Re: Czysta piękność! 04.07.21, 12:21
      Ma dziwne oczy. Jakby jej powieki opadaly i musiala walczyc z tym zeby nie byly zamkniete.
      • annajustyna Re: Czysta piękność! 04.07.21, 12:35
        Jest taki typ powiek. Moja córka też to ma, po ojcu.
      • chicarica Re: Czysta piękność! 04.07.21, 17:01
        Kształt oczu po ojcu.
    • annajustyna Re: Czysta piękność! 04.07.21, 12:30
      Bardzo zwyczajna o przeciętnych nogach.
      • ajr27 Re: Czysta piękność! 04.07.21, 12:36
        Masz rację, nie są to nogi modelki.
    • ms.piggy Re: Czysta piękność! 04.07.21, 12:35
      jest bardzo piękna, ale odziedziczyła po mamie jeden tyci, tyci defekt - "ciężkie nogi", co przy ich przepięknych twarzach jest niezauważalne...ale skoro obgadujemy.... wink
      mnie sie bardziej podobają takie chudziny pająkowate jak córka c. crawford
      • annajustyna Re: Czysta piękność! 04.07.21, 12:36
        Córka Crawford to patyvzak, przesada w drugą stronę. A nogi Devy na tych dwóch zdjęciach wręcz fatalne 😲
        • annajustyna Re: Czysta piękność! 04.07.21, 12:37
          Tfu, te drugie to Moniki.
        • aandzia43 Re: Czysta piękność! 04.07.21, 12:43
          No może bez histerii że one fatalne, te nogi. Dużo ładniejszych widzisz na ulicy? Są przeciętne, pośrodku skali.
          • annajustyna Re: Czysta piękność! 04.07.21, 13:05
            Bardzo rzadko się widzi naprawdę ładne na ulicy.
      • aandzia43 Re: Czysta piękność! 04.07.21, 13:29
        I tu mamy rozstrzygnięcie dylematu "twarz czy figura" tongue_out
        • ponis1990 Re: Czysta piękność! 06.07.21, 08:26
          A to już było rozstrzygnięte przy okazji wątku z ostatniej edycji ,,Ślubu". Iga, choc szczupła, jest brana za brzydką, a Iza, choć pulchna, jest ta ładna.
          • thank_you Re: Czysta piękność! 06.07.21, 09:05
            Ale Iza ma ładna twarz i dlatego jest brana za ładna.
      • m_incubo Re: Czysta piękność! 04.07.21, 14:12
        Nie bardzo odpowiada mi słowo "defekt", ale skoro już go użyłaś, to ja bym nie powiedziała, że jest tyci tyci. Masywne nogi "robią" całą figurę. Ja bym wolała mieć niezbyt piękną twarz niż niezbyt ładne nogi.
        • alpepe Re: Czysta piękność! 04.07.21, 14:25
          To nie są klasycznie masywne nogi, one tylko są niezgrabne, jak ulane, ale masywne to miała ta dziennikarka sportowa, co to jak schudła, to zbrzydła, zapomniałam nazwiska.
          • annajustyna Re: Czysta piękność! 04.07.21, 14:44
            Karolina coś tam? Albo ta minister pracy, co schudła w Indiach i zęby zrobiła, ta to ma klasycznie brzydkie nogi 😬.
      • india-mia21 Re: Czysta piękność! 04.07.21, 15:03
        Właśnie! Córka Cindy Crawford-wg mnie jest prześliczna.
        • annajustyna Re: Czysta piękność! 04.07.21, 15:10
          Czoło ma brzydkie.
          • india-mia21 Re: Czysta piękność! 04.07.21, 15:39
            Chciałabym mieć takie "brzydkie" czoło.
            • annajustyna Re: Czysta piękność! 04.07.21, 15:45
              Rita Hayworth nie chciała i sobie wylaserowała.
          • primula.alpicola Re: Czysta piękność! 04.07.21, 16:02
            annajustyna napisała:

> Czoło ma brzydkie.

