mashcaron 21.09.21, 11:40 Obraził się na śmierć 😅 Czym by go teraz udobruchać ?;p Wasze psy się obrażają? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
daniela34 Re: Obraził się 21.09.21, 11:46 1. Zależy kogo pytasz, behawioryści pewnie będą twierdzić, że nie. Ja twierdzę, że mój pies był na nas obrażony po każdych wakacjach. Po kilku dniach mu przechodziło. 2. Gdzie ten pies ma drugie ucho? Odpowiedz Link Zgłoś
mashcaron Re: Obraził się 21.09.21, 11:49 A to postawione to na wszelki wypadek, jakbym jednak powiedziała "chodź masz" 😅 Odpowiedz Link Zgłoś
mashcaron Re: Obraził się 21.09.21, 11:52 Moje, ale on ma inne zdanie w temacie własności jedzenia w naszym domu. Odpowiedz Link Zgłoś
milkazoreo77 Re: Obraził się 21.09.21, 11:55 Miałam kiedyś psa, który kochał owsiankę i ogórki kiszone. Jezu... jeść to przy nim to była tragedia. Jak masz zamiar odpokutować swój grzech? 🙈 Odpowiedz Link Zgłoś
mashcaron Re: Obraził się 21.09.21, 11:59 Jeszcze nie wiem, na razie jest nadal śmiertelnie obrażony i nawet na mnie nie spojrzał... Może mu jajko ugotuję albo napcham tuńczyka do konga 🤣 Odpowiedz Link Zgłoś
ludzikmichelin4245 Re: Obraził się 21.09.21, 11:47 A moje koty, choć gatunek słynie z obrażalstwa, jakoś nigdy nie strzelają fochów. Ok, jeden w ekstremalnych sytuacjach komunikuje się sikiem, ale żeby foch? Jakieś wybrakowane egzemplarze mam? Odpowiedz Link Zgłoś
kira02 Re: Obraził się 21.09.21, 18:47 Wolalabym teatralnego focha, niz sik nie wiadomo gdzie (dywan? Łóżko?) Odpowiedz Link Zgłoś
cisco1800 Re: Obraził się 21.09.21, 11:48 Teraz mam kota, który co najwyżej pyskuje ale w liceum miałam psa, który NAPRAWDĘ miał charakter! Potrafił witać mnie obrażony, siedząc tyłem w przedpokoju i udając że mnie nie widzi i nie słyszy, kiedy za długo wracałam ze szkoły, a jemu chciało się siku takiego psa nie miałam nigdy przedtem, ani już nigdy potem Odpowiedz Link Zgłoś
ajaksiowa Re: Obraził się 21.09.21, 11:56 Moja suka jest bardzo zazdrosna wièc jak wygłupiam siè z kotami ,to jedynie łypie na nie wrednym okiem Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: Obraził się 21.09.21, 11:55 Oczywiście. Obrażony spaniel strzela minami po których czuję się jak świnia, kat i morderca pieseczków. Te powieki i prawie westchnienie rozpaczy brzmi jak - zagładzaczu zwierząt ! patrzysz na moją powolną agonię i żresz te kotlety ! a ja umieram ! Z głodu ! Mnie śmieszy taki teatrzyk bo wiem, że zeżarła michę i zaraz jej duda eksploduje. Ale mój mąż daje się nabierać zawsze i wszędzie. Twierdzi, że zwierzęta nie udają ! 😉😀😀 Odpowiedz Link Zgłoś
mashcaron Re: Obraził się 21.09.21, 12:02 Mąż ma rację, ona przecież nie udaje tej potwornej żądzy kotleta :p Odpowiedz Link Zgłoś
cosinuss Re: Obraził się 21.09.21, 12:15 Obiecaj mu kino. W Warszawie w dawnym Norblinie otwierają kino, takie ekskluziw. Będzie kilka sal i iluśtam metrowy stół barmański z mistrzem Europy w mieszaniu i sala z Oscarem do popatrzenia i właśnie jedna z sal kinowych będzie przystosowana do wizyt z psami. Nie podali czy inna jest też przystosowana dla kotów czy taka wspólna ma być. No i nie wiem, co z okularami 3D dla psów -nie podali jeszcze. Odpowiedz Link Zgłoś
mashcaron Re: Obraził się 21.09.21, 12:19 Jak mu powiem, że do tego kina będzie musiał jechać 1300km to coś mi się wydaje, że go to nie uszczęśliwi jednak :p Odpowiedz Link Zgłoś
