rainbow_dash 06.09.21, 21:02 70 osób. Większość z nich się nie udziela! Hej, czytelniczki, napiszcie coś Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rainbow_dash Re: Obecnie na forum 06.09.21, 21:06 Good monday evening, mondaymorning! Odpowiedz Link Zgłoś
woman_in_love Re: Obecnie na forum 06.09.21, 21:04 dlaczego mnie nie ma na tej liście? wyłączyłaś mnie? Odpowiedz Link Zgłoś
rainbow_dash Re: Obecnie na forum 06.09.21, 21:06 Absolutely not! Może masz włączona "niewidoczność" Odpowiedz Link Zgłoś
andaba Re: Obecnie na forum 06.09.21, 21:05 To są tylko te, którą chcą być widziane (lub nie wiedzą, że się można wyłączyć ) Odpowiedz Link Zgłoś
rainbow_dash Re: Obecnie na forum 06.09.21, 21:07 A ty spryciarko się wyłączyłaś właśnie! Odpowiedz Link Zgłoś
ludzikmichelin4245 Re: Obecnie na forum 06.09.21, 21:07 Aaaa, nie mam nic ciekawego do powiedzenia. Poniedziałek, panie. Może tylko, że dziś odkryłam, że ścięgna mi się starzeją. Odpowiedz Link Zgłoś
rainbow_dash Re: Obecnie na forum 06.09.21, 21:08 O! Odczuwasz ściągnięcie ścięgien? Odpowiedz Link Zgłoś
ludzikmichelin4245 Re: Obecnie na forum 06.09.21, 21:12 Tak, o dziwo te idące od pięty po zad mają się dobrze, a te po wewnętrznej stronie ud się zdrewniły. Odpowiedz Link Zgłoś
rainbow_dash Re: Obecnie na forum 06.09.21, 21:19 rany, moje wewnętrzne od urodzenia są drewniane! Mój max rozkroku to siad skrzyżny Odpowiedz Link Zgłoś
bene_gesserit Re: Obecnie na forum 06.09.21, 21:45 Na tym właśnie polega, khe khe, dorastanie. Nagle się odkrywa, że ma się te wszystkie rzeczy i organy, które się miało do tej pory teoretycznie. Próbowałaś kiedyś kąpieli w Soli Bocheńskiej? Na takie dziwne spięcia w nogach może bardzo pomóc. Odpowiedz Link Zgłoś
ludzikmichelin4245 Re: Obecnie na forum 06.09.21, 22:15 Nie! Ale uwielbiam kąpiele. Dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
z.szarych.stron Re: Obecnie na forum 06.09.21, 21:12 Proszę mi objaśnić, dlaczego nic nie piszecie a jedynie czytacie innych...? Ładnie to tak ?! Odpowiedz Link Zgłoś
yuka12 Re: Obecnie na forum 06.09.21, 21:44 Po kilkunastu latach na forum już nie zawsze chce się pisać. Poza tym zdarza mi się podczytywać forum np. podczas przerwy w pracy albo w łóżku przed zaśnięciem. Na pisanie postów czasu mam znacznie mniej. Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Obecnie na forum 06.09.21, 21:13 A ja to gdzie? I skąd masz tę listę? Odpowiedz Link Zgłoś
andaba Re: Obecnie na forum 06.09.21, 21:15 Jak Ciebie nie widać to i Ty nie widzisz innych. Włącz się (w ustawieniach), to se sama policzysz. Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Obecnie na forum 06.09.21, 21:15 Jak masz wyłączoną funkcję widoczności na forum to ani Ciebie nie widzą, ani Ty nie widzisz listy. Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Obecnie na forum 06.09.21, 21:27 Kto to włączył czy wyłączył, dinozaury z wątku obok?? Odpowiedz Link Zgłoś
