januszekxxl 05.07.21, 22:27 Nienawidzę pisu. Ale widzę, że po powrocie Tuska, pis wygra następne wybory. No niestety ale tak będzie. Dlatego smutno mi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
januszekxxl Re: Smutno mi 05.07.21, 22:36 chococaffe napisała: > spoko, bez Tuska też wygrywa Taka prawda niestety. Ale to wina głupiego społeczeństwa. Smutno mi, że większość społeczeństwa jest głupia. Odpowiedz Link Zgłoś
engine8 Re: Smutno mi 06.07.21, 00:03 Dobrze ci tak... Nienawisc to straszne uczucie. Odpowiedz Link Zgłoś
dyzurny_troll_forum Re: Smutno mi 06.07.21, 00:05 januszekxxl napisał: > Ale widzę, że po powrocie Tuska, pis wygra następne wybory. No niestety ale tak > będzie. Ale zobacz ile LOLcontentu jest generowane od soboty.... a ile powstanie jak ten balon z hukiem trzaśnie... warto żyć i na to czekać! Odpowiedz Link Zgłoś
engine8 Re: Smutno mi 06.07.21, 01:49 On szuka zdrowej i taniej w utrzymaniu baby. Probowal sie popisywac i lansowac jako madry liczac ze to zaimponuje tutejszym sfrutrowanym i nieszczesliwym emamom. Okazalo sie ze na ta przynete nikt sie nie zalapal wiec probuje teraz grac na strunie biedaka potrzebujacego pomocy liczac na litosc i instynkt opiekunczy.... A to jeszcze gorsze w tym srodwisku bo trafil akurat na emamy ktore jak szukaj "kogos" to tez nie aby go utrzymuwac ale aby sie tym podniesc do gory spolecznie i finansowo. Odpowiedz Link Zgłoś
malgosiagosia Re: Smutno mi 06.07.21, 01:53 engine8 napisał(a): > On szuka zdrowej i taniej w utrzymaniu baby. On juz ma taka babe, ale jej nie lubi. Odpowiedz Link Zgłoś