🤣🤦‍♀️
            • annajustyna Re: Czysta piękność! 04.07.21, 16:56
              Tak, takie czoło a pół zarośnięte włosami nie uchodzi za atut. Coś jak nos u Górniak bądź Beckham. Mimo to fajne babki.
          • chicarica Re: Czysta piękność! 04.07.21, 17:04
            Że co?
            Czoło jak czoło. Jprdl. Piękna dziewczyna!
            • annajustyna Re: Czysta piękność! 04.07.21, 17:07
              My tu krytykujemy modelki. Wiadomo, że w sumie urodę ma, ale jest przerażająco chuda. I nie ludzmy się - żadna z nich furory by z innymnazwiskiem/pochodzeniem nie zrobiła. Brakuje tego czegoś.
              • m_incubo Re: Czysta piękność! 04.07.21, 17:37
                Nie, nie jest przerażająco chuda, co ty bredzisz.
                • annajustyna Re: Czysta piękność! 04.07.21, 17:40
                  Jest. Jakby te chudziutkie nóżki miały się jej połamać.
      • saszanasza Re: Czysta piękność! 04.07.21, 17:58
        ms.piggy napisała:

> jest bardzo piękna, ale odziedziczyła po mamie jeden tyci, tyci defekt - "ciężk
        > ie nogi", co przy ich przepięknych twarzach jest niezauważalne...ale skoro obga
        > dujemy.... wink
        > mnie sie bardziej podobają takie chudziny pająkowate jak córka c. crawford

weź, ty patyków mojej córki nie widziałaś🙈 Chyba wolę jednak bardziej umięśnione nogi, które zwężają się ku dołowi a nie takie słupy. ale rzeczywiście mnie córka cindy bardziej się podoba niż ta.
    • laluna82 Re: Czysta piękność! 04.07.21, 12:39
      Wiem że zdjęcie mało korzystne ale jednak uwypukla to , przez co nie można jej porównywać do matki. Brak tych magnetyzujących i pięknych oczu Moniki.
      No i tu widać jak dziewczyna wygląda beż filtrów i makijażu.
      • annajustyna Re: Czysta piękność! 04.07.21, 12:42
        Właśnie, oczy po Vincencie. W sumie super, ale jak na modelkę bardzo zwyczajna.
        • laluna82 Re: Czysta piękność! 04.07.21, 12:50
          Modeling to w tym przypadku w ogóle nie wchodzi w grę, ze względu na figurę.
          Podobny przypadek jak u Igi Lis. Jako nastolatka się upierała, rodzice pomogli i poszła kilka razy na wybiegu u znajomych projektantów, Potem chyba sama się zorientowała że to nie dla niej.
          Może Deva ma talent aktorski, po rodzicach. Bardziej w tym kierunku powinna się rozwijać. Ostatecznie zostanie influanserką, to wróżę naszej córce Bieniuka.
      • trampki-w-kwiatki Re: Czysta piękność! 04.07.21, 21:15
        Oczy po tatusiu
    • la_felicja Re: Czysta piękność! 04.07.21, 12:54
      A mnie się nie podoba. Owszem, rysy regularne, ale taka jakaś lalkowata. Może jej z wiekiem buźka wysmukeje, rysy się wyostrzą - wtedy może będzie piękna, ale teraz to jest po prostu ładna.

Np Katarzyna Cichopek ma trochę podobny tym uroday, ale jest o wiele ładniejsza.
      • ms.piggy Re: Czysta piękność! 04.07.21, 13:12
        "Katarzyna Cichopek ma trochę podobny tym uroday, ale jest o wiele ładniejsza"

oj ty żartownisio big_grin big_grin big_grin big_grin big_grin
        • annajustyna Re: Czysta piękność! 04.07.21, 13:32
          Też się uśmiałam 😎
          • la_felicja Re: Czysta piękność! 04.07.21, 14:03
            A śmiejcie się na zdrowie, mnie się bardziej podoba Cichopek. Nie lubię takich maślano-cielakowatych laleczek.
            A Cichopek też brunetka, też pyzata, ale przynajmniej ma ładny podbródek i usta jak człowiek.
            • annajustyna Re: Czysta piękność! 04.07.21, 14:15
              I urodę dziewczyny z sąsiedztwa.
              • riki_i Re: Czysta piękność! 04.07.21, 16:01
                Cichopek w realu ma tyłek jak armata.
                • rannala Re: Czysta piękność! 04.07.21, 17:12
                  Naprawdę???
    • black_halo Re: Czysta piękność! 04.07.21, 13:17
      https://media.tenor.com/images/840564282ab95f7239fcfeda4835f575/tenor.gif

Mysle, ze bedzie ciekawy watek. Oczywiscie jako klasyczna ematka napisze, ze w wieku 37+ wygladam znacznie bardziej mlodzienczo i swiezo, mam bardziej sterczace cycki i niedawno podrywal mnie licealista, ktory wzial mnie za siostre corki mojej szwagierki.
      • annajustyna Re: Czysta piękność! 04.07.21, 13:33
        Ja mam jedynie lepsze nogi. Ale za to jestem za niska na modelkę, więc kariera przeszła koło nosa 😢.
      • kura17 Re: Czysta piękność! 04.07.21, 14:18
        > Mysle, ze bedzie ciekawy watek. Oczywiscie jako klasyczna ematka napisze, ze w
        > wieku 37+ wygladam znacznie bardziej mlodzienczo i swiezo, mam bardziej stercza
        > ce cycki i niedawno podrywal mnie licealista, ktory wzial mnie za siostre corki
        > mojej szwagierki.

