hedna 28.07.21, 10:27 Sporadycznie widuję, ale raczej nie łańcuszkowe, a z kamyków, muszelek. Chyba nie mam zdania na ten temat. Nosicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
daniela34 Re: Bransoletka na kostce 28.07.21, 10:31 Nie. Mam szerokie kostki i nie mam zamiaru ich podkreślać Odpowiedz Link Zgłoś
ludzikmichelin4245 Re: Bransoletka na kostce 28.07.21, 10:43 Ja podobnie jak Daniela. Plus raczej nie noszę biżuterii. Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Bransoletka na kostce 28.07.21, 10:52 To ja tu podobnie jak ludzik- nosze bardzo mało biżuterii. Na co dzień noszę tylko pierścionek od mamy. Odpowiedz Link Zgłoś
ludzikmichelin4245 Re: Bransoletka na kostce 28.07.21, 10:57 A nawiązując do naszych częstych sporów - trochę mnie rozbawiła myśl o pani mecenas, której spod togi wystaje kostka z bransoletką Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Bransoletka na kostce 28.07.21, 11:01 To by był zabawny obrazek, aczkolwiek skoro bywają panie mecenas w kabaretkach to i to by się mogło zdarzyć. No ale gdybym nosiła to zawsze do togi mogłabym zdjąć Odpowiedz Link Zgłoś
hanusinamama Re: Bransoletka na kostce 28.07.21, 13:38 BO tego tupy biżu nie powinno sie nosić w takich sytuacjach. Tak samo na jakims ważnym spotkaniu lub w pracy wymagjącej strojów typu damski garnitur. Wygląda tandetnie wtedy Odpowiedz Link Zgłoś
ludzikmichelin4245 Re: Bransoletka na kostce 28.07.21, 14:41 Chyba w którymś serialu prawniczym był wątek, że adwokatce (niewinnej córce przekręciarzy) spod garnituru wystawała elektroniczna bransoletka aresztantki Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Bransoletka na kostce 28.07.21, 14:44 Serial zapewne hamerykański 😃? Bo u nas to jednak zawieszają prawo wykonywania zawodu. Odpowiedz Link Zgłoś
ludzikmichelin4245 Re: Bransoletka na kostce 28.07.21, 15:53 Tak, i to dość fajny! Prawniczo-polityczny. Nie przypomnę sobie tytułu, ale jest tam prawniczka Diane, zagorzała demokratka, która ma chłopa republikanina i entuzjastę broni może ktoś skojarzy Odpowiedz Link Zgłoś
agatazieba Re: Bransoletka na kostce 28.07.21, 20:09 Prokurator w czerwonych japonka i todze. Tego nie da się odzobaczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
panterarei Re: Bransoletka na kostce 10.11.22, 11:53 Bardzo ładnie, pod kolor żabotu Odpowiedz Link Zgłoś
leia33 Re: Bransoletka na kostce 28.07.21, 10:36 Nie, według mnie są pretensjonalne. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabina_niczyja Re: Bransoletka na kostce 28.07.21, 10:39 Nie odkąd się dowiedziałam czym jest i co oznacza dla zboczuchów. Odpowiedz Link Zgłoś
adriana.la.cerva Re: Bransoletka na kostce 28.07.21, 10:40 Co oznacza? Pytam z ciekawości bo nie noszę biżuterii. Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Bransoletka na kostce 28.07.21, 10:42 Orientację les, ale to też zależy na której nodze chyba 🤔 Odpowiedz Link Zgłoś
hrabina_niczyja Re: Bransoletka na kostce 28.07.21, 10:52 Hotwife. Jak to usłyszałam od jednego zboka na plaży to zdjęłam od razu. Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: Bransoletka na kostce 28.07.21, 10:54 Hotwife nie noszą bransoletek z muszelek, a złote i na jednej nodze. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabina_niczyja Re: Bransoletka na kostce 28.07.21, 11:02 No z muszelek może i nie. Ale złote tak, więc uznałam, że wolę spokojny urlop niz podteksty zbokow. Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Re: Bransoletka na kostce 28.07.21, 20:44 hrabina_niczyja napisała: > złote tak, więc uznałam, że wolę spokojny urlop n A srebrne? Bo ja noszę srebrną i może to też coś oznacza 😂 Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: Bransoletka na kostce 28.07.21, 21:08 Musisz udać się na jakieś bdsm-owe forum po wiedzę. Odpowiedz Link Zgłoś