andaba Re: Obecnie na forum 06.09.21, 21:31 ? Każdy sobie ustawia. Wchodzisz w ustawienia, tam gdzie sortowanie wątków poniżej są trzy okienka, pierwsze dotyczy właśnie widoczności na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Obecnie na forum 06.09.21, 21:33 Musi było domyślne, bo niczego nie ustawiałam. Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Obecnie na forum 06.09.21, 21:13 Zimno, smutno i spać się chce 😒 Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Obecnie na forum 06.09.21, 21:27 Poniedziałek i jakoś tak ogólnie niewesoło 🙄 Odpowiedz Link Zgłoś
rainbow_dash Re: Obecnie na forum 06.09.21, 21:28 możesz się pocieszyć czyimś nieszczęściem: mam jelitówkę Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Obecnie na forum 06.09.21, 21:36 Kurczę nigdy nie umiałam się pocieszać tym, że ktoś ma gorzej. Ale szczerze współczuję. Raz w życiu miałam i brrr 😵 Odpowiedz Link Zgłoś
rainbow_dash Re: Obecnie na forum 06.09.21, 21:27 halko halko! co tam u Ciebie, nasza dawna moderatorko? Odpowiedz Link Zgłoś
b.bujak Re: Obecnie na forum 06.09.21, 22:14 rainbow_dash napisała: > halko halko! co tam u Ciebie, nasza dawna moderatorko? mój moderatorski status jest prawie niezmienny od lat... nadal mam trochę do powiedzenia, ale już się mniej z tym wychylam Odpowiedz Link Zgłoś
rainbow_dash Re: Obecnie na forum 07.09.21, 09:38 a, to przepraszam! niedopatrzenie, idę posypać rany solą Odpowiedz Link Zgłoś
yuka12 Re: Obecnie na forum 06.09.21, 21:41 Ee, bo czytam. Nie zawsze chce mi się pisać. Ale czasem jestem, chociaż oficjalnie mnie nie ma 😀. Odpowiedz Link Zgłoś
totutotam.org Re: Obecnie na forum 06.09.21, 22:25 Uprzejmie donoszę, że o 21.02 mnie być nie mogło gdyż aktywnie brałam udział w pracach kuchennych. Może jak strony w komórce nie wyiksuję to ślad wirtualny pozostawiam? Nie będę włączać "niewidoczności", bo w moim wieku to zaczyna być jedyne miejsce, w ktorym jestem właśnie widoczna Odpowiedz Link Zgłoś
rainbow_dash Re: Obecnie na forum 07.09.21, 09:39 oszukujo nas! jedne są, ale ich nie widać, innych nie ma ale widać. Odpowiedz Link Zgłoś
mikams75 Re: Obecnie na forum 06.09.21, 22:32 mnie nie ma na liscie, bo sie "wypisalam" ale zazwyczaj jestem zalogowana na ktoryms sprzecie - pewnie wowczas tez jestem liczona jako obecna, choc to nie oznacza, ze wlasnie cos czytam, czesto otwieram jakies watki do poczytania pozniej. Odpowiedz Link Zgłoś
folivora Re: Obecnie na forum 06.09.21, 23:26 Jestem. Dostałam złą wiadomość, więc sobie poprawiam humor czytając forum. Powinnam zaraz iść spać, ale będę tylko się przekręcać z boku na bok i martwić, więc lepiej już poczytać ematkę. Odpowiedz Link Zgłoś
rainbow_dash Re: Obecnie na forum 07.09.21, 09:43 jejku, przeczytałam Twój nick jako "FOLIARA" ja też miałam słabą noc przez jelitówkę i gorączkę, plus dziecko na 3 dni wyjazdem postanowiło zachorować, jeśli Cię to troszkę pocieszy Odpowiedz Link Zgłoś
folivora Re: Obecnie na forum 07.09.21, 13:44 No weź. To liściożer z łaciny, nie żadna foliara ani antyszczepy! Współczuję choroby, dzieci tak już mają, że chorują przed wyjazdami lub na wyjazdach. Ja do 4 roku życia zwiedzałam głównie przychodnie na wakacjach, nie było wyjazdu ze mną bez jakiejś anginy, zapalenia ucha czy zatrucia pokarmowego chociażby. Do dziś mi rodzice wypominają ;P Odpowiedz Link Zgłoś