Black-halo, mialam napisac, ze zapomnialas, ze ematki rowniez nogi maja lepsze od niej - ale widze, ze juz sie taka wypowiedz pojawila LOL

te co twierdza, ze ona jest "bardzo zwyczajna", to chyba powariowaly. chcialabym byc taka zwyczajna.
        zawsze myslalam o sobie, ze jestem ot, taka zwyczajna, normalna, z angielska "plain" - ale widze, ze wedlug ematki musze sobie obnizyc lige o wiele wiele stopni w dol ...
        • laluna82 Re: Czysta piękność! 04.07.21, 14:34
          Kuro wybacz, ale Ty mieszkając na co dzień w Niemczech (chyba się nie mylę, tak kojarzę z forum) masz zupełnie zniekształcony obraz urody i atrakcyjności.
          • annajustyna Re: Czysta piękność! 04.07.21, 14:45
            Akurat w Niemczech Zachodnich sporo pięknych kobiet.
          • kura17 Re: Czysta piękność! 04.07.21, 15:24
            > Kuro wybacz, ale Ty mieszkając na co dzień w Niemczech (chyba się nie mylę, tak
            > kojarzę z forum) masz zupełnie zniekształcony obraz urody i atrakcyjności.

o mo borze ... nie wierze, ze to czytam ...
            przez zdecydowana wiekszosc zycia mieszkalam w Polsce - chyba wlasnie przez to mam "upełnie zniekształcony obraz urody i atrakcyjności" LOL
            • annajustyna Re: Czysta piękność! 04.07.21, 15:45
              🤣🤣🤣
      • kalafiorowa.es Re: Czysta piękność! 04.07.21, 14:32
        Posuń sie i dej troche popkornu wink
    • joanna266 Re: Czysta piękność! 04.07.21, 13:23
      A gdzie jej do matki...
    • waleria_s Re: Czysta piękność! 04.07.21, 13:24
      Przykuwa wzrok, ale piękna nie jest. Bardzo, bardzo ciężkie i takie kołkowate nogi, ona nie będzie modelką wybiegową, ale takie nogi nawet u fotomodelki itp. wyglądają słabo. Twarz ma jeszcze młodziutką i trudno wyrokować, co się z tego wykluje. Nos i usta ma laleczki i to dodaje mnóstwo urody, ale już dół buzi jest taki masywny. Zdecydowanie uważam, że media przesadzają z okrzykiwaniem jej pięknością, może to niepotrzebnie wpędzić dziewczynę w spiralę kompleksów pt. nigdy nie będę jak matka. Przykre.
      • annajustyna Re: Czysta piękność! 04.07.21, 13:34
        Albo w narcyzm.
    • livia.kalina Re: Czysta piękność! 04.07.21, 13:35
      Ładna ale moim zdaniem matka nie do pobicie wink ojciec to zdecydowany brzydal, choć niewątpliwie osobowość i wybitny aktor.
    • princesswhitewolf Re: Czysta piękność! 04.07.21, 13:38
      Prześliczna, a tu niebywale podobna mama i corka

• thank_you Re: Czysta piękność! 04.07.21, 18:12
        Takie zdjęcia są dowodem na to, że to nie zmarszczki powodują, że kobieta wygląda starzej. wink
        • princesswhitewolf Re: Czysta piękność! 05.07.21, 18:28
          rowniez zmarszczki ale nie tylko. Przede wszystkim utrata jedrnosci, kolagenu - "przyciaganie ziemskie" , konciki ust w dol,. to sprawia ze wyglada sie powaznej
          • annajustyna Re: Czysta piękność! 05.07.21, 19:56
            Dokładnie tak. Ja zmarszczek nie mam, ale widzę, że ta "podsciółka" inna niż przed laty.
          • thank_you Re: Czysta piękność! 05.07.21, 23:12
            Nie, to nie to, ale nieważne. smile
    • nickbezznaczenia Re: Czysta piękność! 04.07.21, 13:38
      Mama bardziej mi się podoba, ale ponieważ to dopiero szesnastolatka to jeszcze różnie może być.
    • arthwen Re: Czysta piękność! 04.07.21, 13:47
      Jest ładna, ale czystą pięknością to bym jej w życiu nie nazwała. Nie ten typ urody, który mnie rusza, a i do matki to jej sporo brakuje. Taka laleczka, ładna, ale bez wyrazu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka