premeda Re: polska uczestniczk Miss Supracośtam i jej kre 22.08.21, 19:53 Wygląda jakby reklamowała producenta jaj lub fermę kurcząt. Albo producenta paszy dla zwierząt, bo na workach są takie kury lub świnie, czy tam inne krowy 😂🤣 Odpowiedz Link Zgłoś
manala Re: polska uczestniczk Miss Supracośtam i jej kre 22.08.21, 19:57 Uśmiałam się Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: polska uczestniczk Miss Supracośtam i jej kre 22.08.21, 20:00 Szpąsor KFC Odpowiedz Link Zgłoś
rb_111222333 Re: polska uczestniczk Miss Supracośtam i jej kre 22.08.21, 20:09 Hahaha, trzeba przyznać, że projektantka ma albo poczucie humoru albo brak poczucia obciachu Odpowiedz Link Zgłoś
bene_gesserit Re: polska uczestniczk Miss Supracośtam i jej kre 22.08.21, 21:59 Albo chciała zakończyć karierę z przytupem. Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: polska uczestniczk Miss Supracośtam i jej kre 26.08.21, 17:51 Zwyczajnie robi sobie jaja,... Odpowiedz Link Zgłoś
default Re: polska uczestniczk Miss Supracośtam i jej kre 22.08.21, 20:14 Takie ratki, jak ta co jej wisi koło biodra, to psom kupuje. Suszone (czy wędzone, nie wiem). Ja bym jeszcze bocianie gniazdo dała na głowę. Tez narodowo, a przy tym ludowo. Odpowiedz Link Zgłoś
kokokoko_euro_spoko Re: polska uczestniczk Miss Supracośtam i jej kre 22.08.21, 20:19 Bocianie gniazdo na głowie wymiata. Odpowiedz Link Zgłoś
dyzurny_troll_forum Re: polska uczestniczk Miss Supracośtam i jej kre 22.08.21, 20:32 default napisała: > Ja bym jeszcze bocianie gniazdo dała na głowę. Tez narodowo, a przy tym ludowo. I skrzydła husarskie na plecy.... Odpowiedz Link Zgłoś
default Re: polska uczestniczk Miss Supracośtam i jej kre 22.08.21, 20:40 I wierzbe rosochatą pod pache. Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: polska uczestniczk Miss Supracośtam i jej kre 22.08.21, 21:39 Ale pod pachą to już kura jest! Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: polska uczestniczk Miss Supracośtam i jej kre 22.08.21, 21:55 Na plecach to już skrzydło orła powiewa! Odpowiedz Link Zgłoś
effka454 Re: polska uczestniczk Miss Supracośtam i jej kre 23.08.21, 18:52 Skrzydła były na wyborach miss universe w tym roku Odpowiedz Link Zgłoś
bene_gesserit Re: polska uczestniczk Miss Supracośtam i jej kre 23.08.21, 19:08 Strach pomyśleć, co będzie w przyszłym roku. Może miss będzie przebrana za Onufrego Zagłobę? Rudego 102? Zapiętą pod szyję Marię Curie? Może właśnie za kurię biskupią? Odpowiedz Link Zgłoś
meginpap22 Re: polska uczestniczk Miss Supracośtam i jej kre 23.08.21, 13:55 Gniazdo tak, ale koniecznie z bocianem w środku. Odpowiedz Link Zgłoś
znowu.to.samo Re: polska uczestniczk Miss Supracośtam i jej kre 22.08.21, 20:16 Powiedz że to żart Odpowiedz Link Zgłoś
bene_gesserit Re: polska uczestniczk Miss Supracośtam i jej kre 22.08.21, 20:23 Gdyby jeszcze wokół jej biustu i talii wił się inny drób, na ten przykład kaczka albo kaczor, rozumiałabym. Odpowiedz Link Zgłoś
janja11 Re: polska uczestniczk Miss Supracośtam i jej kre 22.08.21, 20:26 "za kreację odpowiedzialna jest Ela Piorun, która na co dzień współpracuje z pierwszą damą - Agatą Dudą." No to tylko czekać, jak nasza PiSia pierwsza dama z małżonkiem z jakąś narodową zwierzyną wystąpią. Żubr byłby oryginalny i bardzo patriotyczny. Odpowiedz Link Zgłoś
