Dodaj do ulubionych

Last minute teraz? Dokąd?

20.08.21, 09:36
Pomożecie? Gdzie last minute teraz?
2+2?
Zaczelam urlop i miałam jechać na Hel ale jak widzę pogodę to mam zalamke.
Dorośli szczepieni. Dzieci 4 lata i 6 lat.

Egipt odpada bo za gorąco.
Obserwuj wątek
    • extereso Re: Last minute teraz? Dokąd? 20.08.21, 09:43
      Bornholm, Skania- to byłyby moje wybory. Ale Ty pewno słońca szukasz. Portugalia?
    • agniesia331 Re: Last minute teraz? Dokąd? 20.08.21, 09:59
      Bułgaria, Cypr, Hiszpania i Kanary
    • triss_merigold6 Re: Last minute teraz? Dokąd? 20.08.21, 10:03
      Kanary, Madera, Hiszpania, Bułgaria, Węgry
    • mia_mia Re: Last minute teraz? Dokąd? 20.08.21, 10:06
      Turcja, Grecja, pożary się chyba skończyły. Do Turcji dzieciom wystarczy test antygenowy, chociaż nie wiem czy nie obowiązuje powyżej 6 lat.
      • b.bujak Re: Last minute teraz? Dokąd? 20.08.21, 11:10
        Jestesmy w Turcji. Pozary opanowane. Mlodemu lat 12 robilismy test antygenowy za 80 zl. Do 6 lat nie trzeba chyba wcale testowac
    • panna_lila Re: Last minute teraz? Dokąd? 20.08.21, 10:07
      No właśnie ktoś był w Bułgarii - jak poziom hoteli? jak w porównaniu z Turcją, w której hotele przynajmniej na zdjęciach wyglądają zacnie i z bogatą infrastrukturą dla dzieci.
      • alicjak-2 Re: Last minute teraz? Dokąd? 20.08.21, 21:43
        Turcja hotele raczej na bogato , Blugaria ubogo ale za to piasek na plaży, mi Blugariaa zajeżdża Perelem , kiepskie, tłuste jedzenie . Wybierz raczej Turcję hotel z zjedzalniami i będą dzieciaki zachwycone , chociaż jestem miłośniczka kanarów i to bym najbardziej polecała
      • mia_mia Re: Last minute teraz? Dokąd? 20.08.21, 22:08
        Nie ma porównania między Turcją a Bułgarią, zdecydowanie lepiej jechać do Turcji.
        Hotele w Bułgarii, jak wszędzie, mają różny poziom, ale jest zupełnie inna zabudowa niż w Turcji, zatłoczone plaże, w kurortach. Hotele to w większości blok z kałużą, mało zieleni.
    • bang_bang30 Re: Last minute teraz? Dokąd? 30.08.21, 13:04
      Pojechaliśmy do Turcji. Jest bosko. Nie wychodzimy z basenów prawie smile
      Wycieczka kupiona 3 dni przed wylotem. Test tylko dla dziecka 6+. Polecam.
    • madame_edith Re: Last minute teraz? Dokąd? 30.08.21, 13:07
      Jestem w Chorwacji i jestem zachwycona. Mniej gorąco i mniej ludzi niż w środku sezonu. A wciąż ciepło i pięknie. Chyba będę się częściej wybierać na zakończenie lata 😜.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka