lajtova 29.08.21, 12:13 Drugi tydzień wakacji. Bezchmurne niebo, ciepłe morze, około 32 stopni co dziennie, wspaniałe jedzenie podawane jak ludziom a nie oblesnej papierowej tacce. Niby drobiazgi ale nad Bałtykiem niedostępne. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
little_fish Re: No to zaczynam. 29.08.21, 12:27 Byłam nad Bałtykiem, jadłam z talerza. Odpowiedz Link Zgłoś
joana012 Re: No to zaczynam. 29.08.21, 12:42 Ja również, jadaliśmy w restauracji będącej częścią pensjonatu. Jedzenie zamawiane przy stoliku, z menu, pyszne, różnorodne i świeże. Nawet sztućce były, mimo że to Bałtyk Wiem, że chcesz prowokować, taka twoja uroda Odpowiedz Link Zgłoś
paulownia88 Re: No to zaczynam. 29.08.21, 13:13 Korzystaj, korzystaj, bo sądząc po niektórych wątkach nie pożyjesz zbyt długo. Odpowiedz Link Zgłoś
lajtova Re: No to zaczynam. 29.08.21, 13:56 Mój cel dożycie końca studiów dzieci. Ich pierwsza porządną praca. Potem mogę zdychać. Dostaną spadek to będą mieli na łatwiejszy start. Odpowiedz Link Zgłoś
chococaffe Re: No to zaczynam. 29.08.21, 13:34 Co tak późno wątek o Bałtyku zakłada. Zwykle było wczesniej. Chyba, że to awansem na przyszły rok. Ale gdzie choinka i Wigilia??? Odpowiedz Link Zgłoś
lajtova Re: No to zaczynam. 29.08.21, 13:54 W sumie niepozno. Byliśmy już w Alzacji i na Cyprze. Na ten Cypr w końcu polecieliśmy chociaż były cyrki z urlopem starego i praktycznie już myśleliśmy że nie da rady. Awaryjnie miało być Wilno ale jednak w końcu się udało. Także cały sierpień się wakacjuje. Nawet od forum bo miałam bana. Odpowiedz Link Zgłoś
chococaffe Re: No to zaczynam. 29.08.21, 13:56 Ale był kwiecień , maj, czerwiec... późno wystartowałaś w tym roku Odpowiedz Link Zgłoś
lajtova Re: No to zaczynam. 29.08.21, 14:01 Miałam zapierdol w walce z foliarzami antyszczepionkowymi durniami. Odpowiedz Link Zgłoś
srubokretka Re: No to zaczynam. 29.08.21, 14:14 Rzeczywiscie, pamietam te walki z zabitej dechami piwnicy. Foliarze antyszczepionkowcy durnie wtedy korzystali z wakacji w tropikach. Np ja zaczelam juz w lutym. Odpowiedz Link Zgłoś
chococaffe Re: No to zaczynam. 29.08.21, 14:39 Nie, foliarze dzielnie się przyznawali na forum, ze oni i tak nigdzie nie chodzą ani nie jeżdzą, a kawę mogą pic w domu Odpowiedz Link Zgłoś
kanna Re: No to zaczynam. 29.08.21, 14:34 > Chuj mnie to obchodzi. Czy mam rozumieć, ze to jest wątek w którym tylko Ty piszesz o wyjazdach? Odpowiedz Link Zgłoś
lajtova Re: No to zaczynam. 29.08.21, 14:41 Nie. To wątek gdzie każdy może pisać co chce. Odpowiedz Link Zgłoś
nigdynigdynigdy84 Re: No to zaczynam. 29.08.21, 15:46 Lajtowa to pijana prostaczka. Odkręca flaszkę i wątki zakłada jakie to ma bajkowe życie. Odpowiedz Link Zgłoś
lajtova Re: No to zaczynam. 29.08.21, 18:55 Za tydzień wracam. Idę z twoja stara w cug. Odpowiedz Link Zgłoś
krolewska.asma Re: No to zaczynam. 29.08.21, 14:45 Zapomniałaś napisać ze są sinice albo groźne prady ( na zmianę) wiec tylko do kolan można wejść Odpowiedz Link Zgłoś
lajtova Re: No to zaczynam. 29.08.21, 14:47 Wejście do Bałtyku to krioterapia. Nie potrzebuję. Odpowiedz Link Zgłoś
little_fish Re: No to zaczynam. 29.08.21, 16:03 W tym roku akurat sinic praktycznie nie było. Odpowiedz Link Zgłoś