cruella_demon Re: polska uczestniczk Miss Supracośtam i jej kre 22.08.21, 20:45 janja11 napisał(a): > "za kreację odpowiedzialna jest Ela Piorun, która na co dzień współpracuje z pi > erwszą damą - Agatą Dudą." > > No to tylko czekać, jak nasza PiSia pierwsza dama z małżonkiem z jakąś narodową > zwierzyną wystąpią. > Żubr byłby oryginalny i bardzo patriotyczny. > Żubr jest duży. Musiałby się Adrian z Agatą umówić kto będzie przodem, kto tyłem Odpowiedz Link Zgłoś
hanusinamama Re: polska uczestniczk Miss Supracośtam i jej kre 22.08.21, 20:47 Gdzie nasze pisie trolle? No gdzie ten zachwyt suknią haute couture na miarę światowych wybiegów. Odpowiedz Link Zgłoś
lanola.x Re: polska uczestniczk Miss Supracośtam i jej kre 22.08.21, 20:47 Ale tandeta, gdyby jeszcze tej kurzej nogi nie było. Masakra. Odpowiedz Link Zgłoś
solejrolia Re: polska uczestniczk Miss Supracośtam i jej kre 22.08.21, 20:52 CK Dezerterzy. Odpowiedz Link Zgłoś
krolewska.asma Re: polska uczestniczk Miss Supracośtam i jej kre 22.08.21, 21:01 Dla mnie ok A wy jak zwykle nie zrozumiałośce ze nie chodzi o zaprojektowanie kolejnej takiej samej sukienki ale o oryginalność Odpowiedz Link Zgłoś
lanola.x Re: polska uczestniczk Miss Supracośtam i jej kre 22.08.21, 21:07 Nie wiem czemu ale od jakiegoś czasu mam wrażenie że królewska.asma to Agata Duda. Odpowiedz Link Zgłoś
lanola.x Re: polska uczestniczk Miss Supracośtam i jej kre 22.08.21, 21:08 Lepiej by było gdyby wzięła żywa kure pod pache Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: polska uczestniczk Miss Supracośtam i jej kre 23.08.21, 14:33 >Lepiej by było gdyby wzięła żywa kure pod pache to ma byc orzel! ha ha Orla pod pache Odpowiedz Link Zgłoś
lanola.x Re: polska uczestniczk Miss Supracośtam i jej kre 23.08.21, 19:12 😂😂Ja wczoraj myślałam że to kura Odpowiedz Link Zgłoś
lella_two Re: polska uczestniczk Miss Supracośtam i jej kre 23.08.21, 07:19 Taka pracowita od rana do nocy? Eeeee... Odpowiedz Link Zgłoś
hummorek Re: polska uczestniczk Miss Supracośtam i jej kre 24.08.21, 11:49 Noooo, po byku oryginalne 🤣 Odpowiedz Link Zgłoś
marusiatoja47 Re: polska uczestniczk Miss Supracośtam i jej kre 22.08.21, 21:10 Oszfak...całkiem serio myślałam, że to kogut😂😂 Odpowiedz Link Zgłoś
wlazkotnaplot Re: polska uczestniczk Miss Supracośtam i jej kre 22.08.21, 21:15 Ale to jakiś żart raczej... Odpowiedz Link Zgłoś
gaskama Re: polska uczestniczk Miss Supracośtam i jej kre 22.08.21, 21:24 PiSździelski gust i PiSździelski brak poczucia obciachu. W sumie .... nie ma co się śmiać .... suweren na bank zachwycony. Uzna ten shit za ot kjutjur. Odpowiedz Link Zgłoś
saszanasza Re: polska uczestniczk Miss Supracośtam i jej kre 22.08.21, 22:48 gaskama napisała: > PiSździelski gust i PiSździelski brak poczucia obciachu. W sumie .... nie ma co > się śmiać .... suweren na bank zachwycony. Uzna ten shit za ot kjutjur. > Oj, myślę, że naprawdę zachwycony byłby, gdyby w tym czasie Edyta Górniak śpiewała hymn narodowy😂 Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: polska uczestniczk Miss Supracośtam i jej kre 22.08.21, 21:56 I już wiadomo, czym projektantka się inspirowała! Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: polska uczestniczk Miss Supracośtam i jej kre 22.08.21, 22:11 To jest orzeł na miarę naszych możliwości 😳 Odpowiedz Link Zgłoś
znowu.to.samo Re: polska uczestniczk Miss Supracośtam i jej kre 22.08.21, 22:33 Kreacja idealna do Dnia Świra Odpowiedz Link Zgłoś