feniks_z_popiolu Re: Obraził się 21.09.21, 14:20 Kino już otwarte Czy pies też płaci za bilet 55 zeta tego jeszcze nie sprawdziłam. Nie mam psa. Ani kota Odpowiedz Link Zgłoś
berdebul Re: Obraził się 21.09.21, 12:16 Tak. I ciężko później przebłagać, w dodatku foch oznacza gardzenie miską, a z powodu lekow i zdrowia musi jeść bardzo regularnie. 🙄 Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Obraził się 21.09.21, 13:33 mashcaron napisała: > Czym by go teraz udobruchać ?;p Moja odobraża się, jak zawołam: POOOOLSA GOOOLA ! Wyskakuje ze swojej kryjówki i w podskokach, ślizgając się na zakrętach, przynosi piłkę 🤣 Odpowiedz Link Zgłoś
feniks_z_popiolu Re: Obraził się 21.09.21, 14:18 Obraził się bo mu nie smakowąło? Odpowiedz Link Zgłoś
mashcaron Re: Obraził się 21.09.21, 14:20 Nie wiem czy istnieje cokolwiek jadalnego co by mu nie smakowało... Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Obraził się 21.09.21, 15:06 Nie podzieliłaś się śniadankiem? Odpowiedz Link Zgłoś
bi_scotti Re: Obraził się 21.09.21, 15:56 Burek Sredniego, ktory jest trained working dog sie nie obraza ale daje do zrozumienia ... Gdy go humans wkurza lub nie spelniaja oczekiwan/wymagan, siada bardzo "wymownie" przed osoba dopuszczajaca sie przewinienia i patrzy z wyrzutem. Takim, bo ja wiem ... nauczycielskim wyrzutem, w ktorym wyraznie widac, ze sie na danym czlowieku zawiodl. Taki belferski obraz guilt trip. Reaguje na "sorry" i obietnice, ze sie przewinienie wiecej nie powtorzy Wybacza z westchnieniem, ktore by mozna odczytac jako "eh, people these days ..." Cheers. Odpowiedz Link Zgłoś
kub-ma Re: Obraził się 21.09.21, 16:03 Nie pamiętam, żeby się kiedykolwiek obraził. A nawet jeżeli miał kiedykolwiek takie pomysły, to dźwięk otwieranej lodówki niweczył wszelkie plany. Odpowiedz Link Zgłoś
madame_edith Re: Obraził się 21.09.21, 16:08 Mój się nie obraża tylko awanturuje, a w kwestii żebrania nie ma za grosz honoru. Potrafi zasnąć na siedząco z nosem na kolanach osoby, które je i mu nie daje. Jego nadzieja nie umiera nigdy. Odpowiedz Link Zgłoś
mashcaron Re: Obraził się 21.09.21, 16:16 Mój za zwyczaj się kładzie pod nogami jedzącego z nadzieją że coś spadnie ale dziś to foch z przytupem poszedł :p najpierw próbował ruchem "przysuwistym" zbliżyć mordę do jedzenia a jak mu powiedziałam że nic z tego zaczął pacać mnie łapą jakby chciał powiedzieć "weź się nie wygłupiaj, stara, jesteśmy sami, nikt się nie dowie". Na kolejne nie odwrócił się zadnią stroną psa, położył się i nie zaszczycił mnie spojrzeniem póki nie usłyszał słów "idziemy?" 😅 Odpowiedz Link Zgłoś
madame_edith Re: Obraził się 21.09.21, 18:14 Tak trzymać. My niestety się parę razy złamaliśmy i pan Ślinotok nie odpuszcza tematu obecności przy stole… Odpowiedz Link Zgłoś
bei Re: Obraził się 21.09.21, 18:41 Może jest tylko śpiący? Położył się, zwinął w kłębek i usiłuje zasnąć…. Odpowiedz Link Zgłoś
mashcaron Re: Obraził się 21.09.21, 19:10 Widziałaś kiedyś psa który by się tak położył i zasnął jak obok jest talerz z cudzym jedzeniem? Odpowiedz Link Zgłoś
kosmos_pierzasty Re: Obraził się 21.09.21, 19:53 Moi "chłopcy" się nie obrażają. Przecież to toksyczne zachowanie... wink wink wink Obrażał się pies z mojego dzieciństwa - gdy na czas wyjzadu zostawał u babci. Potem nie chciał z nami gadać... Odpowiedz Link Zgłoś
kira02 Re: Obraził się 21.09.21, 20:38 U znajomej nawet zolw sie obraza, kiedy pancia wyjeżdża. Odpowiedz Link Zgłoś