3-mamuska Re: Bransoletka na kostce 28.07.21, 10:57 hrabina_niczyja napisała: > Hotwife. Jak to usłyszałam od jednego zboka na plaży to zdjęłam od razu. Podałaś się opinii jakiegoś debila. Współczuje. Odpowiedz Link Zgłoś
homohominilupus Re: Bransoletka na kostce 28.07.21, 10:59 hrabina_niczyja napisała: > Hotwife. Jak to usłyszałam od jednego zboka na plaży to zdjęłam od razu. No wiesz co zeby tak brać do siebie co jakiś oblech ma we łbie Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Bransoletka na kostce 28.07.21, 10:59 Ematka bawi i uczy, nie znałam tego określenia wcześniej 🧐 Odpowiedz Link Zgłoś
szarakratka Re: Bransoletka na kostce 28.07.21, 14:57 Ja też nie. Bransoletkę kiedyś nosiłam, nikt mnie nie zaczepiał z tego powodu. Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Bransoletka na kostce 28.07.21, 16:53 Dobra, a hotwife to czym się charakteryzuje? Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: Bransoletka na kostce 28.07.21, 17:17 Tym, że ubogaca męża kochankami, a mąż z wdzięczności pada do jej stóp. Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Bransoletka na kostce 28.07.21, 23:01 thank_you napisała: > Tym, że ubogaca męża kochankami, a mąż z wdzięczności pada do jej stóp. O, fajnie😁 Odpowiedz Link Zgłoś
hanusinamama Re: Bransoletka na kostce 28.07.21, 13:38 A nie piercionek na palcu u nogi? Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Bransoletka na kostce 28.07.21, 10:41 Tu ostatnio same zboczuszyce 🙄 Odpowiedz Link Zgłoś
bulzemba Re: Bransoletka na kostce 28.07.21, 10:48 Nie cierpię nadawania podtekstów różnym rzeczom. Wg mnie to durne i niepraktyczne. Odpowiedz Link Zgłoś
3-mamuska Re: Bransoletka na kostce 28.07.21, 10:58 Ja tez tego nie cierpię to samo z tęczą. Brrr. Debilizm. Odpowiedz Link Zgłoś
aandzia43 Re: Bransoletka na kostce 28.07.21, 11:20 Taaa, a kolczyk w prawym uchu noszą pedały, tak samo jak czerwone skarpetki Coś tam sobie ludzie roją na temat różnych akcesoriów i dorabiają ideolo, ale nie przejmowałabym się, że niby swingersi z tymi bransoletkami na nodze mają coś wspólnego. Noszę łańcuszki na kostkach od młodości, bo mam wąskie pęciny i nie paskudne stópki, a poza tym lubię. Teraz jestem stara, ale też noszę bo mi pasuje do stylówy. Odpowiedz Link Zgłoś
aandzia43 Re: Bransoletka na kostce 28.07.21, 11:23 A, srebrna obrączkę na palcu u stopy też do niedawna nosiłam, ale mi się zepsuła. Może sobie kupię nową. Odpowiedz Link Zgłoś
januszekxxl Re: Bransoletka na kostce 28.07.21, 11:40 aandzia43 napisała: > A, srebrna obrączkę na palcu u stopy też do niedawna nosiłam, ale mi się zepsuła. Przerób ją na kolczyk i noś w przekłutym nosie. Odpowiedz Link Zgłoś
bulzemba Re: Bransoletka na kostce 28.07.21, 11:37 A złota obrączka na palcu ręki sugeruje podobno że para bzyka tylko siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
ludzikmichelin4245 Re: Bransoletka na kostce 28.07.21, 22:25 bulzemba napisała: > A złota obrączka na palcu ręki sugeruje podobno że para bzyka tylko siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
lumeria Re: Bransoletka na kostce 28.07.21, 15:51 >Taaa, a kolczyk w prawym uchu noszą pedały, tak samo jak czerwone skarpetki tongue_out Coś tam sobie ludzie roją na temat różnych akcesoriów i dorabiają ideolo Przecież ludzie w grupach marginalizowanych faktycznie używali takich sygnałów by się wzajemnie identyfikować. Odpowiedz Link Zgłoś
aandzia43 Re: Bransoletka na kostce 28.07.21, 16:16 Jakich sygnałów używały grupy marginalizowane to sprawa grup marginalizowanych, ja piszę o miejskich legendach na temat domniemanych sygnałów. Biżuteria to nie tatuaże więzienne, kolczyki czy łańcuszki noszą wszyscy trudno więc przywiązywać wagę do takich niby-sygnałów. Odpowiedz Link Zgłoś
nigdynigdynigdy84 Re: Bransoletka na kostce 28.07.21, 13:16 Ja kojarzę coś z dodatkowym kolczykiem w uchu, chyba że jak dwa w lewym to lesbijka, ale to z czasów gowniarstwa jeszcze Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Bransoletka na kostce 28.07.21, 13:43 A nie kojarzysz, że bransoletka na nodze to też właśnie les? Bo mnie się coś takiego roi. O tych kolczykach też pamiętam, że było. Odpowiedz Link Zgłoś
nigdynigdynigdy84 Re: Bransoletka na kostce 28.07.21, 14:17 No właśnie z nogą nic a nic nie kojarzę Odpowiedz Link Zgłoś
rozwiane_marzenie Re: Bransoletka na kostce 28.07.21, 18:24 Nie, z tym kolczykiem to było tak, że jak tylko jeden i tylko w prawym uchu to pedał xD. W lewym można było nosić. O bransoletkach na nodze nic nie słyszałam. Widuję natomiast panie, które noszą. Najczęściej młode. Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: Bransoletka na kostce 28.07.21, 13:17 Że jak ? Nosiłam latami, od czasów studiów. W wakacje na opalonej nodze bardzo mi się taka ozdoba podobała. Czyli szczęśliwie minę mam delikatnie mówiąc zniechęcającą do podrywu 😏 Czego to się człowiek na starość nie dowie ? Durnowate. Odpowiedz Link Zgłoś
pytajacakinga Re: Bransoletka na kostce 10.11.22, 09:49 hrabina_niczyja napisała: > Nie odkąd się dowiedziałam czym jest i co oznacza dla zboczuchów. Jej podziel się ta wiedza bo ja nosze i teraz nie wiem co to oznacza dla zboczochow 🤔 Odpowiedz Link Zgłoś
lilia-anna Re: Bransoletka na kostce 28.07.21, 10:40 Nie, nie mój styl zupełnie. Odpowiedz Link Zgłoś
joanna266 Re: Bransoletka na kostce 28.07.21, 10:44 Noszę złotą, lubię i uważam ze jest seksi. Najbardziej na opalonej nodze W nosie mam co oznacza. Odpowiedz Link Zgłoś
kosmos_pierzasty Re: Bransoletka na kostce 28.07.21, 10:44 Nie, ale mi się podobają. Odpowiedz Link Zgłoś
koko8 Re: Bransoletka na kostce 28.07.21, 10:47 Noszę złoty łańcuszek na kostce, uwielbiam. Odpowiedz Link Zgłoś
3-mamuska Re: Bransoletka na kostce 28.07.21, 10:53 Nosze od lat złota cieniutką. Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: Bransoletka na kostce 28.07.21, 10:56 Noszę od kilkunastu lat (najstarsza muszelkowa ma lat 14) na dwóch nogach. Odpowiedz Link Zgłoś
wapaha Re: Bransoletka na kostce 28.07.21, 15:33 thank_you napisała: > Noszę od kilkunastu lat (najstarsza muszelkowa ma lat 14) na dwóch nogach. przez cały rok ? Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: Bransoletka na kostce 28.07.21, 19:48 Nie, że cały rok, ale zaczęłam kilkanaście lat temu - myślę, że noszę większość roku. Oczywiście na jakieś oficjalne wyjścia chowam do szuflady, ale przy niezobowiązujących, codziennych sytuacjach - tak. Tylko mi to pasuje i oddaje mój charakter. Ostatni raz raptem wczoraj zaczepiła mnie kobieta i pytała, skąd mam takie ładne bransoletki. Na plażę to w ogóle mam biżuteryjne, bogate ozdoby na stopy. Tak lubię. Odpowiedz Link Zgłoś