livia.kalina Re: polska uczestniczk Miss Supracośtam i jej kre 22.08.21, 23:02 Estetyka tej kreacji ma wieloletnia tadycję: Ministerstwo Cyfryzacji i promocja Polski na EXPO 2018 Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: polska uczestniczk Miss Supracośtam i jej kre 24.08.21, 14:44 w sumie ja się czuje znieważona. czy można to gdzieś zgłaszać? Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: polska uczestniczk Miss Supracośtam i jej kre 26.08.21, 17:54 Znieważona??? Ja to CHCĘ! Chcę zombie-orzeła z drugiego foto! Odpowiedz Link Zgłoś
spirit_of_africa Re: polska uczestniczk Miss Supracośtam i jej kre 22.08.21, 23:13 To chyba podpada pod znieważenie symboli narodowych? Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Re: polska uczestniczk Miss Supracośtam i jej kre 26.08.21, 17:11 spirit_of_africa napisała: > To chyba podpada pod znieważenie symboli narodowych? Podejrzewam, że prędzej odpowiadaliby za znieważenie ci, którzy tego orła krytykują... Odpowiedz Link Zgłoś
mamtrzykotyidwa Re: polska uczestniczk Miss Supracośtam i jej kre 23.08.21, 01:26 Ukradła koguta?! Odpowiedz Link Zgłoś
kropkaa Re: polska uczestniczk Miss Supracośtam i jej kre 23.08.21, 01:35 Jakiś wymoczek ta kura. Ona powinna być większa, z rozmachem, a nie taka zdechła ptica. Odpowiedz Link Zgłoś
azalee Re: polska uczestniczk Miss Supracośtam i jej kre 24.08.21, 11:47 Bo to jest kura na skalę naszych możliwości. Ty wiesz, co my robimy tą kurą? My otwieramy oczy niedowiarkom. Patrzcie – mówimy – to nasze, przez nas wykonane i to nie jest nasze ostatnie słowo Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: polska uczestniczk Miss Supracośtam i jej kre 23.08.21, 08:03 Oczy krwawią. Tylko czekać, aż zaprojektują nowe stroje galowe z orłem i kaczką. Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: polska uczestniczk Miss Supracośtam i jej kre 23.08.21, 14:01 az dziw ze nie krzyza jej nie dolozyli Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Anna Fryczkowska 23.08.21, 14:44 bardzo ładnie się wypowiedziała w tej sprawie: www.facebook.com/anna.fryczkowska/posts/6280866781938469 "W odróżnieniu od wyśmiewającej większości jestem fanką tego projektu. To jedna z trafniejszych metafor polskości i naprawdę nie ma się z czego śmiać, bo to o nas. W zamierzeniu: dumny ptak drapieżny, który na chwilę uciekł z godła, miał prężyć się na dobitnej piersi Matki Polki in spe. W realizacji: do torsu miss tuli się coś, co wygląda jak gumowy kurczak, którego kupiłam w Maxi Zoo dla psa i pies go lubi. Z niedoszłej dumy zrodziła się szpetna przytulność, słabość, śmieszność, niezdarność i kiwająca do wtóru bezwładna nóżka. Ze złotej korony - pluszowy żółty wypadek przy pracy. Zadęcie (to projektowała wszak nadworna projektantka prezydentowej, ta, która zaprojektowała jakiś czas temu dla Agaty D. czerwone gumeczki do białej maseczki) zrobiło wielkie puff i stało się memem. Wstaliśmy z kolan, by wyprężyć i pokazać światu białego kurczaka" Odpowiedz Link Zgłoś
bene_gesserit Re: Anna Fryczkowska 23.08.21, 19:22 Świetnie napisane, ale to nie jest, tfutfutfu, moja polskość. Nie i nigdy. Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: Anna Fryczkowska 26.08.21, 17:57 Zmieniłabym końcówkę: "Wstaliśmy z kolan, chcąc pokazać polską prężność, a pokazaliśmy światu smętnego oklapłego ptaka" Odpowiedz Link Zgłoś