swiecaca 09.07.21, 11:13 aż nie mogę się zdecydować co robić z tego szczęścia co byście robiły? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
borsuczyca.klusek Re: 44h sama w domu 09.07.21, 11:18 Wczoraj dwie godziny malowałam pazury. Coś się zawsze znajdzie do zrobienia 🙊 Tylko błagam żadnego sprzątania i robienia dla domu. Zrób coś tylko i wyłącznie dla siebie, nawet gdyby to miało być leżenie na kanapie 😉 Odpowiedz Link Zgłoś
kanna Re: 44h sama w domu 09.07.21, 11:19 Ja bym robiła NIC. Jak bym się już nacieszyła NICEM, to bym zaczęła, powoli, zastanawiać się na co mam ochotę I co by mi przyszło do głowy, to bym zrobiła. Odpowiedz Link Zgłoś
turbinkamalinka Re: 44h sama w domu 09.07.21, 11:22 Obawiam się, że 44 godziny to trochę mało na nacieszenie się nicem Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: 44h sama w domu 09.07.21, 11:40 Ja zrozumiałam, że tyle dopiero minęło, i reszta przed autorką. Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: 44h sama w domu 09.07.21, 11:23 Coś dobrego do jedzenia i na deser. Książka, film. Leżaczek <tylko że leje i grzmi> Długi Pilates Spa- peelingi, odżywki, itp. A potem by mi się znudziło i umówiłabym się z koleżanką na spacer leśny, i poleciałabym do siłowni, i na Kobido, i pobuszować po second handach. Odpowiedz Link Zgłoś
chabry.chabry Re: 44h sama w domu 09.07.21, 11:28 O tak, second - handy! Obeszłabym wszystkie w całym mieście...a potem na lody z bitą śmietaną, polewą i posypką! Odpowiedz Link Zgłoś
chabry.chabry Re: 44h sama w domu 09.07.21, 11:25 To co lubisz! Słuchasz muzyki - włącz głośniej ulubione utwory. Zakupy? Wyjdź, nakup letnich sukienek lub innych ciuchów. Fryzjer? Kosmetyczka? Lubisz ciszę? Ciesz się nią. Pizza lub chińskie żarcie? Zamów na domowy adres. Samotny seans w kinie? Obiad na mieście? Poranna kawa w najbliższej kafejce? Lub kolacja we włoskiej restauracji... Chodziłabym cały dzień w szlafroku Odpowiedz Link Zgłoś
swiecaca Re: 44h sama w domu 09.07.21, 11:33 chabry.chabry napisała: > Chodziłabym cały dzień w szlafroku właśnie bardziej w tym kierunku bo iść do kosmetyczki czy na zakupy mogę również jak rodzina jest w domu Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: 44h sama w domu 09.07.21, 11:34 Właśnie próbuję zdecydować się co chce jutro robić. Jedno dziecko jedzie właśnie na wakacje a drugie do przyjaciółki się wybiera jutro na cały dzień. Z czego i tak miałabym weekend dla siebie. Mam tyle możliwości małej turystyki, że trudno jest mi wybrać gdzie się wybrać. Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: 44h sama w domu 09.07.21, 11:36 Reasumując, polecam właśnie małą turystykę czy jak to się teraz nazywa. Czyli wypad w miejcie nie tak daleko od domu. Zwiedzanie, spacer, jakiś fajny posiłek w odwiedzanym miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
anorektycznazdzira Re: 44h sama w domu 09.07.21, 16:18 Włącz najgłupszy serial lub program i odpal sobie laser do depilacji. I jedziesz Odpowiedz Link Zgłoś
hanusinamama Re: 44h sama w domu 09.07.21, 16:20 Ja pracuje, trzepię zlecenia do oporu. Ale doceniam cisze i spokój, nawet kot mi nie przeszkadza bo jest burza a ona sie boi (zaszyła sie pod schodami) Odpowiedz Link Zgłoś