wapaha Re: Bransoletka na kostce 28.07.21, 19:57 rozumiem, też kiedyś nosiłam, teraz tylko latem ściągałam co trochę bo niewygodnie było w układzie :bransoleta+skarpeta+ wysoki martens Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: Bransoletka na kostce 28.07.21, 20:03 Nie no, jasne, jak idę w góry i zakładam wysokie buty albo gdy noszę trapery zimą, to zdejmuję. Jednak większość zimy (tej warszawskiej) łażę w sneakersach i wtedy nie zdejmuję bransoletek, bo miło mi się robi na ich widok (przywołują lato). Odpowiedz Link Zgłoś
januszekxxl Re: Bransoletka na kostce 28.07.21, 10:59 Bransoletka na kostce = wiocha. Dać chłopu zegarek to na nogę założy. Odpowiedz Link Zgłoś
bominka Re: Bransoletka na kostce 28.07.21, 11:11 Noszę zawsze w lato do opalonych nóg. Bardzo lubię ten NOWOCZESNY styl😊 Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Bransoletka na kostce 28.07.21, 11:12 Nie, uważam je za paskudne zjawisko. Odpowiedz Link Zgłoś
mikams75 Re: Bransoletka na kostce 28.07.21, 11:15 nie nosze, ladnie wygladaja na szczuplych kostkach, a ja nie dosc, ze masywnej budowy jestem to mi jeszcze latem puchna kostki, wiec taka bransoletka nie bylaby ozdoba. Ale u innych mi sie podobaja. Odpowiedz Link Zgłoś
starczy_tego Re: Bransoletka na kostce 28.07.21, 11:30 nie nosimy, uważamy za dość wieśniacki trend. no tandetnie mi się to kojarzy, nic na to nie poradzę. Odpowiedz Link Zgłoś
savignonblanc Re: Bransoletka na kostce 28.07.21, 11:31 Zdarza się latem, ale łańcuszek. Mój mąż bardzo lubi jak zakładam. Ja to w sumie tez nie mam zdania. Pamietam z nastoletnich lat, ze moja mama uważała, ze to wulgarne. Nie mam pojęcia dlaczego. Odpowiedz Link Zgłoś
raczek47 Re: Bransoletka na kostce 28.07.21, 11:50 Całe lato, srebrny ze anielskim skrzydełkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
berdebul Re: Bransoletka na kostce 28.07.21, 12:02 Nie, przy moim trybie życia musiałaby być pancerna, niczym więzienna bransoleta z GPS, więc urok raczej umiarkowany. Odpowiedz Link Zgłoś
bovirag Re: Bransoletka na kostce 28.07.21, 12:07 Nosze. Srebrna. Cały rok na okrągło, ściągam tylko jeśli w zimie zakładam rajstopy. Odpowiedz Link Zgłoś
bei Re: Bransoletka na kostce 28.07.21, 12:32 Nosiłam ćwierć wieku temu w czasie wakacji. Kostki mam wciąż szczupłe, ale biżuterii noszę bardzo mało. Odpowiedz Link Zgłoś
hanusinamama Re: Bransoletka na kostce 28.07.21, 13:39 Ja podobnie. Plus zrywałam je nagminnie. Zeby mi sie na nodze utrzymała musiałaby być z grubego łańcucha Odpowiedz Link Zgłoś
mail-na-gazecie Re: Bransoletka na kostce 28.07.21, 12:38 Dla mnie to tak samo obciachowe jak wszelkie tatuaże. Jedno i drugie, to marna próba podbicia seksapilu u kobiet, które go nie mają. Odpowiedz Link Zgłoś
aandzia43 Re: Bransoletka na kostce 28.07.21, 12:57 Tak, marna próba podbicia seksapilu (którego nie ma) jak i wszelkie biżuterie. Kolczyki, pierścionki, naszyjniki, dorzućmy jeszcze makijaże, farby na włosy. Odpowiedz Link Zgłoś
dvdva Re: Bransoletka na kostce 28.07.21, 13:05 Obcisle sukienki tez dorzucmy, a co Seksowna bieliznę Cnoty niewiescie eksponujmy, li I jedynie Odpowiedz Link Zgłoś
my_fair_lady Re: Bransoletka na kostce 28.07.21, 19:12 aandzia43 napisała: > Tak, marna próba podbicia seksapilu (którego nie ma) jak i wszelkie biżuterie. > Kolczyki, pierścionki, naszyjniki, dorzućmy jeszcze makijaże, farby na włosy. > 👍😁👏👏👏👏👏👏 Odpowiedz Link Zgłoś
hanusinamama Re: Bransoletka na kostce 28.07.21, 13:40 Pacz pan. Ja od 2 lat nie mam czasu podbić tego seksapilu. Ale do 40 obiecałam sobie ze zrobie ten cholerny tatuaż. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Bransoletka na kostce 28.07.21, 16:22 No to na początek kup bransoletkę na kostkę. Może coś pomoże, na tatoo czas przyjdzie później. Odpowiedz Link Zgłoś
hanusinamama Re: Bransoletka na kostce 28.07.21, 19:31 Nie dzieki. Tatoo mam obmyślony od 2 lat. Musze blizne po operacji zakryć. Odpowiedz Link Zgłoś
la_mujer75 Re: Bransoletka na kostce 28.07.21, 13:12 Całkiem niedawno mąż z rozmarzeniem wspominał, jak nosiłam taką bransoletkę. Teraz nie noszę, chociaż akurat pęciny mam ok, ale dorobiłam się pajączków, więc jakoś nie gra mi to razem. Za to uwielbiam espadryle wiązane (zapinane )w kostce Odpowiedz Link Zgłoś
najwyzszy_kapital_kulturowy Re: Bransoletka na kostce 28.07.21, 13:30 Nie noszę bo to nie mój styl. Jak ktoś chce i lubi to niech nosi. Nie oceniam ani pozytywnie ani negatywnie. Odpowiedz Link Zgłoś
trudneslowa Re: Bransoletka na kostce 28.07.21, 13:45 Bardzo mi się podobają i noszę Odpowiedz Link Zgłoś
marcelinasok Re: Bransoletka na kostce 28.07.21, 14:03 Noszę złotą grubą bransoletkę. Odpowiedz Link Zgłoś
klaviatoorka1 Re: Bransoletka na kostce 28.07.21, 14:56 we wczesnej młodości nosiłam, ale wtedy też latem chadzałam w sandałkach. teraz od kilku lat noszę trampki, tenisówki, sneakersy i to by się trochę gryzło. poza tym- dawno już nie widziałam w tym nikogo, a mieszkam w okolicy mocno turystycznej. Na wakacyjnych wyjazdach na południe Europy- widywałam je głównie na Polkach. Bo Francuzki, Włoszki, Chorwatki to raczej chyba w tym nie gustują Odpowiedz Link Zgłoś
yennefer.00 Re: Bransoletka na kostce 28.07.21, 17:44 Gdzieb Wy się chowacie modowo, pod kamieniem? Pełno osób teraz nosi, bardzo różne, kolorowe i do trampek, tenisówek tych niższych też jak najbardziej Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Bransoletka na kostce 28.07.21, 15:52 Szczerze mówiąc to wyglada obleśnie. Zwłaszcza jeśli kostka/łydka grube. Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Bransoletka na kostce 28.07.21, 18:13 Sam jesteś obleśny oblechu 🙄🤢 Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Bransoletka na kostce 28.07.21, 18:59 a na serio: jest to obleśne moim zdaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Bransoletka na kostce 28.07.21, 19:04 A nie lepiej napisać: mnie się nie podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Bransoletka na kostce 28.07.21, 19:06 Napisz lepiej co tam w Lublinie? Carnaval Sztukmistrzów się szykuje? Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Bransoletka na kostce 28.07.21, 19:09 W zeszłym tygodniu był 🙄 Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Bransoletka na kostce 28.07.21, 19:15 udany? łazili na linach między kamienicami? Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Bransoletka na kostce 28.07.21, 19:19 Nie wiem, pewnie tak 🙄 Odpowiedz Link Zgłoś